inzercia, predaj, predám, bazár

VHS kazety 198 KS

Kategória: Ostatné audio video

Predám originály vhs kaziety. Rôzne žánre viac info cena za všetky 45EUR
VHS kazety 198 KS
Podobné inzeráty
VHS kazety, Audio kazety MAXELL, Diskety Verbatim
Predám VHS, Audio kazety a diskety Verbatim (nové, čisté). VHS kazety - 9ks/15Eur. Audio kazety MAXELL - 4 ks/10Eur. Diskety Verbatim 10 + 9ks/30Eur. Kontakt prosím emailom cez kontaktný formulár.Ďakujem.
VHS kazety,  Diskety Verbatim
Predám VHS kazety (nové, čisté). VHS kazety - 9ks/20Eur. Kontakt prosím emailom cez kontaktný formulár.Ďakujem.
VHS kazety - znížená cena
Predám tieto originálne hudobné VHS kazety.Kazety boli iba parkrát prehrané na špičkovom videorekordéri Panasonic NV-HS1000 a v žiadnom inom stroji.K cene treba pripočítať aj poštovné.Hmotnosť 1 kazety je cca 0,300kg ( pri kúpe oboch +poštovné 3,60€ ako balík na poštu ).Na dobierku pošlem iba ľuďom,ktorí už u mňa nakupovali! Mike Oldfield - Tubular Bells II – 9,99€ >> 8,99€ Mike Oldfield - Tubular Bells III – 9,99€ >> 8,99€ Kontakt iba prostredníctvom emailu.,sms-ky budem ignorovať!!! Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a hodnotenia.
Staršie Nepoužité-Nevybalené média-nosiče (KONVOLUT)
(UŽ 4xFOTO...)Predám nasledovné tzv.čisté-na nahrávanie:VHS-videokazety SONY,MAXELL,TDK do videorecorderov/CD-RW TDK 10pack+kusovky pre CD a PC zariadenia,všetky v hrubých obaloch/DVD-R v obaloch/Hi8 kazety do videokamier/VHS-C kazety do videokamier/MiniDV kazety pre digitálne videokamery/Microkazety pre páskové vreckové záznamníky-diktafony a samozrejme aj klasické audiokazety-MC kazety...,všetko v stave nových kusov,treba vidieť a vybrať si-mám toho plnú večšiu krabicu,CENY na mieste podľa druhu a úrovne kvality//VOLAJTE=-nie SMS//pozn.:na fotkách je iba malá časť z ponuky!
♦️  VHS  -  kazety  ♦️
- predám VHS kazety z domácej videotéky , - v perfektom stave , - 23 kusov, originálne filmy, (zahraničné sú dabované) , - cena za všetko 42,00 € , - to je iba 1,80 € za VHS kazetu ! - osobný odber v BA-Petržalka , - aj pošlem na dobierku , - 5,00 € na poštovné hradí kupujúci vopred , - píšte, volajte, neposielajte prosím SMS , - ponuka platí stále, keď ju čítate ,
♦️  -  VHS  -  kazety  -  O R I G I N Á L Y  -  ♦️
- predám VHS kazety v perfektom stave , - z vlastnej videotéky , - 23 kusov, originálne filmy , - (zahraničné sú dabované) , - cena za všetko 42,00 € , - to je iba 1,80 € za VHS kazetu ! ! ! - po dohode predaj aj jednotlivo , - osobný odber v BA-Petržalka , - aj pošlem na dobierku , - 5,00 € na poštovné hradí kupujúci vopred , - píšte, volajte, neposielajte prosím SMS , - ponuka platí stále, keď ju čítate ,