inzercia, predaj, predám, bazár

Vintage cyklodiely

Kategória: Súčiastky a diely

Kosik na flasu reg 18eur,drziak pumpy reg predany,pedale lyotard 20eur,objimky simplex 20eur,koncovky velox 5eur,zvoncek 10eur,prehadzovacka huret,upinak favorit 5eur,brzdova celust universal 5eur.
Vintage cyklodiely
Podobné inzeráty
Diely na bicykel favorit
Rozne cyklodiely na bicykel favorit.Ceny a postovne dohodou.
Cyklodiely na bicykel favorit f1,f12
Sedlovka deluxe 25,7mm 20eur, Objimky bowdenu AL 25eur, Kosik flase 10eur, Radiace packy 10eur, Pedale 20eur, Brzdy centric 20eur,
rôzne komponenty a diely na bicykle, cena dohodou.
Predám rôzne diely, cena dohodou info v správe. + dohoda, pri odbere viac vecí, množstevná zľava, pozri moje ďalšie inzeráty - v prípade odoslania slovenskou poštou +4€ balík na adresu, +3,10€ ako balík ma poštu, poštovné vopred na účet. . Viac info cez mail. Ak telefón nedvíham, ospravedlňujem sa vám, potom píšte SMS aj s poznámkou cyklodiely, ozvem sa vám späť, hneď ako budem môcť ďakujem. telefón len ut-so.
rôzne komponenty a diely na bicykle, cena dohodou.
Predám rôzne diely, cena dohodou info v správe. + dohoda, pri odbere viac vecí, množstevná zľava, pozri moje ďalšie inzeráty - v prípade dobierky a odoslania slovenskou poštou +5,20€ balík na adresu, +4,30€ ako balík ma poštu, poštovné vždy vopred na účet. - v prípade úhrady vopred na účte s poštovným, odoslanie slovenskou poštou +4,00€ balík na adresu, +3,10€ ako balík ma poštu. Viac info cez mail. Ak telefón nedvíham, ospravedlňujem sa vám, potom píšte SMS aj s poznámkou cyklodiely, ozvem sa vám späť, hneď ako budem môcť ďakujem. telefón len ut-so.
Vintage Bike komponenty-Predstavec+Riadidla+Vidlica
Predám Vintage Bike komponenty: KORE Lite Stem 3D Predstavec strieborný Rozmery: Dlžka-100mm / Riadidla-25,4mm / Vidla-1 1/8in (28,6mm) V OK stave, fyzicky neporušené. Cena 20 Eur vrátane dopravy. SCOTT Vertigo Comp Riadidla červené Rozmery: Dlžka-630mm / Priemer 25,4mm V OK stave, fyzicky neporušené. Jediné negatívum sú vyblednuté miesta kde neboli uchytené. Cena 15 Eur vrátane dopravy. RST Team series 461DH moto vidla na 26 palcove kolesa a V-brake brzdy. Rozmery: Zdvih-120mm / Priemer uchytenia-28,6mm V OK stave, fyzicky neporušená, plne funkčná. Jediné negatívum sú potrhané manžety ktoré som však zatial nestrhával. Cena 50 Eur vrátane dopravy Alebo ako komplet spolu za 65 Eur už s dopravou. Posielam poštou. Platba vopred na účet, na dobierku neposielam. SMS mi prosím nepíšte.
Vintage galuskove kolesa
Vintage kolesa na cestný bicykel dobrom stave.Rafiky Super Champion,náboje dura-ace,zlaté 6kolo.Postovne 5eur.