inzercia, predaj, predám, bazár

Vistéria alba floribunda biela

Kategória: Rastliny

Predám 2 ročné sadenice Vistérie Floribunda biela.Výška pri dodaní cca 110-130cm.
Je to jedna z najkrajších vistérií,ktorej kvety dosahujú dĺžku cca 50-60cm, sú najväčšie zo všetkých vistérií.
Vistéria sa považuje za rastlinu šťastia a pokoja.
Fotky sú ilustračné!!!
Vistéria alba floribunda biela
Podobné inzeráty
Vistéria alba floribunda biela
Predám 2 ročné sadenice Vistérie Floribunda biela.Výška pri dodaní cca 100-120cm. Je to jedna z najkrajších vistérií,ktorej kvety dosahujú dĺžku cca 50-60cm, sú najväčšie zo všetkých vistérií. Vistéria sa považuje za rastlinu šťastia a pokoja. Fotky sú ilustračné!!!
Visteria Shiro-noda biela,fialova
Vistéria shiro noda Alba biela, výška pri dodaní cca 100-110cm, cena 30€. Vistéria fialová, výška cca 80-100cm cena 30€ . Ceny sú bez poštovného. Foto je ilustračné!!!
Vistéria čínska
Predám vlastné sadenice 1ročné dobre zakorenené a vo vnútri prezimované Vistérie čínskej fialovo bielej farby na obrázku je naša vistéria. Vistéria je liana a veľmi rýchlo rastie ak má dobré podmienky.
Vistéria čínska
Predám vlastné sadenice 1,5 ročné, dobre zakorenené v kvetináči Vistérie čínskej fialovo bielej farby na obrázku je naša vistéria. Vistéria je liana a veľmi rýchlo rastie má dobré podmienky.
Visteria Alba
Predám visteriu Alba, ktorej sa bohužiaľ u nás nedarí. Potrebuje oporu, stanovisko slnečné-polotieň. Mrazuvzdorná do -29 st. Má biele kvety, ktoré rastú v strapcoch dlhých 50-70 cm. Kvety vydržia kvitnúť až 3 týždne. Listy má zložené z menšieho počtu lístkov. Sú veľké, jasno zelenej farby. Dokážu zakryť fasády alebo vytvoriť príjemný tieň. Kmeň sa obtáča okolo opory smerom doľava. Iba osobný odber.
Štedrec previsnutý "alias žltá vistéria"
Predám Štedrec previsnutý,prezývaný žltá vistéria. Veĺkosť pri dodaní 20-30cm Fotky sú ilustračné!!!