inzercia, predaj, predám, bazár

Videovratnik (intercom) URMET CX-1722/87 vratane wifi modulu

Kategória: Ostatné audio video

Predam videovratnik (intercom) URMET CX-1722/87 vratane wifi modulu. Pouzivany 2 roky v bezchybnom stave. Cena 150€ (Pôvodna cena 700€)
Videovratnik (intercom) URMET CX-1722/87 vratane wifi modulu
Podobné inzeráty
✔️ Bezdrotovy wifi videovratnik
Predam uplne novy, len vyskusany videovratnik EKEN v5. Nepotrebuje vnutornu jednotku, kedze komunikujete s nim cez vas mobil (z obchodu play si nainstalujete appku AIWIT a sparujete sa s videovratnikom..) Videovratnik sa pripoji cez wifi na vas router a tak registrujete navstevu aj ked nie ste doma, dokonca s nou viete obojstranne komunikovat. (Samozrejme, vas telefon musi byt pripojeny na internet..) Okrem wifi vyzaduje uz len napajanie a to je mozne: - bud cez 3ks nabijacich bateriek 18650 (3,7V) - alebo cez napajanie privedene na svorky videovratnika (18 - 24V) Dalsie vlastnosti: - PIR pohybovy senzor (v appke si mozete nastavit upozornenie na pohyb, aj ked dotycny nezazvoni) - rozlisenie HD (720p) - dvojsmerna audio komunikacia - wifi pripojenie (2,4 GHz siet) - nocne videnie (automaticke prepnutie z denneho na nocne videnie ak sa zotmie a naopak) - 166 stupnovy zaber kamery - mozne pripojit aj viac telefonov, na ktorych zvoni a komunikuje Tento kus ma dorobeny vyvod na pripojenie externej wifi anteny na zlepsenie wifi pripojenia. Pridavam aj antenu. Za 6 eur pridam aj 3ks bateriek typu 18650. Na poziadanie poslem PDF manual v anglictine. (Planoval som namontovat, ale stahujem sa a uz to neriesim..)
Bezdrotovy wifi videovratnik
Predam uplne novy, len vyskusany videovratnik EKEN v5. Nepotrebuje vnutornu jednotku, kedze komunikujete s nim cez vas mobil (z obchodu play si nainstalujete appku AIWIT a sparujete sa s videovratnikom..) Videovratnik sa pripoji cez wifi na vas router a tak registrujete navstevu aj ked nie ste doma, dokonca s nou viete obojstranne komunikovat. (Samozrejme, vas telefon musi byt pripojeny na internet..) Okrem wifi vyzaduje uz len napajanie a to je mozne: - bud cez 3ks nabijacich bateriek 18650 (3,7V) + obsahuje aj nabijacku cez micro USB - alebo cez napajanie privedene na svorky videovratnika (8 - 24V) Dalsie vlastnosti: - PIR pohybovy senzor (v appke si mozete nastavit upozornenie na pohyb, aj ked dotycny nezazvoni) - rozlisenie HD (720p) - dvojsmerna audio komunikacia - wifi pripojenie (2,4 GHz siet) - nocne videnie (automaticke prepnutie z denneho na nocne videnie ak sa zotmie a naopak) - 166 stupnovy zaber kamery - mozne pripojit aj viac telefonov, na ktorych zvoni a komunikuje Tento kus ma vyvod na pripojenie externej wifi anteny na zlepsenie wifi pripojenia. Pridavam aj antenu. Pridam aj 3ks bateriek typu 18650. Na poziadanie poslem PDF manual v anglictine.
Videointercom Urmet Nexo 1708/1
Predám Nový: Videovránik značky Urmet Nexo 1708/1 , bielej farby, 7 palcová obrazovka, manuál a sada na ukotvenie na stenu v baleni viď fotky. Neváhať kontaktovať prípadne zaujmu.
Videointercom Urmet Nexo 1708/1
Predám Nový: Videovránik značky Urmet Nexo 1708/1 , bielej farby, 7 palcová obrazovka, manuál a sada na ukotvenie na stenu v baleni viď fotky. Neváhať kontaktovať prípadne zaujmu ;)
Videointercom Urmet Nexo 1708/1
Predám Nový: Videovránik značky Urmet Nexo 1708/1 , bielej farby, 7" palcová obrazovka, manuál a sada na ukotvenie na stenu v baleni viď fotky. Neváhať kontaktovať prípadne zaujmu ;)
Urmet 1150 Miro domový telefón
Predam Urmet 1150 Miro domový telefón s tlačidlom pre odomykanie dverí biely malo použivany ako novy žiadny škrabanec • Telefóny pre analógové systémy 4 + n • Montáž na stenu • Biely lesklý ABS plast • Funkcia MUTE (voliteľné) • Tlačidlo pre ovládanie elektrického zámku • Navrhnuté na osadenie na guľatú montážnu krabicu s priemerom 60 mm • Slúchadlo pripevnené k telefónu káblom • elektronické zvonenie cena 10€