inzercia, predaj, predám, bazár

Vianočná Zvonkohra Santa

Kategória: Doplnky

Vianočná zvonkohra Santa. Výška 18cm.
Vianočná Zvonkohra Santa
Podobné inzeráty
Vianočné čelenky pre mamu a dcéry
Predám krásne vianočné čelenky pre mamu a dcéry. 1 ks damska vianočná celenka 1 ks detská vianočná celenka (10 rokov) 1 ks detská vianočná celenka (4 roky) 1 ks detská vianočná celenka (0-1rok) Damska vianočná celenka 8€ Detská vianočná celenka 5€ Spolu 23€
Vianočná ozdoba, svietnik, sviečka, vianočná dekorácia
Ručne robená vianočná ozdoba, položená na drevenej hviezde. Spodok podstaby 23cm x 23cm a výška 13cm. Vianočná sviečka. Cena 19 eur. Osobný odber v Prešove, po dohode aj poštou.
Vianočná ozdoba, svietnik, sviečka, vianočná dekorácia
Ručne robená vianočná ozdoba, položená na drevenej hviezde. Spodok podstaby 23cm x 23cm a výška 13cm. Vianočná sviečka. Cena 22 eur. Osobný odber v Prešove, po dohode aj poštou.
Vianočná ozdoba, svietnik, sviečka, vianočná dekorácia
Ručne robená vianočná ozdoba, položená na drevenej hviezde. Spodok podstaby 23cm x 23cm a výška 13cm. Vianočná sviečka. Cena 20 eur. Osobný odber v Prešove, po dohode aj poštou.
Vianočná ozdoba, svietnik, sviečka, vianočná dekorácia
Ručne robená vianočná ozdoba, položená na drevenej hviezde. Spodok podstaby 23cm x 23cm a výška 13cm. Vianočná sviečka. Cena 23 eur. Osobný odber v Prešove, po dohode aj poštou.
Vianočná pančucha MERY
Krásna vianočná pančucha MERY s obrázkom snehuliaka navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Vianočná pančucha MERY Štýlová vianočná pančucha MERY s 3D snehuliakom navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Prekvapte svoje deti a schovajte do nej maškrty na Mikuláša a vďaka možnosti zavesenia vám poslúži celé Vianoce ako dekorácia. Neváhajte a inšpirujte sa doplnkami z našej ponuky a vytvorte si tak kúzelnú vianočnú atmosféru. Materiál: 100% polyester Rozmery (V): 50 cm Farebné prevedenie: sivá / červená / biela SKLADOM - DORUČÍME DO 5 DNÍ. NOVÉ, ZABALENÉ... Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné.