inzercia, predaj, predám, bazár

vlasová kozmetika: Kerastase, Redken, Briogeo, Ordinary...

Kategória: Zdravie a krása

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme krém: PREDANÉ

Kerastase Resistance posilňujúci šampón pre dlhé vlasy: PREDANÝ

Redken Extreme šampón pre poškodené vlasy: neotvorený. Mini balenie 50ml. 5€

Briogeo Scalp Revival mask: maska na vlasovú pokožku s aktívnym uhlím a čajovníkovým olejom. Ostáva cca 20-25% obsahu. 2€

Redken Extreme Cat proteínová kúra pre poškodené vlasy, vymýva sa. Ostáva cca 60% balenia zo 150ml. 5€

Ordinary hydratačné sérum na vlasovú pokožku: použité raz. 10€

Havlikova Apoteka cibuľovo-fazuľový vlasový krém a olej na končeky vlasov: obe vyskúšané 2x. Otvorila som na Vianoce. Ponúknite cenu, alebo zadarmo k objednávke nad 40€.

Aveda micelárny osviežovač vlasovej pokožky: 10ml. Na odber 2 kusy, cena 1€ za kus

Deva Curl No-Poo duo šampón a kondicionér: na prirodzene kučeravé alebo vlnisté vlasy. Každý duo sáčik je 2x 30ml. Cena 1€ za duo, na odber mám 3 duá.

Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
vlasová kozmetika: Kerastase, Redken, Briogeo, Ordinary...
Podobné inzeráty
vlasová kozmetika: Kerastase, Redken, Briogeo, Ordinary...
Kerastase Blond Absolu Cicaplasme krém, ktorý sa nevymýva: použitý, zostatok na obrázku. Na poškodené vlasy, regeneračný. 15€ Kerastase Resistance posilňujúci šampón pre dlhé vlasy: neotvorený. Mini balenie 80ml. 10€ Redken Extreme šampón pre poškodené vlasy: neotvorený. Mini balenie 50ml. 5€ Briogeo Scalp Revival mask: maska na vlasovú pokožku s aktívnym uhlím a čajovníkovým olejom. Ostáva cca 20-25% obsahu. 2€ Redken Extreme Cat proteínová kúra pre poškodené vlasy, vymýva sa. Ostáva cca 60% balenia zo 150ml. 5€ Ordinary hydratačné sérum na vlasovú pokožku: použité raz. 10€ Havlikova Apoteka cibuľovo-fazuľový vlasový krém a olej na končeky vlasov: obe vyskúšané 2x. Otvorila som na Vianoce. Ponúknite cenu, alebo zadarmo k objednávke nad 40€. Aveda micelárny osviežovač vlasovej pokožky: 10ml. Na odber 2 kusy, cena 1,50€ za kus Deva Curl No-Poo duo šampón a kondicionér: na prirodzene kučeravé alebo vlnisté vlasy. Každý duo sáčik je 2x 30ml. Cena 1€ za duo, na odber mám 3 duá. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
Produkty na vlasy značky Vichy Dercos, Redken a Shu Uemura
Ponúkam na predaj nové produkty na vlasy. Všetky produkty sú v cene 5 eur za kus plus poštovné. Osobný odber možný v Bratislave. Vichy Dercos Energizing - posilňujúci šampón proti padaniu vlasov (cena na 9,50) Vichy Dercos Densi Solutions - zhusťujúci šampón (cena na 15,35 eur) Redken 06 - emulzia pre objem (cena na 16,22 eur) Redken 18 - objemová pena na vlasy v géle (cena na 21,01 eur) Shu Uemura Kengo feather - ľahký stylingový krém na vlasy (cena na 34 eur)
Redken Chemistry SHOT PHASE 500ml
Špeciálna kúra pre oživenie a upravenie vlasov. Vlasy budú silnejšie a v lepšej kondícii. Vlasová kulikula bude hladká a tým budú vlasy žiarivejsie. Chemistry SHOT PHASE je určený len pre použitie v kaderníckych salónoch. Používa sa s fixačným sprejom Redken Chemistry SHOT Phix. Bežná cena 53,50€
The Ordinary
Predám neotvorené séra z the ordinary . Som produktová fotografka a fotila som ich vramci spolupráce su neotvorené . 1 sérum retinol 0,2% Tento bezvodý roztok obsahuje 0,2% retinolu, dobre preskúmanú prísadu, ktorej cieľom je znížiť výskyt jemných liniek, vrások a textúrnych nerovností. Napriek tomu, že bol retinol podrobne skúmaný, môže pre prvých užívateľov dráždiť pokožku a vyžaduje vybudovanie kožnej tolerancie. Z tohto dôvodu vo všeobecnosti odporúčame pre prvých užívateľov použiť Granactive Retinoid 2% alebo Granactive Retinoid 5%. Tento vzorec taktiež ponúka hydratačné výhody vďaka prítomnosti Squalanu. Pleťové sérum The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% predstavuje prípravok s vysokým obsahom účinných látok. Vďaka tomu poskytuje vašej pleti tú najluxusnejšiu starostlivosť.
Balík kozmetiky - vlasová, dekoratívna ZĽAVA
Nová aj používaná kozmetika - stále pridávam! Rôzna vlasová kozmetika - skoro nepoužívaná, alebo len pár krát, to čo je minuté viac je na foto. Cena: 12 e Priložím aj pár kúskov dekoratívnej kozmetiky ako krém na tvár, sérum s argánovým olejom, atď. - Môžem aj darovať niekomu v núdzi, len osobný odber u mňa doma. - len osobný odber v RK alebo zašlem cez Zásielkovňu - platba iba PREDOM! - pozrite aj moje ostatné inzeráty, mám veľa vecí v ponuke :) Píšte prosím, číslo je vymyslené.
Balík kozmetiky - vlasová, dekoratívna ZĽAVA
Nová aj používaná kozmetika - stále pridávam! Rôzna vlasová kozmetika - skoro nepoužívaná, alebo len pár krát, to čo je minuté viac je na foto. Priložím aj pár kúskov dekoratívnej kozmetiky ako krém na tvár, sérum s argánovým olejom, atď. Cena je za celý balík + pošta (do 5kg 3,30 e cez Zásielkovňu, 3,60 e cez poštu) - Môžem aj darovať niekomu v núdzi, len osobný odber u mňa doma. - možný osobný odber v RK alebo zašlem cez Zásielkovňu, poštu - platba iba PREDOM! - pozrite aj moje ostatné inzeráty, mám veľa vecí v ponuke :) Píšte prosím, číslo je vymyslené.