inzercia, predaj, predám, bazár

Vianočný stromček

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám 50cm vysoký vian.stromcek z ratanú,bordová farba,na elektriku.7e,svietiaci vonkajší sob studená biela,výška cca 40cm cena 17e
Vianočný stromček
Podobné inzeráty
Svietidlo vianočný stromček
Predám, cena malý stromček 15 Eur, väčší stromček 60 Eur. Odber Bratislava.
Predám vianočné farebné svetlá na stromček - 100 žiarovkové
Predám nepoužívané elektrické vianočné farebné svetlá na stromček - 100 žiarovkové + 2 náhradné (vláknové žiarovky, príjemné teplé klasické farby, nie ostré blikajúce krikľavé LED-ky). Certifikované s hrubými káblami a objímkami. Vhodné aj na vyšší vianočný stromček cca 2,2 m. V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Svetielka na vianočný stromček.
Predám nové farebné retro svetielka na štipec/svetelnú reťaz, žiarovky/ Heliand na vianočný stromček plus dve náhradné žiarovky.
Dekoracny Led Vianocny stromcek
Dobry den,predam Led diodovy Vianocny stromcek.Vyska 40cm
Predám vianočný stromček zo sviečkami aj s  vian. guľami
Predám 3ročný 210cm vysoký, krásny, hustý vianočný stromček, jak nový, zo sviečkami aj s vianočnými guľami, 10ks padajúce cencúle a 20ks farebné, 11ks pekné veľké zlaté gule, pozri foto, všetko v cene 85€, bližšie info len cez mail: jodin@ aj dohoda, ideál. osobný odber...
Nové žiarovky na vianočný stromček.
Predám nové farebné retro svetielka na štipec/svetelnú reťaz, žiarovky/ Heliand na vianočný stromček plus dve náhradné žiarovky. Sú to ešte klasické žiarovky ako za čias Socializmu.