inzercia, predaj, predám, bazár

Vozík pre poníka

Kategória: Kone - potreby

Predám vozík do záprahu. Jeho rozmery sú cca 260*105 cm. Používaný pre 2 poníky, no dá sa prerobiť aj na jedného. Zo smrekového dreva. S nafukovacími kolesami v rozmere 4,00-8. Plne pojazdný. Cena okolo 400€ ale vieme sa dohodnúť.
Vozík pre poníka
Podobné inzeráty
Kúpim ponika
Mám záujem o poníka,asi v septembri som rómakom PN,HC predal v amoku poníka,hrýzla,trucovala,ak by bolo možné kobylku kúpim naspäť.
Predám vozík za ponika
Dobrý deň predám vozík za ponika brzdeny v top stave prosím len volať rýchle jednanie dohoda možná navrhnite
Predám vozík/ vlečku za poníka dvojzáprah
Zdravím, predám vozík za poníka. Rozmery : Dĺžka korby 180 cm 260cm celková dĺžka 108cm široký 83cm výška korby 125cm celkovo výška s lavičkou Predávam tak ako je na foto. Možná dohoda na cene pri serióznom jednaní. Prosím ohľadom info volajte.
Rozne veci na kona (ponika) a pre deti
Predam rozne veci na ponika a pre deti. Všetko čo je na fotke. Všetko je uplne nove ešte s celkovou,. Vhodne aj ako darček. Cena za všetko 35€.
Westernové podsedlovky na poníka
Predám westernové podsedlovky na poníka, rozmery na foto. Z červeno-modrej podsedlovky mám 3 ks, kupované boli naraz a používané rovnako, takže sú všetky v rovnakom stave ako tá na foto. Čierno-hnedá je len jedna a je trošku tenšia ako červeno-modré. Všetky deky boli používané, ale sú očistené a bez poškodení. Cena 10€ kus. Preferujem osobný odber v Marianke, prípadne po dohode viem doviezť do Bratislavy alebo na Záhorie.
Westernove sedlo Lakota na poníka
Predám celokožené westernové sedlo na poníka značky Lakota, veľkosť posedlia 11, ostatné rozmery podľa foto. Sedlo bolo používané, ale je bez poškodení. Sedlo sa predáva s predným aj zadným podbrušníkom. Možnosť dokúpiť aj westernovú podsedlovku, viď moje ďalšie inzeráty. Uprednostňujem osobný odber v Marianke, po dohode viem doviezť do Bratislavy alebo na Záhorie.