inzercia, predaj, predám, bazár

Vešiaková drevená stena

Kategória: Doplnky

Hand made vešiaková stena, veľký počet háčikov + na obuvák.
Rozmery: 150x90cm. Najlepšie osobný odber, dá sa poslať aj kuriérom. Potrebné privŕtať do steny.
Vešiaková drevená stena
Podobné inzeráty
Vešiaková stena
Na predaj vešiaková stena so zrkadlom. Prosím, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Vešiaková stena
Na predaj vešiaková stena so zrkadlom. Prosím, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Vešiaková stena.
Na predaj retro vešiaková stena. Prosím, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Vešiakova a stena
Predám vešiakovú stenu svetlo hnedej farby viď foto,stena má zrkadlo 2krat stolík na sedenie 50-47-37 so šuflatami 3krat polica na odkladanie čiapiek veci ,rozmer steny je 150-206,volajte na tel číslo
Drevená krabička Morský koník
Drevená dekorácia magická krabička Morský koník Nádherná drevená vyrezávaná krabička vysokej kvality je ručne vyrobená na Bali. V strede každej krabičky je priestor na malý darček alebo pre vaše tajné priania. Krabička je vyrobená ako hlavolam. Musíte prísť na to v akom poradí ju máte poskladať. Krásna ručná práca, ktorá poteší milovníkov drevených dekorácií, môže poslúžiť aj ako soška. Materiál: drevo Sheesham Pôvodná cena: 17,90 V prípade záujmu prosím písať, ďakujem.
Stojan, lehátko, stôl, stolík, polica.
1,Predám tento stojan na časopisy, noviny. Zachovalý, sklopný, udržiavaný v čistote. Cena 7 €. 2, Drevené sklopné lehátko s podnožou. Zachovalé, udržiavané v čistote a suchu, nikdy nezmoklo.Kvalitná drevo.Lehátko je stará poctivá robota a materiály z čias ČSSR. Cena 79 €. Len osobný odber. 3,Detský drevený stôl z čias ČSSR.Rozoberateľný. Mám aj stoličku - drevenú ale nie je na foto. 4, Biely kozmetický stôl, vhodný pre kreatívnych ľudí, na vrchnej odnímateľnej časti poškodenie /viď foto detail /, vhodne na vlastnú farebnú provensál úpravu. Udržiavanú v suchu. Cena 35 €. 5, RETRO drevená vešiaková polica, zachovalá, rozmery viď foto.Cena 10 €. Rozmery : viď foto Cena stola 15 €. Cena stoličky 10 €. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. Pošlem aj dobierkou. Nie vždy som na nette, tak radšej volajte alebo pošlite SMS-ku.