inzercia, predaj, predám, bazár

Vojenský kožené opasky ČSĽA

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam na predaj vyobrazene opasky na fotkách

Stav Opasok nový/ulozenka
Stav pracka používaná ale plne funkčna

Cena
Opasok Dĺžka 100cm 7€/kus

Pracka 2€/kus (na výber hviezda/hladka)
Pracka 5€/kus (znehodnotená hviezda)

Viac info po telefóne

*Na dobierku posielam len po zaplatení zálohy 5€ na účet
Vojenský kožené opasky ČSĽA
Podobné inzeráty
Odznak ČSĽA - Západný vojenský okruh
Predám odznak ČSĽA - Západný vojenský okruh (Západní vojenský okruh) v peknom stave (viď foto). Predávam kus vyobrazený na foto.
Vojenský kožené opasky ČSĽA
Ponúkam na predaj vyobrazene opasky na fotkách Stav Opasok nový/ulozenka Stav pracka používaná ale plne funkčna Cena Opasok Dĺžka 100cm NEDOSTUPNÉ Pracka 2€/kus (na výber hviezda/hladka) Pracka 5€/kus (znehodnotená hviezda) Viac info po telefóne *Na dobierku posielam len po zaplatení zálohy 5€ na účet
Vojenský opasok ČSĽA kožený 110cm nový
Predám originálne kožené vojenské opasky ČSĽA vz 60 aj s prackou s hviezdou v cene, sú dlhodobo skladované, ako nové, nepoužité. Dĺžka 110 cm. Cena za jeden kus, mám k dispozícii viacero kusov, vyzerajú totožne.
Vojenský opasok/remeň ČSĽA kožený - nový
Predám originálne kožené vojenské opasky ČSĽA vz 60 aj s prackou v cene (na výber s hviezdou alebo hladká), sú dlhodobo skladované, ako nové, nepoužité. Dĺžka 90 cm - cena 6€ - nový Dĺžka 100 cm - cena 8€ - nový Dĺžka 110 cm - cena 12€ - nový Dĺžka 120 cm (používané v horšom stave) - cena 15€ (v prípade záujmu pošlem foto) (+ poštovné) Cena za jeden kus aj s prackou (hviezda alebo hladká), mám k dispozícii viacero kusov, vyzerajú totožne.
Vojenský opasok/remeň ČSĽA kožený - nový
Predám originálne kožené vojenské opasky ČSĽA vz 60 aj s prackou v cene (na výber s hviezdou alebo hladká), sú dlhodobo skladované, ako nové, nepoužité. Dĺžka 90 cm - cena 8€ - nový Dĺžka 100 cm - cena 10€ - nový Dĺžka 110 cm - cena 14€ - nový Dĺžka 130 cm - cena 25€ (používané v dobrom stave) Dĺžka 120 cm (používané v horšom stave) - cena 15€ (v prípade záujmu pošlem foto) (+ poštovné) Cena za jeden kus aj s prackou s hviezdou, mám k dispozícii viacero kusov, vyzerajú totožne.
ČSLA CELTA MLOK - ABSOLUTNÍ RARITA - ORIGINÁL - OBDÉLNÍK
ČSLA CELTA MLOK - ABSOLUTNÍ RARITA - ORIGINÁL - OBDÉLNÍK !!! Nabízím naprostou raritu z pozůstalosti bývalého příslušníka diverzních jednotek ČSLA z 50-60 let, a údajně jde o speciální upravenou značenou sérii celt ve vzoru MLOK v počtu pár desítek kusů. S největší pravděpodobností se možná jedná o jeden z posledních vyjímečně zachovalých kusů v tomto vzácném vzoru MLOK - celta. V ČSLA se maskovací vzor MLOK na celty běžně vůbec nevyskytoval, určité prvky ale z klasické celty "kosák" ze stejného období má. Má 1 dírku a cca.2 malé dírky, které ale nijak nevadí. Jedná se tedy o jedinečnou a možná poslední příležitost, jak mít tuto raritku ve sbírce. Šance, že se časem ukáže další kus v tomto krásném stavu, je vzhledem k poválečné výrobě této celty, v tomto vzoru a minimálnímu počtu kusů, skoro mizivá. Rozměry celty 210x150cm Na celtu byl doporučen cenový odhad 25tis. Pakliže nabídnete seriózní nabídku, dohoda možná.