inzercia, predaj, predám, bazár

vodítko pre psa nové

Kategória: Psy

vodítko pre psa nové, l 25 eur, m 15 eur
vodítko pre psa nové
Podobné inzeráty
Veci pre psa
Prosím čítajte popis, fotky nie sú všetky v inzeráte: -Vodítko Hunter Swiss čiernej farby, úplne nové ešte s visačkou. Mám celý set v červenej farbe, preto nevyužijeme. Pôvodná cena 2085 kč (82Eur), predám za 45€ prípadne dohoda alebo výmena za niečo, čo využijeme aj v nižšej hodnote. JEDNÁ SA O ORIGINÁL, žiadnu napodobeninu, je vyrobené z organickej kože a je vysoko odolné voči opotrebovaniu. Vhodné ako pre menších tak väčších psov (Ja využívam moje červené na 35kg xamstaffa a super) -Obojok dog with a mission Blue, 4cm šírka na väčšieho psa,vo výbornom stave PC bola 70Eur, teraz dohodou. -Non-stop dogwear Fjord 65 cm čierno/oranžový - vymením za veľkosť 60 alebo predám PC bola 79Eur - Dohodou -Flexi vodítko, L, 5 metrov - 15Eur (PREDANÉ) -Náhubok pre bull plemeno Mihor - AST/APBT koženný, používaný - môj pes rád čuchá a stopuje, je vpredu odretá farba. Má pás cez čelo, nastaviteľný - (PREDANÝ) - Postroj Mihor koženný červeno biele predvedenie + zdobenie. Ako nový, nastaviteľný. Pôvodná cena 94Eur. - PREDANÝ -Bledomodrý obojok šírka 4 cm celková dĺžka 58 cm, vhodný pre bull plemeno. Používaný, stačí si ho vyčistiť. - 5Eur -Obojok od Pepsan šírka 5cm s polstrovaním 7cm, dĺžka celková 53 cm, bol vyrábaný na mieru a je tam nášivka Magnum, či už meno alebo názov nanuku, zbraň...:D Komu nášivka nevadí alebo vie si ju odstrániť tomu posuniem obojok za 8Eur, pes ho mal len vyskúšaný a je to kvalitný obojok, ktorý vydrží. - Obojok maskáčový, kde sa dorábala jedna dierka. Dĺžka cca 63 cm, šírka 4 cm. Do lesa, na vynosenie - 3,50Eur/pamlsky - Obojok modrý vzorový svietiaci, len vyskúšaný šírka 2,5 cm, dĺžka cca 53 cm. - 5Eur -Obojok Biothane- 8Eur, nový -Obojok so žltým svetlom (svietiaci), nový - 4Eur -Vodítko active, karabina s poistkou- 5Eur -Vodítko lanové - 2Eur/pamlsky - Vodítko lanové XXL karabína, pôvodne na kone, vydrží hádam všetko. - 8Eur Pre viac informácii napíšte mi prosím e-mail. Možnosť výmeny vecí za niečo, čo by sme potrebovali my - ponúknite. DOPYTUJEM postroje Ramble od Non-stop dogwear vo veľkosti XL. Osobný odber v BA alebo zásielkovňa. K cenám treba poštovné pripočítať. Mám na predaj aj veci pre kone v druhom inzeráte.
LACNO Veci pre psa (Non-stop dogwear, Pomppa, Pepsan...)
Prosím čítajte popis, fotky nie sú všetky v inzeráte: -Vodítko Hunter Swiss čiernej farby, úplne nové ešte s visačkou. Mám celý set v červenej farbe, preto nevyužijeme. Pôvodná cena 2085 kč (82Eur), predám za 40€ prípadne dohoda alebo výmena za niečo, čo využijeme aj v nižšej hodnote. JEDNÁ SA O ORIGINÁL, žiadnu napodobeninu, je vyrobené z organickej kože a je vysoko odolné voči opotrebovaniu. Vhodné ako pre menších tak väčších psov (Ja využívam moje červené na 35kg xamstaffa a super) - rezervé -Obojok dog with a mission Blue, 4cm šírka na väčšieho psa,vo výbornom stave PC bola 70Eur, teraz dohodou. -Pomppa Jumppa Dandelion veľ 60 - rezervé -Non-stop dogwear Line oranžový veľ. 8 použitý raz, staršia verzia -Hračka JW Hollee roller x s amortizérom, ktorý sa dá odpojiť a napojiť na inú hračku - 10eur -Hračka loptička od Becopets, odolnejšia verzia - 5Eur -Flexi vodítko, L, 5 metrov - 15Eur (PREDANÉ) -Náhubok pre bull plemeno Mihor - AST/APBT