inzercia, predaj, predám, bazár

Volant s pedálmi a stojanom

Kategória: Herné zariadenia

Predám 2x použitý VOLANT THRUSTMASTER T80 FERRARI 488 GTB EDITION (PS4,PC), ktorý je vyrobený pod oficiálnou licenciou Ferrari a PlayStation 4. Volant by vyvíjaný tak, aby vytváral celkovú realitu vo všetkých hrách pre PlayStation 4, ktoré podporujú závodné volanty. K volantu je aj stojan Next Level Racing Wheel Stand LiteStojan na herný ovládač – na volant a pedále, podporovaná výška 120–210cm. Volan bol kupovaný na minulé vianoce ale syn ho vôbec nevyužíva. Je v záruke do decembra 2023. K dispozícií bloček.
Volant s pedálmi a stojanom
Podobné inzeráty
Predám volant Thrustmaster T150 so stojanom
Predám volant Thrustmaster T150 (199€), s pedálmi, málo jazdený so stojanom Wheel stand pro (95€)(nastaviteľný, skladateľný) komplet za 180€.
Volant s pedálmi Thrustmaster T80
Predám vo veľmi dobrom stave herný volant s pedálmi značky Thrustmaster T80 používaný veľmi malo na hru FORZA HORIZON 4. Volant ma padla na radenie rýchlosti, pedále brzda/plyn. Všetky tlačítka sú plne funkčne, dôvod predaja že sa na tom už nehrám iba mi to stojí v izbe. Cena je 85€ Len osobný odber
Logitech Formula Force EX volant s pedálmi TOP stav
Predám málo používaný volant s pedálmi. Model Logitech Formula Force EX. Pripojenie: USB Počet programovateľných tlačidiel: 12 Počet pedálov: 2 Rozsah otáčania: 200 ° Priemer volantu: 25 cm Farba: čierno - červená Obsah balenia: •volant •pedále •napájací adaptér
Logitech G29
Predám volant Logitech G29 BEZ ORIGO PEDÁLOV - preto taká cena. Volant som kúpil 8/2021 od predošlého majiteľa ktorý ho používal s T3PA pedálmi (pôvodné Logitech pedále predal lebo už mal T3PA). Ja som ho používal s analogovými pedálmi Trust (môžem ich pribaliť ku volantu zadarmo ak by bol záujem). Použitý cca 10-krát, už asi rok som nehral na ňom, preto ho posúvam ďalej. Volant, nabíjací kábel a adaptér (foto 5), redukcia pre montovanie závodneho aftermarket volantu (foto 5). Možné vyskúšať v BA. Osobný odber v BA alebo pošlem na dobierku po uhradení poštovného.
Thrustmaster T248 (volant, pedale) so stojanom
Predam ako kompletny set: - Volant Thrustmaster T248 PS5/PS4/PC s pedalmi - stojan na volant a pedale Wheel Stand Pro Deluxe V2 Zaruka na volant a pedale do 10.12.2023 Produktove popisy: Preferovany je kontakt emailom a osobny odber.
Volant s pedálmi k PC
Ponúkam funkčný volant s pedálmi k počítaču na hranie závodných hier.