inzercia, predaj, predám, bazár

Vodeodolný multifunkčný ruksak

Kategória: Plecniaky a kufre

Úplne nový multifunkčný ruksak o rozmeroch 31cm * 17cm * 6cm.

Vynikajúci na prenos malých potrebných vecí s možnosťou prepojenia slúchadiel prostredníctvom malého otvoru na vrchu.

Navyše je vodeodolný a tak Vaše veci ostanú suché aj za nepriaznivého počasia.

Osobný odber v Spišskej Novej Vsi, alebo odoslanie cez zásielkovňu.
Vodeodolný multifunkčný ruksak
Podobné inzeráty
batohy, ruksaky, aktovky -NOVÉ-
Predávam NOVÉ NEPOUŽÍVANÉ batohy americkej značky Olympia za zlomkovú cenu. Z každého druhu je na sklade viacero kusov! __prvý, oranžový: Apollo BP-5007 Rozmery a objem: 45x30x14cm 20litrov - vodeodolný polyester - polstrovaná priehradka pre notebook - kožená horná rukoväť - 1 veľká priehradka - 2 menšie predné priehradky - 2 bočné priehradky na fľaše CENA: 10€ __druhý, červený a modrý: Oxford BP-7000 Rozmery a objem: 48x31x16,5cm 26litrov - vodeodolný polyester - 19“ priehradka na notebook - skladom ešte niekoľko kusov CENA: 10€ __tretí, fialovo zelený: Einstein BP-5005 Rozmery a objem: 51x28x15cm 23litrov - balistická vodeodolná tkanina - priehradka na notebook - zabezpečené prúdenie vzduchu na chrbte - viacero šikovných menších vreciek - vhodné na turistiku/do školy CENA: 13€ __štvrtý, modrý a červený: Newton BP-5001 Rozmery a objem: 45x30x15cm 21,5litrov - vodeodolný polyester - polstrovaná priehradka pre notebook - 1 veľká priehradka - 2 menšie predné priehradky - 2 bočné priehradky na fľaše - vhodný aj ako batoh do školy CENA: 10€ __piaty, Tučniakový (3 farby) bodkovaný (2 farby): Cornell, BP-1000 Rozmery a objem: 45x32x15cm 23litrov -vodeodolný polyester -polstrovaná priehradka pre notebook -„self-repair“ zipsy -1 veľká priehradka -1 menšia predná priehradka CENA: 5€ v Prípade záujmu píšte: SMS, Mail, alebo na Messenger Osobný odber: Košice -posielame po dohode --packeta--
Predam original Porsche ruksak.
Predam original Porsche ruksak. Ruksak je pekne skladatelný do malej praktickej tasky vid foto. Ide o original Porsche model made in DE. Po rozlozeni sa z neho stava plnohodnotný ruksak, vak. Ruksak ma popruhy na zapnutie okolo pasu horne ucho a poprohy na ramena. Na hornej strane je stahovacia snurka a pracky vo vnutronej strane jedno vrecko na zips. Cena ruksaku Porsche je 20e.
5.11 obojrucny ruksak
MOAB 6 je obojručný ruksak. Je všestranný, pretože obsahuje 5.11 Tier Systém - pripojiteľný k RUSH ruksaku. Má obojstranný ramenný nosný systém. Disponuje skrytým vreckom na suchý zips pre rýchle použitie zbrane. Ruksak má polstrovaný chrbtový priestor s ventilačnými kanálikmi a protišmykovými vankúšikmi. Predné vrecko má vo vnútri organizér. Na prednom paneli je MOLLE systém a suchý zips. K ruksaku sú aj popruhy RUSH Tier System , ktoré je možné kúpiť aj samostatne. Vlastnosti:- -skrytý priestor na pištoľ - Back-up Belt Systém - vrecko na komunikačnú techniku pre mikrofón / slúchadlá - skrytý priestor na pištoľ - Back-up Belt Systé - fleeceové vrecko na slnečné okuliare - vnútorný administratívny panel - nosné madlo / ucho a ramenný popruh - neskĺzavé pásy na ramennom popruhu Materiál: - vodeodolný nylon 1050D s prešívaním (100%) - zipsy YKK. Objem: 8 litrov Rozmer: - rozmer vnútorný: 24 x 20 x 5 - rozmer vonkajší: 27 x 23 x 13 cm Stav 10/10
lenovo ruksak na notebook II dobry stav
lenovo ruksak dobry stav II Lenovo ruksak Ruksak na notebook značky Lenovo. 3 veľké priehradky na zips, vystužený chrbtový systém, bočné vrecká na zips.
Ruksak TRESPASS- 65L.
Predám nový, kevlarom presivany profi ruksak TRESPASS 65L.Ruksak je veľký, robustný, vhodný na vysokohorsku turistiku. Ruksak je výhra v sutazi. Dôvod predaja:ruksaky nenosím a len mi doma zavadzia, určite niekoho poteší. Na ruksaku je vyšité logo piva Coors Light, pozri obrázok. Cena je pevná, ďakujem.
Kenzo ruksak
Predám používaný Kenzo ruksak. Jedná sa o originál s výrobným číslom viď fotka. Ruksak bol cca rok používaný napriek tomu je veľmi zachovalý. Dôvod predaja - ruksak už nenosím a zaberá mi miesto v skrini.