inzercia, predaj, predám, bazár

VIRTUÁLNA ASISTENTKA pre vaše podnikanie

Kategória: Sprostredkovateľské služby

Dobrý deň,
k podnikaniu patria aj činnosti, z ktorých síce nie je zisk, ale sú potrebné pre jeho generovanie.

Odbremeňte sa od nich a nechajte ma robiť ich za vás. Ako virtuálna asistentka ponúkam tieto služby:
- spravujem vaše sociálne siete IG a FB
- pripravujem vám newslettre
- vytváram pre vás bannery
- budujem vašu firemnú identitu
- nastavujem vašu social media stratégiu
- vymýšľam texty pre vaše príspevky
- pripravujem prezentácie vašej firmy alebo produktu
- prepisujem video a audio súbory
- vyhľadávam informácie
- rezervujem a dohodnem vám stretnutie s klientom
- o všetkých činnostiach vás informujem a tvorím pre vás výstupy svojej práce, aby ste vždy boli v obraze

Uvedená cena je za 1 mesiac mojich služieb.

Kontaktujte ma prosím E-MAILOM.
VIRTUÁLNA ASISTENTKA pre vaše podnikanie
Podobné inzeráty
VIRTUÁLNA ASISTENTKA PRE ŽIVNOSTNÍKOV A OBCHODNÉ SPOLOČNOSTI
Hľadáte odbornú virtuálnu asistentku? Táto ponuka je pre každú obchodnú spoločnosť a živnostníka, ktorý potrebuje pomôcť s administratívou a so sociálnymi sieťami. Prosím kontaktujte ma emailom. Ďakujem.
NAJLACNEJŠIE NAKUPOVANIE NA VŠETKO
Dobrý deň, ponúkame Vám prémiovú službu/y: Hľadáte výrobok, tovar, produkt či službu pre svoju firmu alebo pre svoju súkromnú potrebu za bezkonkurenčnú cenu? Sme tu pre Vás! Zabezpečíme Vám so zárukou najnižšej ceny všetky Vaše požiadavky čo sa týka oblasti obchodu a služieb. Je jedno či hľadáte tovar, výrobky, súčiastky alebo služby pre firmu. Môžete tiež hľadať oblečenie, módne doplnky, bicykel, korčule, chladničku, televízor, motorku, auto atď. pre svoju vlastnú potrebu. MY VÁM ZABEZPEČÍME NAJLEPŠIU CENU NA TRHU !!! Ponúkame Vám dlho-dobú spoluprácu v oblasti obstarávania výrobkov, tovaru, produktov či služieb pre Vašu spoločnosť alebo pre Vás, ako fyzickú osobu, s garanciou NAJNIŽŠEJ CENY. Je jedno či ste podnikateľ, spoločnosť alebo fyzická osoba, ktorá hľadá tovar či službu za najlepšiu cenu na trhu. MY VÁM TU CENU ZABEZPEČÍME A GARANTUJEME NAJNIŽŠIE OBSTARÁVACIE NÁKLADY/CENY. Ročne takto dokážete ušetriť ako fyzická osoba niekoľko STO až TISÍC EUR na nákupoch. V prípade firiem/spoločností/podnikateľov sa jedna o úsporu niekoľko TISÍC až STO TISÍC EUR ročne. U niektorých veľkých spoločností sa dokáže ušetriť až niečo vyše MILIÓNA EUR. SPLNÍME VAŠE VŠETKY POŽIADAVKY A NÁROKY NA AKÝKOĽVEK TYP TOVARU ČI SLUŽBY, A TO STÁLE ZA BEZKONKURENČNÚ CENU. Je jedno či sa jedna o tovar, produkt, službu, atypickú požiadavku, používaný (bazárový tovar) alebo o čokoľvek. Vašu požiadavku vždy spracujeme a sprostredkujeme za NAJNIŽŠIU sumu na trhu. V prípade, ak niečo zháňate, kupujete, objednávate, hľadáte za najlepšiu cenu s Vašimi požiadavkami, neváhajte Nás kontaktovať a my Vám to zabezpečíme vždy s najnižšou cenou a v kvalite v ktorej potrebujete. PRINCÍP FUNGOVANIA: (Je veľmi jednoduchý) 1. VY NÁM ZAŠLETE POŽIADAVKU (TOVAR/SLUŽBU atď) O KTORÝ/Ú MÁTE ZÁUJEM S AKTUÁLNOU CENOU (resp. cenovou ponukou). 