inzercia, predaj, predám, bazár

Videovratnik

Kategória: Ostatné audio video

Predam videovratnika kupocany v obi 7/2022 povodna cena 275eur. Nenainstalovany, nehodi sa nam kvoli kompabilite.
7" lcd obrazovka
Cena teraz 180eur

Blocik mam

Bratislava, dunajska streda
Videovratnik
Podobné inzeráty
Predam Novy Videovratnik Control 4 DS2 Mini
Mam na predaj videovratnik Control4 DS2 Mini. Videovratnik predavam bez instalacnych ramcekov(je mozne jednoducho kupit online). Tento kus som dostal ako vybavenie reklamacie (novy kus bez zaruky) no videovratnik som uz nahradil druhym takze tento mi je zbytocny. Dohoda na cene mozna PRVY KONTAKT EMAILOM
✔️ Bezdrotovy wifi videovratnik
Predam uplne novy, len vyskusany videovratnik EKEN v5. Nepotrebuje vnutornu jednotku, kedze komunikujete s nim cez vas mobil (z obchodu play si nainstalujete appku AIWIT a sparujete sa s videovratnikom..) Videovratnik sa pripoji cez wifi na vas router a tak registrujete navstevu aj ked nie ste doma, dokonca s nou viete obojstranne komunikovat. (Samozrejme, vas telefon musi byt pripojeny na internet..) Okrem wifi vyzaduje uz len napajanie a to je mozne: - bud cez 3ks nabijacich bateriek 18650 (3,7V) - alebo cez napajanie privedene na svorky videovratnika (18 - 24V) Dalsie vlastnosti: - PIR pohybovy senzor (v appke si mozete nastavit upozornenie na pohyb, aj ked dotycny nezazvoni) - rozlisenie HD (720p) - dvojsmerna audio komunikacia - wifi pripojenie (2,4 GHz siet) - nocne videnie (automaticke prepnutie z denneho na nocne videnie ak sa zotmie a naopak) - 166 stupnovy zaber kamery - mozne pripojit aj viac telefonov, na ktorych zvoni a komunikuje Tento kus ma dorobeny vyvod na pripojenie externej wifi anteny na zlepsenie wifi pripojenia. Pridavam aj antenu. Za 6 eur pridam aj 3ks bateriek typu 18650. Na poziadanie poslem PDF manual v anglictine. (Planoval som namontovat, ale stahujem sa a uz to neriesim..)
Bezdrotovy wifi videovratnik
Predam uplne novy, len vyskusany videovratnik EKEN v5. Nepotrebuje vnutornu jednotku, kedze komunikujete s nim cez vas mobil (z obchodu play si nainstalujete appku AIWIT a sparujete sa s videovratnikom..) Videovratnik sa pripoji cez wifi na vas router a tak registrujete navstevu aj ked nie ste doma, dokonca s nou viete obojstranne komunikovat. (Samozrejme, vas telefon musi byt pripojeny na internet..) Okrem wifi vyzaduje uz len napajanie a to je mozne: - bud cez 3ks nabijacich bateriek 18650 (3,7V) + obsahuje aj nabijacku cez micro USB - alebo cez napajanie privedene na svorky videovratnika (8 - 24V) Dalsie vlastnosti: - PIR pohybovy senzor (v appke si mozete nastavit upozornenie na pohyb, aj ked dotycny nezazvoni) - rozlisenie HD (720p) - dvojsmerna audio komunikacia - wifi pripojenie (2,4 GHz siet) - nocne videnie (automaticke prepnutie z denneho na nocne videnie ak sa zotmie a naopak) - 166 stupnovy zaber kamery - mozne pripojit aj viac telefonov, na ktorych zvoni a komunikuje Tento kus ma vyvod na pripojenie externej wifi anteny na zlepsenie wifi pripojenia. Pridavam aj antenu. Pridam aj 3ks bateriek typu 18650. Na poziadanie poslem PDF manual v anglictine.
Videovrátnik EMOS EM-10AHD
Predám vyskúšaný videovrátnik EMOS EM-10AHD. Videovrátnik je nový, stále s nalepenou fóliou, bol iba vyskúšaný. Zistili sme, že na 200m už nedokáže preniesť videosignál. Susedovi na 80m ide v pohode. Je komplet v krabici ako pri kúpe, jedine káblik od adaptéra bol strihnutý kvôli napájaniu cez LAN kábel. Oba konce sú spojené a sú v balení. Kúpený bol v lete 2022. Ideálne osobné prezretie a odber v Bratislave. Po úhrade 5€ poštovného vopred na účet možné zaslať na dobierku.
Videovratnik
Predam novy nepouzity videovratnik emos komplet v krabici.poslem na dobierku Videovratnik, domovy vratnik, zvoncek
EMOS H1018 videovratnik
Predám nevyužívaný videovratnik EMOS. Pri rýchlom jednaní dohoda istá.