inzercia, predaj, predám, bazár

Viedenský králik samica

Kategória: Králiky

Veľmi pekná
Viedenský králik samica
Podobné inzeráty
Celý zabehnutý chov králikov
Z osobných dôvodov ponúkam na predaj komplet celý zabehnutý chov králikov! Jedná sa o veľkú králikáreň s 8 kotercami pre chovných králikov + 2 veľké koterce v spodnom rade pre odstav. Rozmery králikárne sú 203 výška x 305 dĺžka x 108 hĺbka. Rozmer jedného koterca je cca 73 šírka x 105 hĺbka x 53 výška. Spodné koterce sa dajú v prípade potreby rozdeliť na 2 samostatné s romermy ako sú vrchné koterce a tak sa dá urobiť 12 plnohodnotných kotercov. Taktiež vrchné koterce sa dajú zväčšiť vybratím deliacich panelov podľa potreby. V každom koterci sú koše na seno, železné misky na zrno-granule a na dverách niplové napájačky na vodu. Samozrejme v cene sú zahrnuté aj králiky, celý chov a to: 1x samička Činčila veľká po tetovaných rodičoch/ mala 2x malé 1x samička Činčila veľká aj s malými 1 mesiac- 6ks 1x samec Činčila veľká po tetovaných rodičoch/ výborne kryje/ 1x samica krížená / Činčila veľká x Burgundský/ po jednom vrhu 1x samica krížená / Činčila veľká x Burgundský/ pripustená 30.12.2022 1x samica Novozélandský biely po tetovaných rodičoch po 1 vrhu 1x samica Novozélandský biely po tetovaných rodičoch, ešte nepripustená 1x samica krížená/ Dalmatínsky rex x Burgundský/ aj s 8ks malými cca 4 týždne. Cenu si predstavujem za celý komplet 700e. Prosím len vážny záujem!
Celý zabehnutý chov králikov
Z osobných dôvodov ponúkam na predaj komplet celý zabehnutý chov králikov! Jedná sa o veľkú králikáreň s 8 kotercami pre chovných králikov + 2 veľké koterce v spodnom rade pre odstav. Rozmery králikárne sú 203 výška x 305 dĺžka x 108 hĺbka. Rozmer jedného koterca je cca 73 šírka x 105 hĺbka x 53 výška. Spodné koterce sa dajú v prípade potreby rozdeliť na 2 samostatné s romermy ako sú vrchné koterce a tak sa dá urobiť 12 plnohodnotných kotercov. Taktiež vrchné koterce sa dajú zväčšiť vybratím deliacich panelov podľa potreby. V každom koterci sú koše na seno, železné misky na zrno-granule a na dverách niplové napájačky na vodu. Samozrejme v cene sú zahrnuté aj králiky, celý chov a to: 1x samička Činčila veľká po tetovaných rodičoch/ mala 2x malé 1x samička Činčila veľká aj s malými 1 mesiac- 6ks 1x samec Činčila veľká po tetovaných rodičoch/ výborne kryje/ 1x samica krížená / Činčila veľká x Burgundský/ po jednom vrhu 1x samica krížená / Činčila veľká x Burgundský/ ešte nemala malé 1x samica Novozélandský biely po tetovaných rodičoch po 1 vrhu 1x samica Novozélandský biely po tetovaných rodičoch, ešte nepripustená 1x samica krížená/ Dalmatínsky rex x Burgundský/ aj s 8ks malými cca 4 týždne. Cenu si predstavujem za celý komplet 700e. Prosím len vážny záujem!
Viedensky kralik
Predam samca viedensky divokosfarbeny, vek 7 mesiacov, prelieceny proti kokcidioze.Idealny na jarne pripustanie.
Králik Viedenský
Predám ročného samca viedensky divokomodry
Levia hlava
Náš hobby chov ponúka králičkov zakrslého plemena Levia hlava - aktuálne máme k dispozícii 2 samičky japanovitého sfarbenia( žlté na prvých dvoch fotkách), samčeka rhonskeho sfarbenia( bielo sivý) a samičku rhonskeho sfarbenia. Pre zajka dostanete krabicu nášho domáceho sena a naše krmivo na minimálne prvý mesiac. Začiatočníkom s chovom radi poradíme, všetko osobne vysvetlíme a ukážeme. Máme pre Vás pripravený aj náš "manuál" starostlivosti. Králiky sú pomerne nenáročné na chov, vhodné k deťom, všetky z nášho chovu sú navyknuté na ľudský kontakt, nie sú agresívne a nekúšu. Králiček bude preliečený voči kokcidióze, ale nebude očkovaný, pretože očkovanie je možné od 10. týždňa veku (Existuje aj vakcína v 2 dávkach, podáva sa v 3-4. týždni a v 10. týždni. My uprednostňujeme 1 dávkovú, lebo náš chov nie je rizikový a mláďatko má v rannom veku protilátky od zaočkovanej maminy.) Nachádzame sa v mestskej časti Dubnice nad Váhom-Prejta (Trenčiansky kraj), možný je iba osobný odber. Ohľadom rád okolo chovu nás môžete kedykoľvek kontaktovať. Plemeno Levia hlava je vhodné ako domáci maznáčik, patrí medzi zdrobnelé plemená Váha je v dospelosti v štandarde 1,5-1,8kg. ///Časté otázky a odpovede/// Otázka: Mali sme údajne zakrslého králika z chovproduktu a narástol strašne veľký, mal cez 2 kg. Bude aj ten od Vás taký veľký? Odpoveď: Chovprodukty často kupujú králiky od "chovateľov", ktorý ich predávajú veľmi malé, sotva 5 týždňové. V takomto rannom veku sú mláďatká aj väčších plemien rovnako malinké, preto tu nie je istota, že kupujete zakrslé plemeno. Hrozí aj riziko úhynu, ak je králik odstavený príliš skoro, od mamy by mal ísť po 6. týždni veku. Druhá vec je spôsob kŕmenia - z krmiva ako granule alebo iné zmesi obilnín (jadrové krmivo) králik veľmi rýchlo priberá a rastie. Preto každému odporúčame správne dávkovanie a vhodnú, zdravú stravu. Králici sú veľmi pažraví, väčšinu dňa trávia jedením. Otázka: Máme malé deti, bude pre ne králik vhodné domáce zvieratko? Odpoveď: Králika odporúčame pre deti vo veku, ktoré dokážu ovládať jemnú motoriku, aby králikovi neublížili. Pod dohľadom rodiča to môže byť už od 3-4 rokov. Králik je ale ideálny pre deti vo veku, ktoré sa budú vedieť o neho samostatne postarať, čo nie je vôbec náročné. Obnáša to podanie krmiva a vody.
Predám krmivo pre králiky
Predám krmivo pre králiky 25kg Králik s liečivom Králik bez liečiva Králik odstav mláďat Králik dojčiace samice Cena 17,50€ Možnosť dovozu po trase PN-TT-SC-BA PN-NM-CZ PN-NM-TN-ZA TT-SE-Kuty (SI, Holíč) HC-NR-GA A okolie