inzercia, predaj, predám, bazár

Vibračné kresielko

Kategória: Kojenecké potreby

Predám vibračné kresielko Fisher-Price.
kresielko je vhodné od narodenia až do doby, kedy dieťa dokáže samo sedieť
je pohodlné a bezpečné
hrazdička s hračkami je odnímateľná
závesné hračky vydávajú melódie a zvuky zvierat, hrkajú
keď je čas na odpočinok, stačí odstrániť hrazdu a zapnúť upokojujúce vibrácie
Vibračné kresielko
Podobné inzeráty
vibračné kresielko/lehátko Ingenuity
Ponúkam na predaj vibračné kresielko Ingenuity, vhodné pre bábätko od narodenia do cca 18 kg. Kresielko slúži na manuálne hojdanie bábätka, prípadne v stabilizovanej polohe aj na prikrmovanie dieťatka, ktoré ešte nedokáže samo sedieť v stoličke. Kresielko má dve úrovne hlasitosti melódie a vibračnú funkciu. Bolo málinko využívané, mali sme dve rôzne.
Hojdacie a vibračné kresielko FisherPrice.
Hojdacie a vibračné kresielko FisherPrice. Možnosť použitia ako ležadlo pre malé bábätko, neskôr ako sedadlo a hojdacie kresielko pre batoľa až do hmotnosti 18 kg. Dve rôzne polohy umožňujú prispôsobovať sedadlo vývoju dieťaťa v prvom roku života. Pre najmenšie bábätká je tu aj hrazdička na zavesenie hračiek. Upokojujúce vibrácie navyše pomáhajú dieťatko uspať či utíšiť. Ležadlo neskôr ľahko prerobíte na sedadlo pre staršie bábätká a nakoniec vám poslúži ako praktické kresielko pre chvíle odpočinku. Konštrukcia je stabilná a úplne bezpečná, umožňuje ľahké zloženie a prenášanie. Poťah sedadielka možno prať v práčke. Osobny odber BA.
Fisher-Price vibracne kreslo
Fisher-Price vibračne kresielko - 10.3. - 18:20 Ponukam na predaj Fisher-Price vibračné kresielko -dajú sa nastaviť 3polohy -bezpečnostné pásy - poťah sa dá prať v pračke - vibruje -možnosť hojdania -závesné hračky/ dajú sa dať dole Bolo používané trochu sa z boku trha, viď foto. Zavesna hračka je trochu zošuchana. Inak je plne funkčne. Baterka v kresle ešte funguje + pridam druhú k nej. Cena: 25€ /osobný odber Nitra Mám viac inzerátov-Možnosť dohody* !!!Komunikujem len cez mail: predajna10@ alebo sms/ whatsapp: (poprosím nevolať)!!!!
Vibračné a hracie kresielko
Predám vibračné kresielko pre bábätko. Súcasťou je novorodenecká vložka a deka.Kresielko je vypraté a pripravené na ďalšie použitie, výborný stav. Ideálne osobný odber BA-Vrakuňa. Prosím o prvý kontakt e-mailom. Inzerát platí do zmazania.
Hojdacie kresielko s vibráciou a hudbou LittleONE (zelený)
Predám detské hojdacie kresielko s vibráciou a hudbou LittleONE. Pohodlne navrhnuté vibračné kresielko je vybavené hudobnou funkciou. Vďaka svojmu dizajnu bude mať dieťa počas používania pocit, akoby sedelo v aute, čo v mnohých prípadoch podporuje okamžité zdriemnutie. Vlastnosti: - Vibračná funkcia - Funkcia hudby - Materiál rámu: plast - Ľahko snímateľný a umývateľný poťah - Pre vekové skupiny nad 0 rokov - Nosnosť: 18 kg - Bezpečnostný pás - Sklopné operadlo - Robustný, odolný - Veľkosť: 43 x 63 x 76 cm Kresielko má vadu viď foto, ktorá vznikla pri montáži kresielka, ale nemala vplyv na funkčnosť počas celej doby používania. Pridáme baterky jednu použitú a jednu úplne novú. Pôvodná cena 40e, teraz 18e.
Vibracne kresielko
Predam vibracne kresielko, len osobný odber