inzercia, predaj, predám, bazár

Videokamera SPORT 4 CCCP

Kategória: Videokamery

Predám starú videokameru Sport 4 CCCP s puzdrom.
Videokamera SPORT 4 CCCP
Podobné inzeráty
Sony FDR-AX53
Predám túto špičkovú prakticky nepoužívanú videokameru. Ako nová, bez jediného škrabanca, všetko 100% funkčné. Kupovaná na Slovensku, krabica s kompletným príslušenstvom. Táto videokamera sa predáva ako nová na Slovensku od 864 do 1105 Eur. V cene dávam príslušenstvo za 114 Eur, ktoré som dokupoval: 1.) Sada prídavných Close-Up filtrov na makrozábery +1, +2, +4, +10 – 21 Eur 2.) Náhradná batéria Batmax 3900mAh – 26 Eur 3.)Externá nabíjačka s displejom ukazujúcim stav nabíjania v percentách 0-100% - 17 Eur 4.)Protislnečná krytka objektívu – 4 Eurá 5.) Brašňa na prenášanie s popruhom cez rameno – 16 Eur 6.) Pamäťová microSDXC karta s adaptérom Samsung EVO+ 128Gb – 30 Eur Odber najlepšie osobne v Košiciach, kde si ju môžete vyskúšať, alebo pošlem aj na dobierku poštou pri platbe aspoň poštovného vopred na účet. Na SMS neodpovedám píšte na kontaktný formulár, alebo volajte. Parametre a popis: Sony FDR-AXP53 je prvotriedna 4K videokamera s vyváženým optickým stabilizátorom obrazu SteadyShot a rýchlym automatickým zaostrovaním. Nová štruktúra 5 kanálového mikrofónu dokonale zachytí okolitú atmosféru. S FDR-AX53 máte pokročilé možnosti ovládania expozičného času a clony. Kamera disponuje objektívom Carl Zeiss s 20x optickým zoomom (30x výkonný) f/2 - f/3,8, elektronickým hľadáčikom, dotykovým LCD displejom a Wi-Fi modulom s technológiou NFC pre ľahké zdieľanie snímok aj ovládanie kamery. Záznam 4K Ultra HD (3840 x 2160) Vyvážený optický stabilizátor obrazu SteadyShot s päťosovým inteligentným aktívnym režimom 26,8 mm širokouhlý objektív ZEISS Vario-Sonnar T 20-násobný optický zoom s 30/40-násobným (4K/HD) zoomom s čistým obrazom Všestranné manuálne nastavenie
Videokamera Sony HDR-CX240
Predám Videokamera Sony HDR-CX240, plne funkčná. Použitá len pár krát. Kamera, baterka, nabíjačka + pri rýchlom jednaní nechám aj pamatovú kartu. Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC. Posielam jedine po platbe predom! Kontaktovať na na email!
Videokamera Sony Handycam DCR-DVD505
Pouzivana videokamera Sony Handycam DCR-DVD505 vratane adaptera, baterie, pamatovej karty, USB kabla a brasne. Kamera je funkcna, nahrava na DVD aj prehrava, fotky vie ukladat aj na pamatovu kartu a dotykovy displej je tiez plne funkcny. Kamera je na 8cm DVD-R disky, v pripade, ze chcete otestovat nahravanie, je potrebne priniest si vlastne DVD, moje je uz plne. Daju sa bezne kupit. Stav je na foto, ktore su sucastou popisu, kamera je pekna. Predavam tak ako je, bez zaruky. Po dohode mozem bezplatne doviezt na ceste medzi Malackami a Bratislavou, pripadne aj po ceste cez Pezinok. Ak neberiem mobil, tak nemozem, kontaktujte ma prosim prostrednictvom formulara alebo mailom a ja sa Vam ozvem naspat. Na SMS nereagujem.
Videokamera vodeodolná
Predaj videokamera vodeodolná. Preferujem kontakt cez sms.
Videokamera Revue VKR4612
Videokamera Revue VKR4612. Neskusana. Viac info mailom alebo cez formular.
Na predaj videokamera Sony
Ponúkam na predaj šikovnú, kvalitnú a kompaktnú akčnú kameru značky SONY model HDR-AS50. Kamera je v 100% stave (úplne nová, nepoužívaná), bola len rozbalená a otestovaná. Možnosť upevnenia na bicykel, príp. kolobežku. Dizajn bol navrhnutý tak, aby bola odolná voči hmle či mrholeniu, s vodotesným puzdrom ju môžete použiť so špeciálnym krytom na potápanie do hĺbky až 60 metrov. Problémy jej nerobia ani teploty do – 10 stupňov, prach či piesok. Skutočne extrémne odolná kamera pre extrémne kvalitné zábery aj s vysoko kvalitným zvukom. Videokamera Sony HDR-AS50 má kompaktné rozmery, 24,20 mm × 46,5 mm × 81,5 mm a váhou 93 g (s batériou) sa ľahko zmestí do vrecka a po pripevnení na helmu si ju takmer ani nevšimnete. Sony AS50 ponúka preverenú stabilizáciu SteadyShot ™ pre plynulejšie video bez otrasov, "profesionálne" funkcie vrátane záznamu vo formáte XAVC S, až 60p pri FHD umožňujú verný záznam akčných scén s množstvom detailov. Sníma v mimoriadne širokouhlom zábere 170 ° (120 ° pri zapnutom systému SteadyShot), takže vám nič neunikne. Ďalej disponuje citlivým snímačom CMOS Exmor R ™ typu 1 / 2,3 (7,77 mm), ktorý zaručuje záznam vo vysokom rozlíšení, aj za nedostatočných svetelných podmienok. Objektív Carl Zeiss Tessar s odolnou konštrukciou optiky zaručuje nižšiu mieru odrazu a prenikaniu parazitného svetla vďaka vysoko kvalitnej povrchovej úprave. Ďalej disponuje funkciou stabilizácie obrazu SteadyShot, ktorá zaistí plynulý obraz aj v náročných podmienkach, čo je v kategórii outdoorových kamier unikátom. Obsah balenia: Akčná kamera akumulátor NP-BX1 vodeodolné púzdro (MPK-UWH1) (ochrana až do hĺbky 60m) upevňovacia spona MicroUSB kábel Kamera sa dá pomocou mobilnej aplikácie ľahko prepojiť so smartphonom, kde sa dá video upraviť, pripadne hneď zdieľať na verejné siete a podobne. Dôvod predaja: nevhodný darček.