inzercia, predaj, predám, bazár

Vianočna ozdoba

Kategória: Umelecké predmety

Predám vianočnú ozdobu. Handmade.
Vianočna ozdoba
Podobné inzeráty
Ozdoba na svadobné auto
Ozdoba na svadobné auto, ako nová. Ručná výroba, použitá raz (na mojej svadbe:)). Cena: 20 eur
Nádherná vianočná ozdoba s efektom 3D
Predám túto výnimočnú a elegantnú vianočnú ozdobu - je výklopná s efektom 3D, dizajn stromček v guli, nádherný luxusný kúsok :) (len sa to zle fotí) Materiál: nehrdzavejúca oceľ - steinless steel 18/10 Priemer: 15 cm Je NOVÁ v 100% stave, nikdy nepoužitá, pôvodná cena: 11,50€ (viď foto) V BA predám osobne, mimo BA pošlem ako doporučenú zásielku po úhrade na účet (cena + poštovné), NIE na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom cez formulár, NIE SMS (na čísle nie je kredit) - ďakujem! Pozrite si všetky moje inzeráty aj hodnotenia - stačí kliknúť na moje meno :)
vianočná dekorácia - rôzne druhy
Vhodné aj ako darček aj ako vianočná dekorácia. - nové dekoračné črievičky pletené z kukuričného šúpolia 2€ - originálne sviečky zo včelieho vosku v tvare stromčeka 1€/kus - prasiatko pokladnička 2€ - anjelik ako držiak na sviečku 2€ - svätý obrazok panna mária a ježiš v drevenok rámiku s držiakom 17,5x12cm 2€/kus Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet. Mám v ponuke aj iné veci - pozri moje inzeráty.
Vianočná dekorácia
Vianočná zimná dekorácia. Použitý materiál masív, akrylové farby.Priemer 25cm.
Vianočna dekoracia na drevenom podstavci
Vianočna dekoracia na drevenom podstavci +poštovne
Kovový snehuliak - vianočná výzdoba
Ponúkam na predaj kovového snehuliaka - vianočná výzdoba. Je vyrobený - pozváraný z pozinkovaného 2mm hrubého plechu. Vhodný na vianočnú výzdobu - pokryť ľadom/snehom. Rozmery:V125xS56xH56 cm. Pozri aj moje iné ponuky.