inzercia, predaj, predám, bazár

Vizalista Sinsay Chorvátsky Grob

Kategória: Obchod a predaj

Máš zmysel pre detail, orientuješ sa v trendoch a chceš sa starať o vizuálnu stránku našej značky SINSAY ? Práve teraz máš jedinečnú príležitosť stáť pri otvorení úplne novej prevádzky v Chorvátskom Grobe! Naša najmladšia a najdynamickejšie sa rozvíjajúca značka SINSAY sa totiž stane súčasťou obchodného centra Retail Box.
Tak čítaj ďalej, pretože hľadáme do svojho tímu posily na pozíciu VIZUALISTU, ktorý si poradí s veľkým množstvom tovaru, z ktorého je radosť tvoriť!

Využi túto pracovnú príležitosť a odmenou Ti bude zamestnanie v skvelom kolektíve. Čerešničkou na torte pre Teba budú krásne priestory, v ktorých bude práca zábavou!

Okrem štandardných úloh, ktoré súvisia so zabezpečením bežného chodu prevádzky sa na pozícii Vizualistu stretneš najmä s nasledovnými úlohami:
• Dodržiavanie platných štandardov vizuálu a implementácia inštrukcií vizuálu.
• Analýza predaja prostredníctvom dostupných reportov a hľadanie možností na podporu predaja
• Prezentovanie tovaru pútavým a kreatívnym spôsobom
• Aranžovanie výkladu, figurín, tovaru a vystavenie POS materiálov (marketingové grafiky, kampane, cenovky a pod.)
• Aktívna participácia na chode prevádzky podľa inštrukcí nadriadeného
• Komunikácia s prideleným Alokátorom a Sales Coordinatorom a možnosť ovplyvniť aktuálne modely na prevádzke
• Účasť pri otváraní nových prevádzok v rámci spoločnosti
Stručná charakteristika spoločnosti
Naša spoločnosť LPP Slovakia, s.r.o. je súčasťou silnej medzinárodnej spoločnosti LPP S.A.,ktorá už viac ako 20 rokov úspešne pôsobí na trhu s odevmi v strednej a východnej Európe. Pôvodom rodinná firma, ktorú v roku 1991 založili Marek Piechocki a Jerzy Lubianiec má v súčasnosti viac ako 1800 predajní značiek RESERVED, CROPP, HOUSE, MOHITO a SINSAY a vytvára pracovné miesta pre viac ako 22 000 ľudí vo svojich kanceláriách a predajniach v Európe a Ázii. Na Slovensku je spoločnosť LPP Slovakia s.r.o. zodpovedná za viac ako 85 predajní, vďaka čomu sme významným subjektom v oblasti maloobchodného predaja odevov, obuvi a doplnkového tovaru značiek z portfólia LPP S.A.

Kto sme, akí sme a čím sa v LPP riadime, najlepšie vyjadrujú naše hodnoty: VÁŠEŇ, STABILITA, SPOLOČENSKÁ ZODPOVEDNOSŤ A TÍMOVOSŤ.

Máme VÁŠEŇ pre to čo robíme, pretože nás to baví! Ambície nás poháňajú vpred k našim cieľom.
STABILITA rastúcej medzinárodnej spoločnosti nám dáva pocit bezpečia a tvorí nové kariérne príležitosti.
Pri dosahovaní našich cieľov sme vždy ZODPOVEDNÍ, k zamestnancom, zákazníkom aj nášmu okoliu.
Sme priateľskí a čestní. Naše úspechy sú postavené na ambicióznom a vždy pozitívne naladenom TÍME. Tolerancia, vzájomná podpora a TÍMOVOSŤ sú našimi najsilnejšími stránkami.
BENEFITY
Všetky zákonom stanovené povinnosti sú u nás samozrejmosťou, preto môžeš určite počítať aj s:
• príplatkami za víkendy
• elektronickými stravnými lístkami v hodnote 5,50 € s príspevkom zo sociálneho fondu
• príspevkom na rekreáciu

Okrem
Vizalista Sinsay Chorvátsky Grob
Podobné inzeráty
Asistent predaja Nine West - Aupark Bratislava
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - aktívny predaj a obsluha - práca s pokladňou a PC - práca spojená s prijatím nového tovaru alebo presunmi tovaru - dodržiavanie čistoty na pracovisku - udržiavanie vizuálneho usporiadania predajne - práca na dlhý a krátky týždeň, Zamestnanecké výhody, benefity - zaškolenie a podpora - práca v príjemnom kolektíve - mesačné prémie za splnený plán - zamestnanecké zľavy po skúšobnej dobe - príplatky v zmysle ZP - gastrolístky Informácie o výberovom konaní Obchod s dámskou obuvou a doplnkami. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním základné vzdelanie stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa vysokoškolské III. stupňa Jazykové znalosti Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1) alebo Chorvátsky jazyk - Pokročilý (C1) alebo Srbský jazyk - Pokročilý (C1) alebo Nemecký jazyk - Začiatočník (A2) Stručná charakteristika spoločnosti NINE WEST je svetovo známa značka, založená v roku 1978 v New Yorku, ktorá zahŕňa široký sortiment dámskej obuvi, kabeliek, koženej galantérie a ďalšieho príslušenstva. Spoločnosť bola založená v roku 1978 v New Yorku, NINE WEST v krátkom čase sa stala svetovo preslávená módna značka a inovátor v módnom priemysle. Dnes NINE WEST je synonymom pre značku, ktorá je lídrom, v rozsahu trendy, sexy a elegantnéj obuvy pre sofistikovanú modernú ženu, ktoréj je pohodlie za prijateľné ceny inšpiratívne. V priebehu svojej bohatej histórii Nine West spolupracoval s mnohými slávnymi módnymi návrhármi a osobnosťami