inzercia, predaj, predám, bazár

Volant Hori Racing Wheel Apex - PREDANE

Kategória: Herné zariadenia

Predam volant na PS3/PS4/PC znacky Hori, pripojitelny cez USB. Cena noveho cca 100 Eur, plne funkcny, vizualne takmer ako novy. Idealne osobny odber v Prievidzi ale moznost poslat postou/packetou po dohode.
Volant Hori Racing Wheel Apex - PREDANE
Podobné inzeráty
Stojan Rapture Racing Wheel Stand APEX čierny
Predám takmer nepoužitý kvalitný stojan na volant Rapture Racing Wheel Stand APEX kúpený v alze v apríli 2022. Stojan na herný ovládač – na pripevnenie volantu a pedálov, oceľová konštrukcia, max. zaťaženie 20kg, nastaviteľný náklon volantu -15°/0°/+15, nastaviteľný náklon pedálu 7°/12°/18°, predvŕtané montážne body, systém na usporiadanie káblov, kompatibilný s väčšinou volantov a pedálov vrátane Logitech, Fanatec, Thrustmaster, skladací, rozmery 570×880×815mm Len osobný odber DNV, poprípade ho viem doviest v DNV a okolie.
Hori racing wheel apex
Predám volant rwa(racing wheel apex) vhodne pre Ps3,Ps4 a PC. Volant je vybaleny, bol len vyskušany! Pôvodná cena : okolo 110 eur. Radšej volajte! Ďakujem!
Racing wheel apex
Predám volant rwa(racing wheel apex) vhodne pre Ps3,Ps4 a PC. Volant je vybaleny, bol len vyskušany! Pôvodná cena : okolo 110 eur. Radšej volajte! Ďakujem!
Thrustmaster T300 RS
Ponúkam na predaj volant Thrustmaster T300 RS osadený na stojane Next Level Racing . Na základňu volantu sú dokúpené addony v podobe Thrustmaster Rally Add-On Sparco ,Thrustmaster Open Wheel Add-on , o radenie rýchlostí sa stará Thrustmaster TH8A radiaca páka ktorá sa dá za chvíľku prestaviť na sekvenčné radenie ( radiaca páka bola absolútne nevyužívaná) a na miesto basic pedálov sú na stojane osadené Thrustmaster T3PA-Pro pedále . Ku volantu pridávam samozrejme aj basic pedále (nikdy nepoužité), kábel na radiacu páku (páka je pripojená externe cez USB) , držiak na radiacu páku , nejaké náhradné krytky na stojant volantu , zamykateľné kolieska na stoličku a pretekárske letné prievzdušné rukavice ( Boli použité raz ) . Volant bol využívaný minimálne , posledné mesiace vôbec a stojí mi to doma ... Volant predávam ako celok . Preferujem osobný odber , pretože ako celok to má dosť veľkú váhu , tým pádom poštovné bude masaker a bol by to aj problém odoslať . Po dohode som ochotný volant priniesť na trase Nitra-Ružomberok za menší príplatok , alebo odoslaním cez kuriérsku spoločnosť s úhradou poštovného vopred . Výhoda osobného odberu je si volant aj vyskúšať , nemám stým problém , volant a všetko okolo neho je plne funkčné . Možnosť kúpiť aj priamo s PC , Monitorom a príslušenstvom ( inzerát na PC bude medzi mojimi inzerátmi ) , samozrejme pri kúpe PC setupu + sim racing setupu sa vieme dohodnúť na lepšej cene . Pôvodná cena: Next Level Racing stojan - 229 € Thrustmaster T300 RS - 379,99 € Thrustmaster Rally Add-On Sparco - 195 € Thrustmaster Open Wheel Add-on - 123 € Thrustmaster TH8A - 166 € Thrustmaster T3PA-Pro pedále - 179,99 € Pôvodná cena: 1272,98 € AKTUÁLNA PREDAJNÁ CENA : 500 € a pri rýchlom jednaní dohoda istá . Prosím kontaktovať telefonicky v pracovné dni od 15:00 , alebo formu SMS od rána , cez víkend hocikedy , emailom tiež ale tam netrávim moc času . Dôvod predaja nevyužité a kúpa vysnívaného auta . Thrustmaster T300, Thrustmaster T150. , Thrustmaster T500 , Logitech G25 , Logitech G27, Logitech G29
Hori racing wheel overdrive
Predám Racing wheel overdrive. V top stave, málo používané.
Ps4 a PC volant a pedale HORI RACING WHEEL APEX
Novy dobre funkcny volant s pedalmi a prisavkami ktore sa daju dat na spodok volantu a mozu sa prisiat k stolu.