koženný, používaný - môj pes rád čuchá a stopuje, je vpredu odretá farba. Má pás cez čelo, nastaviteľný - (PREDANÝ) - Postroj Mihor koženný červeno biele predvedenie + zdobenie. Ako nový, nastaviteľný. Pôvodná cena 94Eur. - PREDANÝ -Bledomodrý obojok šírka 4 cm celková dĺžka 58 cm, vhodný pre bull plemeno. Používaný, stačí si ho vyčistiť. - 5Eur -Obojok od Pepsan šírka 5cm s polstrovaním 7cm, dĺžka celková 53 cm, bol vyrábaný na mieru a je tam nášivka Magnum, či už meno alebo názov nanuku, zbraň...???? Komu nášivka nevadí alebo vie si ju odstrániť tomu posuniem obojok za 8Eur, pes ho mal len vyskúšaný a je to kvalitný obojok, ktorý vydrží. - Obojok maskáčový, kde sa dorábala jedna dierka. Dĺžka cca 63 cm, šírka 4 cm. Do lesa, na vynosenie - 3,50Eur/pamlsky - Obojok modrý vzorový svietiaci, len vyskúšaný šírka 2,5 cm, dĺžka cca 53 cm. - 5Eur -Obojok Biothane- 8Eur, nový -Obojok so žltým svetlom (svietiaci), nový - 4Eur -Vodítko active, karabina s poistkou- 5Eur - Vodítko lanové XXL karabína, pôvodne na kone, vydrží hádam všetko. - 8Eur
predam tasku/plecniak pre maleho psa
taska pre psa Trixie Connor, pouzita asi 1x naozaj v stave novej. Kupili sme pre civavu a nenasiel nejake vyuzitie, preto predavam. Vyhoda, ze je mozne napriklad na bicykli pohodlne lahkeho psa mat na chrbate v batohu bez rizika vypadnutia(pre ten ucel sme kupili, raz vyuzili ale vobec nechodime na bicykli uz takze je pre nas nevyuzitelny a hlavne nase civavy su neni z cukru :)). Popruhy, zipsy aj material vyzera celkom kvalitny za tie peniaze je to vyborna taska pre psa. Co o tom pisu oficialne predajne? .batoh a prenoska v jednom .možnosť otvorenia vpredu aj na boku .s predným vreckom navyše .nastaviteľné ramenné popruhy .krátke vodítko zabraňuje zvieraťu vyskočiť von .so sieťovinou na dobré prúdenie vzduchu .vynímateľné spodné dno .popruh na nasunutie na madlo kufra .materiál: polyester/plast .veľkosť: 42 × 29 × 21 cm .max. nosnosť: 8 kg .farba: čierna/sivá ...batoh pre psa, vak na psa, taska na psa
Predám voditka, obojky a kefy na psy
Ponúkam na predaj voditka, obojky a kefy pre psikov. Všetky veci boli chvíľu používané. Flexi vodítko červene - 5m = 7€ Flexi vodítko ružové mini - 3m = 5€ Sivy svietiaci obojok s 3 rôznymi frekvenciami blikania na USB nabíjanie obvod - 33cm = 4€ Malá kefa na psa s kovovými zúbkami = 3€ Veľká kefa na psa s plastovými zúbkami = 4€ Vodítko s obojkom žltej farby vodítko je dlhé 120cm obvod obojka je od 30-44cm = 5€ Malý ružový obojok pre psíka obvod 22-33cm = 2€ Pre viac info mi píšte na email. Na SMS neodpovedám.
Predám voditka, obojky a kefy na psy
Ponúkam na predaj voditka, obojky a kefy pre psikov. Všetky veci boli chvíľu používané. Flexi vodítko červene - 5m = 7€ Flexi vodítko ružové mini - 3m = 5€ Malá kefa na psa s kovovými zúbkami = 3€ Veľká kefa na psa s plastovými zúbkami = 4€ Vodítko s obojkom žltej farby vodítko je dlhé 120cm obvod obojka je od 30-44cm = 5€ Malý ružový obojok pre psíka obvod 22-33cm = 2€ Pre viac info mi píšte na email. Na SMS neodpovedám.
Obojok, vodítko pre psa
Predám obojok a vodítko pre veľkého psa. Obvod obojku je cca 30cm, vhodné napr. pre nemeckého ovčiaka, labradora, huskyho… Vodítko použité iba raz, obojok nepoužívaný vôbec. Predám spolu (14€) alebo zvlášť (obojok 4€, vodítko 10€). Len osobný odber Môžete ma kontaktovať cez mail alebo na telefónnom čísle do 15:00 hod.