inzercia, predaj, predám, bazár

Vozik

Kategória: Kosačky

Vozík na umelé hnojivo na trávu..
Vozik
Podobné inzeráty
Prívesný vozík  vyklápací
Predám čisto nový, nepoužitý vozík, nosnosť 225 kg, ešte je nerozbalený. Vozík pre malotraktory, kosačky, štvorkolky so sedačkou. Demontovateľná zadná kapota na jednoduché nakladanie, vykladanie a vyklápanie. Pneumatiky (400 x 8) Celkové rozmery: 158 x 84 x 76 cm foto a ďalšie info na webe:
Vlečka
Predám vlečku ( Vozik ) k trakorovej kosačke .Na vlečke su nove gumy a duše. Traktorova kosačka , rider ,benzínová kosačka , privesny Vozik , vlečka , Hmotnosť: 38 kg Vlastnosti: - Príves pre kosačky so sedačkou s kapacitou 225 kg - Demontovateľná zadná kapota na jednoduché nakladanie a vykladanie - Vhodné pre všetky kosačky so sedačkou ponúkané na trhu - Upevnenie na kosačke so sedačkou ťažným zariadením. - Na prepravu zeminy, štrku, piesku, rastlín, kameňov až do 225 kg - Rozmery ložnej plochy: 102 cm x 82 cm x 29 Odkaz:
Vozík
Predám zrenovovaný prívesný vozík bez ŠPZ vhodný za traktorček, kosačku. Rozmery cca130×90. Cena,ponúknite.
Záhradný traktor
Predám záhradný traktor Mountfield T35M bez kosačky.Rok výroby 2011.Nová batéria, predné pneumatiky, remeň pojazdu, napinaciu kladku,karburator, prevodovka po výmene náplne, motor má nový olej shell, sviečku a filter vzduchu. Štartér po generálke. Len sadnúť a používať. Všetko je funkčné. Použitie je napr . na odhrnanie snehu po montazi radlice, pripojiť vozik pripadne montáž kosačky. Traktor ma funkčnú elektromagneticku spojku so 17mm remenicou. Takže je možnosť pripojiť rôzne príslušenstvo, ktoré zvládne utiahnuť 12,5 konovy motor.
Nebrzdený vozík
Ponúkam na predaj príves k záhradnej kosačke alebo štvorkolke. Rozmer korby 122x98x25cm, pneu 4x8. Výklopné zadné čelo, korba je sklápateľná osadená na čapoch. Tiahlo je potrebné dorobiť podľa potreby.
Predám Dakr FD-3
Predám poh.jednotku DAKR FD-3 spolu s diskovou kosačkou,hrabačku sena,sedačka k poh.jednotke a ďalej vyklápaciu vlečku,malý vozík a kolesá na orbu.Všetko je vo výbornom stave,málo používané a celoročne odložené v garáži.Predávam to len všetko spolu,vhodné na malé farmárčenie.Viac info telef.Cena 5200€.