2. MY VAŠU POŽIADAVKU SPRACUJEME A PREVERÍME. 3. NÁSLEDNE VÁM DOPYTOVANÝ TOVAR/SLUŽBU ZABEZPEČÍME ZA BEZKONKURENČNÚ CENU. BEZKONKURENČNÁ CENA, KTORÁ JE VÁM NÁSLEDNE PREDLOŽENÁ JE SAMOZREJME NAJNIŽŠIA NA TRHU A BEZ AKÝCHKOĽVEK ĎALŠÍCH POPLATKOV !!! Sme tu pre Vás Rýchlo, efektívne a úsporne
NAJNIŽŠIE SPROSTREDKOVANÉ CENY NA VŠETKO
Hľadáte výrobok, tovar, produkt či službu pre svoju firmu alebo pre svoju súkromnú potrebu za bezkonkurenčnú cenu? Sme tu pre Vás! Zabezpečíme Vám so zárukou najnižšej ceny všetky Vaše požiadavky čo sa týka oblasti obchodu a služieb. Je jedno či hľadáte tovar, výrobky, súčiastky alebo služby pre firmu. Môžete tiež hľadať oblečenie, módne doplnky, bicykel, korčule, chladničku, televízor, motorku, auto atď. pre svoju vlastnú potrebu. MY VÁM ZABEZPEČÍME NAJLEPŠIU CENU NA TRHU !!! Ponúkame Vám dlho-dobú spoluprácu v oblasti obstarávania výrobkov, tovaru, produktov či služieb pre Vašu spoločnosť alebo pre Vás, ako fyzickú osobu, s garanciou NAJNIŽŠEJ CENY. Je jedno či ste podnikateľ, spoločnosť alebo fyzická osoba, ktorá hľadá tovar či službu za najlepšiu cenu na trhu. MY VÁM TU CENU ZABEZPEČÍME A GARANTUJEME NAJNIŽŠIE OBSTARÁVACIE NÁKLADY/CENY. Ročne takto dokážete ušetriť ako fyzická osoba niekoľko STO až TISÍC EUR na nákupoch. V prípade firiem/spoločností/podnikateľov sa jedna o úsporu niekoľko TISÍC až STO TISÍC EUR ročne. U niektorých veľkých spoločností sa dokáže ušetriť až niečo vyše MILIÓNA EUR. SPLNÍME VAŠE VŠETKY POŽIADAVKY A NÁROKY NA AKÝKOĽVEK TYP TOVARU ČI SLUŽBY, A TO STÁLE ZA BEZKONKURENČNÚ CENU. Je jedno či sa jedna o tovar, produkt, službu, atypickú požiadavku, používaný (bazárový tovar) alebo o čokoľvek. Vašu požiadavku vždy spracujeme a sprostredkujeme za NAJNIŽŠIU sumu na trhu. V prípade, ak niečo zháňate, kupujete, objednávate, hľadáte za najlepšiu cenu s Vašimi požiadavkami, neváhajte Nás kontaktovať a my Vám to zabezpečíme vždy s najnižšou cenou a v kvalite v ktorej potrebujete. PRINCÍP FUNGOVANIA: (Je veľmi jednoduchý) 1. VY NÁM ZAŠLETE POŽIADAVKU (TOVAR/SLUŽBU atď) O KTORÝ/Ú MÁTE ZÁUJEM S AKTUÁLNOU CENOU (resp. cenovou ponukou). 2. MY VAŠU POŽIADAVKU SPRACUJEME A PREVERÍME. 3. NÁSLEDNE VÁM DOPYTOVANÝ TOVAR/SLUŽBU ZABEZPEČÍME ZA BEZKONKURENČNÚ CENU. BEZKONKURENČNÁ CENA, KTORÁ JE VÁM NÁSLEDNE PREDLOŽENÁ JE SAMOZREJME NAJNIŽŠIA NA TRHU A BEZ AKÝCHKOĽVEK ĎALŠÍCH POPLATKOV !!! Sme tu pre Vás Rýchlo, efektívne a úsporne
Odťahová služba nonstop
