inzercia, predaj, predám, bazár

Voigtlander color skoparex 4/21mm

Kategória: Objektívy

Predám tento ultra širokouhly objektív Voigtlander color skoparex 4/21mm bajonet EOS.
Objektív je v perfektnom stave, sklá čisté, nepoškrabané.
Vhodný na krajinky, architektúru, interiéry, street. Je krásne ostrý a kontrastný, bez skreslenia, kvalita obrazu je vynikajúca.
V cene je originál kožené púzdro, krytky, UV filter, redukcia na Canon EOS, alebo Sony E.
Voigtlander color skoparex 4/21mm
Podobné inzeráty
Voigtlader Color Skoparex 4/21mm
Predám tento ultra širokouhly objektív Voigtlander color skoparex 4/21mm bajonet EOS. Objektív je v perfektnom stave, sklá čisté, nepoškrabané. Vhodný na krajinky, architektúru, interiéry, street. Je krásne ostrý a kontrastný, bez skreslenia, kvalita obrazu je vynikajúca. V cene je originál kožené púzdro, krytky, UV filter, redukcia na Canon EOS, alebo Sony E.
Voigtlander Color Skopar 21 mm f/3.5 Aspherical
Predám objektív Voigtlander Color Skopar 21 mm f/3.5 Aspherical pre bajonetv Sony E v bezchybnom stave, optika čistá. Recenzia:
Voigtländer 21mm f/1,8 bajonet M
Vrátane redukcie na Sony. Nová cena! Má krásny feeling! Vrátane redukcie na Sony. Cena 590 € (nový 890 €). Pri rýchlom jednaní dohodá možná, na predaj mám aj 50mm f1.8 a Sony A7R Voigtländer Ultron 21mm f1,8 je špičkový širokouhly objektív pre fotografovanie krajiny, architektúry, ľudí... Vysoká svetelnosť f1,8 poskytuje pri fotogtafovaní kreatívne možnosti práce s hĺbkou ostrosti 10 - lamelová clona umožňuje príjemne a mäkké rozostrenie pozadia Kvalitné kovové prevedenie.
Voigtländer 21mm f/1,8 bajonet M
Vrátane redukcie na Sony. Nová cena! Má krásny feeling! Vrátane redukcie na Sony. Cena 490 € (nový 890 €). Pri rýchlom jednaní dohodá možná, na predaj mám aj 50mm f1.8 a Sony A7R Voigtländer Ultron 21mm f1,8 je špičkový širokouhly objektív pre fotografovanie krajiny, architektúry, ľudí... Vysoká svetelnosť f1,8 poskytuje pri fotogtafovaní kreatívne možnosti práce s hĺbkou ostrosti 10 - lamelová clona umožňuje príjemne a mäkké rozostrenie pozadia Kvalitné kovové prevedenie.
Voigtlander 40mm f/2.8 + close focus adaptér z VM na Sony E
Predám tento moderný manuálny Voigtlander VM 40mm f/2.8 Heliar objektív s Vintage lookom a univerzálnym ohniskom na fullframe,určený na Close focus adaptér pre Sony E-Mount spolu s týmto adaptérom. Ide o seriózny kus kovového tela so sklom, ktorý je možné použiť len spolu s close focus adaptérom. Ide o veľmi ostrý objektív s modernými vrstvami proti slnku a odleskom, ktorý nemá zaostrovací mechanizmus, preto sa používa s adaptérom s leica/Vm bajonetom do ktorého sa vloží a samotný adaptér sa pripojí pomocou Sony-e na sony foťák. Priložený Close focus adaptér je možné použiť na iné objektívy s VM/leica M bajonetom a ide o robustný adaptér so smooth chodom. Dodanie Bratislava, PK, Galanta. Predávam, lebo prechádzam momentálne na autofocus viac. S originál krabicou a príslušenstvom a close focus adaptérom. Objektív sa dá uvoľniť a zasunúť do seba čím sa ešte zmenší jeho veľkosť. Je vynikajúci s medzikrúžkom na macro, extrémne ostrý. Má look ako leica, pozri linky:
VOIGTLÄNDER 12 mm f/5,6 Ultra-Wide Heliar III Asph. Sony
Predám tento už legendárny a v obchodoch nepredávaný objektív VOIGTLÄNDER 12 mm f/5,6 Ultra-Wide Heliar III Asph. pre Sony E, z dôvodu jeho nevyužitia už u mňa. recenzia naň