inzercia, predaj, predám, bazár

Vešiak alebo otvorená skriňa Idanäs IKEA

Kategória: Skrine

Otvorená skriňa alebo vešiak na oblečenie, Idanäs Ikea. Vhodný do chodby alebo do izby, je ako nový, bez poškodenia. Obsahuje aj šuflík, vhodný na kabelky, šály, čiapky alebo topánky. Pôvodná cena v Ikea 199 EUR, ponúkam za 150 EUR. Vešiak si treba vyzdvihnúť osobne a odviezť. V galérii uvádzam aj fotky IKEA, aj fotky ponúkaného kusu.v prípade odvozu cena dohodou.
Vešiak alebo otvorená skriňa Idanäs IKEA
Podobné inzeráty
Ikea Komplement Vešiak na nohavice 100x58
Predám Ikea Komplement pre systém PAX Vešiak na nohavice v rozmere 100x58. Vešiak bol len vyskúšaný a je teda v stave nového kusu nakoľko nenašiel využitie. Odber iba osobne v Senici alebo v Trnave. Pripadne doveziem na ceste medzi Trnavou a Senicou
IKEA príborník Idanäs
Predám tento biely príborník / komodu: Stav: nové, nerozbalené (balenie pozostáva z 3 krabíc).
Ikea Pax komplement vytahovaci vesiak 75x58
Vesiak 75x58cm Cena 20 eur
Vesiak na saty IKEA
Predam vesiak na saty, ide o tento model: Bol použitý len na par dni, pretoze skrine na oblecenie nam dodali skor, ako sme ocakavali. Nema ziadne poskodenia.
Ikea KOMPLEMENT vysúvací vešiak na nohavice 75x58 cm
Predám vysúvací vešiak na nohavice Ikea Komplement. Rozmer: 75x58 cm Cena: 15€/kus Vešiak je úplne nový, nepoužitý, zabalený v pôvodnom originálnom kartóne z ktorého nebol ani vyberaný. === LEN OSOBNÝ ODBER v BB === Pre bližšie info volajte: === INZERÁTOV MÁM VIAC, DAJTE SI ZOBRAZIŤ VŠETKY INZERÁTY UŽÍVATEĽA === ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ Ak čítate tento inzerát, tak je ešte aktuálny.
Darujem skrine: 2x skriňa na vešanie, 1x na ukladanie.
Darujem skriňovú zostavu: 2 x skriňa na vešanie, 1 x skriňa na ukladanie. Nábytok je používaný, v peknom stave, ako celok pôsobí pekne a kompaktne. Používala som v detskej izbe, zmestilo sa veľa vecí, ktoré boli zároveň aj prehľadne uložené. Popis skriňa na vešanie: výška 203 cm, šírka 70 cm, hĺbka 36 cm. Vnútro skrine: vo vrchnej časti je 30 cm priestor na ukladanie, potom je časť na vešanie - praktický výsuvný vešiak, v spodnej časti je taktiež priestor na ukladanie. Popis skriňa na ukladanie: výška 140 cm, šírka 158 cm, hĺbka 36 cm. Táto skriňa má 6 rovnakých samostatných častí. V každej z nich sú 2 police na ukladanie. Jednotlivé časti nábytku môžu stáť v miestnosti samostatne (tiež som mala 1 skriňu samostatne). Možnosť osobného odberu v Bratislave - Petržalke. Skrine je možné zobrať ako 3 samostatné kusy nábytku (nerozkladajú sa).