Non-stop odťahová služba. Mali ste nehodu alebo poruchu a potrebujete pomôcť? Asistencia a zabezpečený odťah pre klienta ZDARMA, cez jeho PZP alebo HP. Máme zmluvy s väčšinou poisťovní... Informujte sa u nás na dispečingu , či máte aj Vy nárok na využitie našich služieb bezplatne... PONÚKANÉ SLUŽBY: - odťah pojazdných a nepojazdných vozidiel (až do 5 ton) na krátke aj dlhé trasy (vrámci EU) - odťah havarovaných vozidiel - odťah veľkých havarovaných vozidiel - vyprostenie havarovaného vozidla mimo vozovky - naloženie vozidla s použitím hydraulickej ruky (zablokovaná prevodovka, zablokované brzdy...) - poskytujeme aj odvoz posádky havarovaného vozidla, batožiny, nákladu a tovaru - krátkodobé uskladnenie vozidla - v prípade potreby zabezpečíme autoservis - preprava strojov a iných zariadení, veľkoobjemového tovaru, preprava stavebného materiálu - možnosť zapožičania vozidla Na všetkých vozidlách máme uzatvorené poistenie dopravcu na prevoz nových, jazdených a havarovaných vozidiel, takže o Vaše prepravované vozidlo sa nemusíte báť. Okrem toho sú naše vozidlá monitorované GPS systémom, aby sme vedeli kde sa naše ale aj Vaše prevážané vozidlo práve nachádza. Stali ste sa účastníkom dopravnej nehody, ktorú ste nezavinili? Potrebujete počas opravy Vášho vozidla náhradné vozidlo? Tak nás neváhajte kontaktovať a informovať sa o možnostiach BEZPLATNÉHO prenájmu náhradného vozidla v rámci náhrady škody. Zapožičanie náhradného vozidla od nás nie je podmienené využitím našej odťahovej služby. * podmienky bezplatnej služby vysvetlíme ešte pred poskytnutím Pojmy pre vyhľadávanie. Odťah, odťahovka, vyprostenie, dovoz PHM, dovoz auta,preprava materiálu, zapožičanie auta, náhradné vozidlo, nonstop, non-stop služba.
Hypotéka, PZP, zodpovednosť za škodu, RŽP, …
Zvýšili sa Vám v momentálnej situácii výdavky? Hľadáte riešenia, kde by ste mohli ušetriť? Potrebujete sa informovať o tom ako to aktuálne vyzerá a bude vyzerať na finančnom trhu? Máte záujem o niečo špeciálne pre Vás? “ Zaujímam sa o budúcnosť, pretože v nej hodlám stráviť zvyšok života.” Ponúkam Vám bezplatné poradenstvo pod jednou strechou. Zodpoviem na Vaše otázky. Prekontrolujem bezplatne Vaše aktuálne výdavky vs príjmy a nájdeme spoločné riešenie.
Hľadáme finančného partnera do spoločného podniku
Hľadáme finančného partnera - investora do spoločného podniku. Ponúkame 75% podiel z dosiahnutých výsledkov. Veľkosť spoločného podnikania - spoločného podniku sa prispôsobí Vašim finančným možnostiam. Chcete rozšíriť svoje príjmy o výnosy z priamej účasti na dianí na burze, alebo sa zaujímate o rôzne možnosti, ktoré sú možné pre vás cez spoločné podnikanie na burze, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek na , ak nie sme dostupní, ozveme sa naspäť. Alebo píšte na email: Viac úvodných informácii aj na: V prípade, že cesta spoločného podniku pre Vás nie je zaujímavá, ale chceli by ste mať aspoň ultra konzervatívny výnos v eurách z našich plánovaných portfólií dostupných cez , neváhajte nás tiež kontaktovať. Jedna z našich obchodných myšlienok je pretavená napr. do tohto portfólia: