inzercia, predaj, predám, bazár

Vlastná záhrada s pozemkom za nadjazdom LV

Kategória: Pozemky

Milujete život v byte, ale zároveň túžite po mieste, kde si môžete vypestovať vlastnú zeleninu a vypiť kávu na terase? Ponúkame Vám na predaj záhradnú dvojizbovú murovanú chatku s rozlohou 30m2, s krytou terasou, na pozemku s rozlohou 400m2. Chatka je čiastočne podpivničená, pivnica má 6m2, je pripojená na elektrinu s vlastnými hodinami, vnútri sa nachádzajú kachle na vykurovanie, na pozemku sa nachádza funkčná studňa. Objekt sa predáva so zariadením. Úplný pokoj zaručí uzavretá príjazdová cesta, na ktorú nie je povolený vstup cudzím ľuďom.
Vlastná záhrada s pozemkom za nadjazdom LV
Podobné inzeráty
Areál s novou halou - na predaj
Ponúkame na predaj areál s novopostavenou halou a s domčekom priamo pod nadjazdom v Trebišove. Areál sa nachádza na Cukrovarskej ulici 1 s rozlohou 1775 metrov štvorcových. Veľkou prednosťou pozemku je, že sa nachádza priamo pod veľmi frekventovaným nadjazdom. Je veľmi dobre viditeľný, čo je výhoda pri umiestňovaní reklám a vystavení predávaných vecí. Veľkosťou a dispozičným riešením pozemok je vhodný aj pre kamióny. Pozemok je napojený na všetky inžinierske siete. Voda je riešená z verejného vodovodu, objekt je napojený na kanalizáciu. Plyn je takisto privedený na pozemok. Elektrina je 220/380. Keďže majiteľom pozemku je fyzická osoba, všetky médiá (plyn, elektrina, voda) sú napísané na fyzickej osobe, čo je veľká výhoda pri dnešných vysokých cenách energií. Pozemok je celý oplotený, vstupná brána je elektrická na diaľkové ovládanie. Na pozemku, ktorý je takmer celý vyasfaltovaný sa nachádza: -multifunkčná hala vhodná na skladovacie, výrobné, obchodné priestory, autoservis atď. s rozlohou 294m2 -malý domček vhodný na skladovacie, administratívne priestory, predaj z dvora atď. s rozlohou 30m2 Priamo v hale s rozlohou 294 m2 sa nachádzajú 3 kancelárie, kuchynka so šatňou pre zamestnancov, kúpeľňa, 2xWC s umývadlom, kotolňa a halová časť. Vykurovanie halovej časti bude riešené plynovými infražiaričmi alebo monsúnovým fukárom podľa typu prevádzky. Administratívna časť a zázemie pre zamestnancov je vykurované plynovým kondenzačným kotlom s radiátormi. Hala má predprípravu na kamerový systém, internetové rozvody. Pri stavbe sa používali tie najkvalitnejšie materiály, keďže hala mala slúžiť na naše účely, nerátalo sa s predajom. DPH sa uplatňuje iba na halu, neuplatňuje sa na pozemok Ak vás moja ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať.
Ponúkame Vám na predaj pozemky a domy.
F007-110-SIMI Ponúkame Vám na predaj rodinný dvojdom s okolitým pozemkom v obci Borský Svätý Jur a veľký pozemok. Dom je starší ešte z čias po vojne. (1950-1960) Rozloha prvej prevažne zastavanej parcely (Dom s okolitým pozemkom) je 1028 m2, zastavaná plocha je 435 m2, druhá parcela (veľký pozemok) má 2097 m2. Celková plocha pozemku je 3125 m2. Obe časti domu sa využívali a využívajú na obchody a sklady. Parkovanie je priamo pred obchodmi a je možný vjazd aj do dvora. Na pozemok je bezbariérový vstup s dvoch strán. Je tu možnosť rozparcelovania druhej časti pozemku na stavebné parcely. Budovu je možné využívať vcelku, alebo ako dve oddelené stavby, ktoré majú samostatné popisné číslo. V zadnej časti budovy sú miestnosti s vyšším stropom a sála s dreveným obložením, vhodná ako sklad. (bude potrebná rekonštrukcia budovy) Objekt je napojený na inžinierske siete. Má tri samostatné elektromery, dva samostatné plynomery, dva vodomery a telefónnu prípojku, 3x samostatné WC. Odpad je riešený septikom. Obe budovy sú čiastočne klenbovo podpivničené. V blízkosti obce sa nachádza prírodná rekreačná oblasť Tomky s možnosťou kúpania. Pozemok je rovinatý a oplotený. Predaj sa môže realizovať buď formou len Dom s okolitým pozemkom v cene 125 600 € alebo spoločne Dom s okolitým pozemkom a veľkým pozemkom v cene 208 500,-€ Obec Borský Svätý Jur nájdete na Záhorí, 68 km od Bratislavy. Lokalita sa nachádza 9 km od výjazdu z diaľnice D2, smer Bratislava - Brno s výjazdom Kúty.
Hodejov – 1.207 m2 DOM s POZEMKOM – Predaj
Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj rodinný dom s nadštandardne veľkým pozemkom v zastavanej časti obce Hodejov, len 20 minút autom od okresného mesta Rimavská Sobota. Rodinný dom so súpisným číslom 200 je rodinný jednopodlažný dom v pôvodnom stave, nachádzajúci sa v zastavanej časti obce. Pre značné poškodenie je dom vhodný na demoláciu, pričom po jeho odstránení vznikne na súčasné pomery nadštandardne veľký pozemok s výmerou 1.207,00 m2, čo budúcemu majiteľovi poskytne široké možnosti využitia (väčší rodinný dom, garáž, rozľahlá záhrada...). Inžinierske siete dostupné priamo na / pri pozemku: plyn, elektrická sieť. Vodu je potrebné riešiť studňou. Stavebný pozemok má takmer pravidelný obdĺžnikový tvar s rozmermi cca 75,5 m (dĺžka) x 16 m (šírka). Samotná obec Hodejov sa nachádza cca 20 minút autom od Rimavskej Soboty a ponúka kompletnú základnú občiansku vybavenosť (kostol, základná škola, materská škola, železničná stanica, potraviny). Dom aj s pozemkom (parcely „C“ 68/1, „C“ 68/2 a „C“ 69) sú evidované na listoch vlastníctva č. 466 a 1013 pre katastrálne územie Hodejov, obec Hodejov. GPS súradnice: 48.298480, 19.985767. - MOŽNOSŤ PREDAJA AJ NA SPLÁTKY, MINIMÁLNA MESAČNÁ SPLÁTKA €300,- EUR. Dom s pozemkom sú dostupné ihneď a uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
Záhradný domček s pozemkom za nadjazdom LV
Milujete život v byte, ale zároveň túžite po mieste, kde si môžete vypestovať vlastnú zeleninu a vypiť kávu na terase? Ponúkame Vám na predaj záhradnú dvojizbovú murovanú chatku s rozlohou 30m2, s krytou terasou, na pozemku s rozlohou 400m2. Chatka je čiastočne podpivničená, pivnica má 6m2, je pripojená na elektrinu s vlastnými hodinami, vnútri sa nachádzajú kachle na vykurovanie, na pozemku sa nachádza funkčná studňa. Objekt sa predáva so zariadením. Úplný pokoj zaručí uzavretá príjazdová cesta, na ktorú nie je povolený vstup cudzím ľuďom.
Slnečná záhrada za nadjazdom v Leviciach MIMORIADNA PONUKA
Ak milujete život v byte, ale zároveň túžite po mieste, kde si môžete vypestovať vlastnú zeleninu a vypiť kávu na terase, tak máme pre Vás skvelý TIP, za zníženú cenu!!! Ponúkame Vám na predaj záhradnú dvojizbovú murovanú chatku s rozlohou 30m2, s krytou terasou, na pozemku s rozlohou 400m2. Chatka je čiastočne podpivničená, pivnica má 6m2, je pripojená na elektrinu s vlastnými hodinami, vnútri sa nachádzajú kachle na vykurovanie, na pozemku sa nachádza funkčná studňa. Objekt sa predáva so zariadením. Úplný pokoj zaručí uzavretá príjazdová cesta, na ktorú nie je povolený vstup cudzím ľuďom.
Pozemok s rekreačnou chatkou priamo v Leviciach
Ponúkame na predaj záhradnú chatku priamo v Leviciach za nadjazdom v časti Mestský majer. Chata sa nachádza na krásnom veľkom pozemku, bola postavená z dreva podľa projektu, je vybavená kuchynskou linkou, pozostáva z jednej miestnosti a terasy. Chata je napojená elektriku, na pozemku sa nachádza studňa. Záhrada je veľmi pekná, je stále udržiavaná. Na pozemku sú vysadené ovocne stromy aj okrasné dreviny, súčasťou je aj náraďovňa a menšia pivnička na uskladnenie zeleniny. Výhodu pozemku je, že je rožný, (vstup je možný z dvoch strán), v súčasnosti sa na pozemok pristupuje so súkromnej cesty, ktorej podiel je tiež súčasťou predaja. Výmera pozemku je 763 m2 (cca 27m x 28m). Na pozemku je možné postavit typ "záhradného domu", ktorý je možný využívať celoročne, v danej lokalite je viac obývaných záhradných domov.