inzercia, predaj, predám, bazár

Viazanie na bežky Tyrolia

Kategória: Bežkovanie

Predám viazanie na bežky zn. Tyrolia, použité funkčné.
Viazanie na bežky Tyrolia
Podobné inzeráty
Bežky skin klasiky inovic 195cm SNS PILOT
Predám moderne klasik bežky inovic so skinom. pc 80€+40€ viazanie - viazanie SNS PILOT (menené v servise) - dĺžka 195cm Vhodne pre muza /ženu/ chlapec vážiaci okolo 60 až 85 kg Bežky sú úplne nové len raz použité na čertovici. Zistil som že som si na svoju váhu kupil príliš dlhé a tým pádom mi skin nezaberá tak ako má. mam k ním aj blok. SNS pilot ma stalo 40€ : bežky :
Nová bežky Fischer TWIN SKIN PRO  + Rottefella MOVE
Predám nové bežky Fischer TWIN SKIN PRO v dĺžke 182 cm ktoré sú vhodné na váhu 55-69 kg Fischer TWIN SKIN PRO STIFF + CONTROL STEP-IN, 182 cm sú bežky pre športových lyžiarov. Tieto bežecké lyže boli vytvorené pre muža a ženu s hmotnosťou 55-69 kg. Dĺžka lyží sa rovná 182 cm a majú Air Tec Basalite jadro. Profil lyže zodpovedá 41-44-44. Tvrdosť týchto lyží od značky Fischer je označená ako Stiff. Horná strana bežeckých lyžiarok je vybavená viazaním Control Step-in IFP s typom NNN/Prolink. Môžete sa tešiť aj na posuvné viazanie, vďaka ktorému je možná úprava polohy topánok podľa aktuálnych potrieb. Dôležité prednosti bežiek Fischer TWIN SKIN PRO STIFF + CONTROL STEP-IN, 182 cm Bežky pre muža a ženu s hmotnosťou 55-69 kg Technika bežkovania: klasická Bežecké lyže Fischer s dĺžkou 182 cm so sidecutom 41-44-44 Hmotnosť bežiek je 1,29 kg Tvrdosť bežeckých lyží Fischer TWIN SKIN PRO STIFF + CONTROL STEP-IN, 182 cm: stiff Bežky majú Air Tec Basalite jadro Na ich výrobu bolo zvolené drevené jadro Posúvací adaptér Rottefella Move Switch Kit, vďaka ktorému môžete vyjsť na kopec, posunúť viazanie a hneď kopec zísť. Systém Rottefella MOVE™ vám umožní posúvať viazanie na lyži priamo za pohybu. Systém je schválený na používanie medzinárodnou lyžiarskou federáciou FIS. Systém MOVE™ Switch pre NIS 2&3 sa hodí pre všetky lyže s predsadenou montážnou doskou NIS 2 a 3. Ide o kompletný systém, ktorý je namontovateľný bez nutnosti akýchkoľvek ďalších pomôcok.
Bežky šupinové a topánky na bežky ALPINA
Šupinové bežky Nordic Cruising. Dĺžka 165 cm. Upozorňujem, na 1 viazaní chýba gumička, no nebráni to v používaní. univerzálne bežky do stopy i volného terénu Bežky typu NORDIC CRUISING sú odolnejšie, pevnejšie, širšie a kratšie ako klasické bežecké lyže, vhodné aj do neupraveného terénu. Topánky na bežky klasikou v stope, aj teréne. Veľkosť 39. Vnútorná dĺžka 24,5 cm. Predaj iba komplet.
Bežky Solomon, topánky a palice
Predám set na bežkovanie. Širšie bežky určené na turistické použitie, vhodné predovšetkým do menej kvalitnej stopy, alebo do menej náročného voľného terénu. Majú výraznú šupinu pre čo najlepší záber i v horších podmienkach. Vďaka svojej šírke sú veľmi stabilné, tvrdé jadro zabezpečí že človek vzhľadom ku svojej hmotnosti nepotrebuje príliš dlhé bežky. Bežky majú viazanie Salomon Prolink Auto. Topánky sú teplé a extra pohodlné s rýchlo upínaním. Dôvod predaja, nevhodný darček. Bežky boli vyskúšané len raz par desiatok metrov takte všetko je v v stave nového bez poškodení. Hmotnosť bežkára (kg), veľkosť bežiek 75 - 90, XL (193)
Back country bezky Asnes Amundsen, Voilé HD 75mm USA, pásy..
Predám špičkové BC bezky Asnes Amundsen s namontovaným 75mm viazaním Voile HD Mountaineer a odnímateľnými pásmi s jednoduchým nasadením Asnes Skinlock vrátane púzdra na prenášanie, pridam aj odrazove vosky. Bežky majú šírku 67-57-62mm., dlzku cca 192cm na 70-85kg. Predavam ich za menej ako polovicu povodnej ceny, bezky stali €399, viazanie €79, stupacie a odrazove pasy €69 spolu €547. Viazanie je mozne odmontovat a dat ine napr. BC NNN. Ideálne osobný odber v Trnave, rád zodpoviem na Vase otázky a pošlem detailnejsie foto. Inzerát je aktuálny do zmazania.
Predám kvalitné značkové bežky ATOMIC Motion X Cruise 55
Predám minimálne používané bežky ATOMIC s kvalitným kompozitným DENSOLITE jadrom. Sú so šupinami. Sklznica nie je nikde vážnejšie poškodená, sú badať iba drobné škrabančeky. Viazanie SNS. Bolo originál z výroby namontované. Najlepšie ako set s palicami a bežkárskymi topánkami spolu so zľavou za iba 100 eur. Viď moje ďalšie inzeráty. Kvalitné tuhé , ľahučké palice značky ARCORE sú vysoké 125 cm. Topánky TechnoPro pre viazanie SNS majú veľkosť : EU 40 2/3, UK 7. Podrážka ako nová. Zateplené s kožušinkou. Šnúrky a zips. Vhodné na klasiku, ale aj občasné korčuľovanie. Bežky pár krát použila dcéra a vyrástla z nich. Možnosť doručenia osobne v rámci Levíc , Zlatých Moraviec, Levíc a okolia, podľa okolností pripadá aj osobné doručenie za symbolické 1-2 € v rámci Vrábiel a prípadne aj Nitry. Chodievame na bežky na Skalku pri Kremnici a do BB. Možnosť doručenie cestou. Možnosť poslať na dobierku za poštovné, no radšej osobný odber alebo donesiem ako uvádzam. Kvôli nestohovateľnosti, lebo to nie je krabica za expres kuriér na pošte pred rokom pýtali okolo 14-16 eur. Pôvodná cena bežiek spolu s palicami a topánkami bola 198 eur.