inzercia, predaj, predám, bazár

Vodič nákladnej dopravy skupiny C

Kategória: Doprava a logistika

Prijmeme vodiča na solo 12t na TPP. Jazdí sa pondelok až piatok.
Viac info volať

Vodič nákladnej dopravy skupiny C
Podobné inzeráty
Odborná spôsobilosť v cestnej doprave
Na základe nariadenia Európskeho parlamentu a rady (ES) č. 1071/2009 ( uri=CELEX:32009R1071&from=LV) v oblasti podnikania osobnej a/alebo nákladnej cestnej dopravy podľa Zákona č. 56/2012 Z. z., je nutná odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej dopravy (Garant dopravy) pre získanie licencie. Poskytujem nasledovné služby - Vnútroštátna nákladná cestná doprava - Medzinárodná nákladná cestná doprava nad 3,5t (licencia spoločenstva) - Medzinárodná nákladná cestná doprava do 3,5t (licencia spoločenstva) - Kompletná príprava dokumentov k žiadosť o vydanie licencie Spoločenstva osobnej cestnej dopravy, nákladnej cestnej dopravy nad 3,5 tony a nákladnej cestnej dopravy do 3,5 tony - Vypracovanie "Prepravného poriadku cestnej nákladnej dopravy" - Ponuka služieb faktúrácie - Možnosť vyťažovania Vášho vozidla a služieb špedície vedúci dopravy garant dopravy odborná spôsobilosť v cestnej doprave
Odborná spôsobilosť - vedúci dopravy/garant dopravy
Ponúkam odbornú spôsobilosť na preukázanie odbornej spôsobilosti vedúceho dopravy alebo prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy nad 3,5t a cestnej osobnej dopravy v zmysle zákona č. 56/2012 Z.z. o cestnej doprave v znení neskorších predpisov a vyhlášky MDVRR č. 124/2012 Z.z. a v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a rady (ES) č. 1071/2009 v znení nariadenia EÚ 2020/1055 účinného od 21.5.2022. (garant odbornej spôsobilosti prevádzkovania cestnej dopravy). Disponujem osvedčením o odbornej spôsobilosti na prevádzkovanie: - medzinárodnej a vnútroštátnej cestnej Nákladnej dopravy nad 3,5t (Európska únia/SR) - medzinárodnej a vnútroštátnej cestnej Osobnej dopravy (autobusová doprava / taxislužba ) - Európska únia/SR Vykonávam: - spracovanie výkonov a záznamov o prevádzke motorových vozidiel, - zadávanie došlých objednávok (fakturácia) do SPINu, - tvorba objednávok na tovar alebo služby, - príprava tlačív (denník dispečera, PHM zošity, doložky), - tvorba plánu na nasledujúci rok, - príprava odhadu HV s komentárom, s potrebnými prílohami, - na konci mesiaca spracujem úkolové mzdy zamestnancov, - registračná pokladňa – nablokovanie úkonov, zakladanie mesačnej dokumentácie, mesačná uzávierka v pokladni, - spracovanie tabuliek a informácií pre účely osobnej dopravy, - práca v programe SPIN a SPED, - práca s databázou Raal Trans, Trans EU, TimoCom. - vedenie príslušnej dokumentácie strediska, - spolupráca pri riešení poistných udalostí. Kontaktovať prosím prednostne mailom cez kontaktný formulár pod inzerátom.
Odborná spôsobilosť - vedúci dopravy/garant dopravy
Ponúkam odbornú spôsobilosť na preukázanie odbornej spôsobilosti vedúceho dopravy alebo prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy a cestnej osobnej dopravy v zmysle zákona č. 56/2012 Z.z. o cestnej doprave v znení neskorších predpisov a vyhlášky MDVRR č. 124/2012 Z.z. a v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a rady (ES) č. 1071/2009 v znení nariadenia EÚ 2020/1055 účinného od 21.5.2022. (garant odbornej spôsobilosti prevádzkovania cestnej dopravy). Disponujem osvedčením o odbornej spôsobilosti na prevádzkovanie: - medzinárodnej a vnútroštátnej cestnej Nákladnej dopravy nad 3,5t (Európska únia/SR) - medzinárodnej a vnútroštátnej cestnej Osobnej dopravy (autobusová doprava / taxislužba ) - Európska únia/SR Vykonávam: - spracovanie výkonov a záznamov o prevádzke motorových vozidiel, - zadávanie došlých objednávok (fakturácia) do SPINu, - tvorba objednávok na tovar alebo služby, - príprava tlačív (denník dispečera, PHM zošity, doložky), - tvorba plánu na nasledujúci rok, - príprava odhadu HV s komentárom, s potrebnými prílohami, - na konci mesiaca spracujem úkolové mzdy zamestnancov, - registračná pokladňa – nablokovanie úkonov, zakladanie mesačnej dokumentácie, mesačná uzávierka v pokladni, - spracovanie tabuliek a informácií pre účely osobnej dopravy, - práca v programe SPIN a SPED, - práca s databázou Raal Trans, Trans EU, TimoCom. - vedenie príslušnej dokumentácie strediska, - spolupráca pri riešení poistných udalostí. Kontaktovať prosím prednostne mailom cez kontaktný formulár pod inzerátom.
Vedúci dopravy
Na základe osvedčenia o odbornej spôsobilosti v oblasti osobnej a nákladnej cestnej dopravy v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a rady (ES) č. 1071/2009 ponúkam vykonávanie činnosti vedúceho dopravy /garant dopravy/ za účelom podnikania v oblasti osobnej a nákladnej cestnej dopravy podľa Zákona č. 56/2012 Z. z. odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej dopravy. - Vnútroštátna nákladná cestná doprava - Medzinárodná nákladná cestná doprava /licencia spoločenstva/ - Medzinárodná nákladná cestná doprava do 3,5t/ licencia spoločenstva/ - Vnútroštátna autobusová doprava - Medzinárodná autobusová doprava /licencia spoločenstva/
Veduci dopravy
Na základe osvedčenia o odbornej spôsobilosti v oblasti osobnej a nákladnej cestnej dopravy v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a rady (ES) č. 1071/2009 ponúkam vykonávanie činnosti vedúceho dopravy /garant dopravy/ za účelom podnikania v oblasti osobnej a nákladnej cestnej dopravy podľa Zákona č. 56/2012 Z. z. odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej dopravy. - Vnútroštátna nákladná cestná doprava - Medzinárodná nákladná cestná doprava /licencia spoločenstva/ - Medzinárodná nákladná cestná doprava do 3,5t/ licencia spoločenstva/ - Vnútroštátna autobusová doprava - Medzinárodná autobusová doprava /licencia spoločenstva Za Mesačny plat vo vyške 210€ BRUTTO!! Je to nutne preukazať aj pri vybavovani licencie!
Ponúkam garanta/vedúceho dopravý
Na základe osvedčenia o odbornej spôsobilosti v oblasti osobnej a nákladnej cestnej dopravy v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a rady (ES) č. 1071/2009 ponúkam vykonávanie činnosti vedúceho dopravy /garant dopravy/ za účelom podnikania v oblasti osobnej a nákladnej cestnej dopravy podľa Zákona č. 56/2012 Z. z. odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej dopravy. - Vnútroštátna nákladná cestná doprava - Medzinárodná nákladná cestná doprava /licencia spoločenstva/ - Medzinárodná nákladná cestná doprava do 3,5t/ licencia spoločenstva/ Je to nutne preukazať aj pri vybavovani licencie!