inzercia, predaj, predám, bazár

Vo výhradnom zastúpení klienta, predáme zrekonštruov…

Kategória: Chalupy, Chaty

chata/chalupa, Kováčška, Borský Mikuláš, Senica - Vo výhradnom zastúpení klienta, predáme zrekonštruovanú chalupu


Počet izieb: 3.izbový
Celková úžitková plocha m2: 66
Plocha obytnej časti m2: 64
Výmera pozemku m2: 191
Popis: Hľadáte zrekonštruovanú chalupu na Záhorí? Máme pre Vás jedinečnú ponuku! Vo výhradnom zastúpení klienta predáme kompletne zrekonštruovanú chalupu v obci Borský Mikuláš. Chalupa je vhodná na trvalé bývanie, predáva sa kompletne zariadená.
Dispozične pozostáva z kuchyne s obývačkou, spálňou, hosťovskou izbou, samostatným WC a kúpeľne. Je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom aj krbovými kachľami. Kotol a obehové čerpadlo má aj záložný zdroj, ktorý im v prípade výpadku el. energie dokáže ešte 10 hodín dodávať energiu. Pôvodná časť chalupy má steny o hrúbke do 100 cm, takže v lete nepotrebujete klimatizáciu, aj pri pootvorených oknách je vnútri príjemných cca 26 stupňov. V zime sa rýchlo vykúri a udrží si teplo. Stropná izolácia je o hrúbke 45cm.
Na dvore sa nachádza veľká terasa z časti zastrešená so záhradným grilom. Záhrada je bezúdržbová, vhodná pre ľudí, ktorý preferujú odpočinok a relax. Prístrešok pre parkovanie vozidla má elektrickú bránu. Na dvore je predpríprava na vonkajšie WC.
Dom je možné kúpiť aj na hypotekárny úver, ktorý vám sprostredkujeme za najvýhodnejších podmienok na trhu. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Obhliadky sú možné aj cez víkend.
Okolie obce poskytuje oddych v prírode, turistiku, hubárčenie, rybárčenie, kúpanie, golf alebo cyklistiku, vo vzdialenosti 3km sa nachádza pútnické mesto Šaštín Stráže, ktoré navštevujú tisíce pútnikov nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia.
Dostupnosť do Skalice - 30 km, Senice - 16km, Gbely 8km, Bratislavy - 65 km. Hranice s ČR a Rakúskom sú cca 30km.
Doprava je autobusová a železničná.
Zastavaná plocha m2: 66
Pozemok: Rovinatý
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 1950
Rok poslednej rekonštrukcie: 2022
Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Satelitný prijímač
Kúrenie: Plynové, Na tuhé palivo
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Vybavenie domu: Krb, Terasa
Rekonštrukcie: Po kompletnej rekonštrukcii
Terasa: Áno
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia
Typ strechy: Sedlová


Viac informácií: a ďalšie informácie: Mário Strapák
m.strapak@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Fair
Adresa: Potočná 14,
909 01, Skalica
Telefón:
Vo výhradnom zastúpení klienta, predáme zrekonštruov…
Podobné inzeráty
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA - NA PREDAJ DOM V OBCI KRAJNÉ
SaleA Váš partner v realitách, Vám vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj dom v obci Krajné - okres Myjava. Dom je v pôvodnom stave. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, špajze a jednej izby. Je čiastočne podpivničený. IS: studňa, obecná voda, elektrika a je tu možnosť pripojiť sa na plyn. Na pozemku sa ešte nachádza letná kuchyňa s kúpeľňou a maštal. Zastavaná plocha je 120 m2 a pozemok, ktorý má 1520 m2 a sú na ňom zasadené ovocné stromy - slivky. Cena 86 000 € Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Pri záujme ma kontaktujte na csonka@ alebo .
Chata Kubrica - Trenčín
Vo výhradnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj zariadenú chata, drevenica, v meste Trenčín v rekreačnej lokalite Kubrica. Plocha: úžitková 60m2, zastavaná 45m2. Pôdorys: 7,6 x 6. pozemok vo vlastníctve urbárskeho spoločenstva - uzavretá dlhodobá zmluva o prenájme. plocha pozemku 330 m2. Podlaha: dlažba. dlážkovica. okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút s WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: drevená. Kúrenie: krb. Sedlová strecha.Strešná krytina: pozinkovaný plech. Mierne svahovitý pozemok. spevnená Kamenitá prístupová cesta až k chate. Čiastočné podpivničenie. Výhody: tiché prostredie, turistika, cykloturistika. Cena: 68.000,- eur voľná ihneď Nami uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Cena nehnuteľnosti zahŕňa: províziu realitnej kancelárie, vyhotovenie zmluvy o prevode nehnuteľnosti, návrhu na vklad, rezervačnej zmluvy, protokolu o odovzdaní nehnuteľnosti. Asistenciu pri predaji, prevode a odovzdaní nehnuteľnosti, asistencia pri prehlásení ( elektrika, plyn, bytová správa) . Úhradu poplatkov: návrh na vklad kúpnych zmlúv (do 66 EUR), overenie podpisov. V prípade ak je financovanie sprostredkované cez LAUGAR REALITY Plus, s.r.o. uhradíme za vás aj poplatok za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľnosti.
NA PREDAJ ZÁHRADNÁ CHATA S POZEMKOM V BLÍZSKOSTI TRNAVY
CASMAR RK, vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj murovanú chatu v obci Brestovany. Chata s podlahovou plochou 16m2 a s priestranným oploteným pozemkom s výmerou 668m2 sa nachádza v zastavanej časti obce. Predáva sa čiastočne zariadená a kúpou ihneď voľná. Cena nehnuteľnosti je 63 000 € vrátane provízie RK. V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Info. a obhliadky: Michal Ondica , , alebo ondica@
ZNÍŽENÁ CENA - NA PREDAJ DOM V OBCI KRAJNÉ
SaleA Váš partner v realitách, Vám vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj dom v obci Krajné - okres Myjava. Dom je v pôvodnom stave. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, špajze a jednej izby. Je čiastočne podpivničený. IS: studňa, obecná voda, elektrika a je tu možnosť pripojiť sa na plyn. Na pozemku sa ešte nachádza letná kuchyňa s kúpeľňou a maštal. Zastavaná plocha je 120 m2 a pozemok, ktorý má 1520 m2 a sú na ňom zasadené ovocné stromy. Cena 74 900 €. Pri záujme ma kontaktujte na csonka@ alebo .
NA PREDAJ DOM V OBCI KRAJNÉ
SaleA Váš partner v realitách, Vám vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj dom v obci Krajné - okres Myjava. Dom je v pôvodnom stave. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, špajze a jednej izby. Je čiastočne podpivničený. IS: studňa, obecná voda, elektrika a je tu možnosť pripojiť sa na plyn. Na pozemku sa ešte nachádza letná kuchyňa s kúpeľňou a maštal. Zastavaná plocha je 120 m2 a pozemok, ktorý má 1520 m2 a sú na ňom zasadené ovocné stromy. Cena 74 900 €. Pri záujme ma kontaktujte na csonka@ alebo .
Na Predaj mobilný dom
Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení mobilné domy -KOLODOM. Všetky fotky, video a virtuálnu 3D prehliadku nájdete na našom webe ( videobhliadka - Kolodom ATYP, 3D obhliadka - Kolodom ONE ) • Moderné bývanie v drevených mobilných a montovaných domoch • Ak vám nevyhovuje oblasť bývania alebo nemáte čas stavať štandardnú stavbu, náš Kolodom bude pre vás skvelým riešením • Mobilné domy vieme vyhotoviť aj bez podvozku ako modulovú stavbu • Mobilný dom Kolodom vám ráno privezieme na pozemok a večer už v ňom bývate • Keďže sa kolodom vyrába v každom ročnom období, výroba trvá 3-6 mesiacov, ale ak nechcete čakať, môžte si vybrať z domov, ktoré máme aktuálne na sklade • Každý kolodom je jedinečný, vyrobený na mieru pre klienta - možné vyhotovenie na kľúč, s interiérom Typy KOLODOMU - ( fotky v inzeráte sú zoradené podľa tohto zoznamu ) KOLODOM HOLIDAY, KOLODOM FAMILY, KOLODOM LOVE, KOLODOM ONE, KOLODOM AIRBNB, KOLODOM CAMPING Vyhotovenie KOLODOMU • ŠTANDARD- ľahko dostupné materiály, kombináciou, ktorých vieme vytvoriť dokonalé bývanie za výhodnú cenu, rýchla výroba, typizovaný nábytok, svetlá výška stropu 2,1m2 • LUXURY - vhodné pre náročnejších klientov, kvalitné materiály, nábytok na mieru, mohutný podvozok, svetlá výška stropu 2,6m • OFFGRID - pre ľudí ktorÍ chcú žiť slobodne - nezávislý a sebestačný kolodom s najnovšími technológiami bez napojenia na inžinirske siete, ktorý si energiu vytvára sám, bez byrokracie Rozmery KOLODOMU XL - 11,4x3,8m , L - 10,4x3,8m, M- 8,5x3,8m, ATYP - za prípaltok • Kolodomy sa dajú medzi sebou aj kombinovať / spájať - nezáleží na veľkosti domu Zakladanie KOLODOMU • betónové kocky, zemné vruty, základové pätky Využitie KOLODOMU • Celoročné bývanie • Pre hotelové a ubytovacie zariadenia • Rekreačné účely • Kancelárie, predajne, showroom .. Cena Kolodomu sa líši podľa výberu typu domu, vyhotovenia a zariadenia. Firma Kolodom sídli na Liptove, kde sa kolodomy vyrábajú, a kde vás veľmi radi zoberieme do nového SHOWROOMU. Dohodnite si obhliadku: Katarína Dubovská dubovska@ Dohodnúť obhliadku Poslať ponuku na e-mail Vytlačiť ponuku Dodatok k cene: , vrátane provízie Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Klimatizácia: áno