inzercia, predaj, predám, bazár

Vrchný diel

Kategória: Plavky

Predám nový vrchný diel Victoria Secret.
Push up, zväčšenie až o dva košíčky.
Veľkosť 32/A naše S
Vrchný diel
Podobné inzeráty
dámske plavky
Ahojte dámy, ponúkam na predaj športové dvojdielne plavky s vysokým pásom. Zaradila som ich už ako použitý tovar, ale spodný diel som vôbec nenosila. Vrchný som mala cca dva krát na kúpalisku. Plavky sú pohodlné a pekne sedia na postave, ich pôvodná cena bola 30 eur. Dôvod predaja je jednoduchý, mne sedí veľkosť M spodný diel a S vrchný diel. Preto som si kúpila dvoje rovnaké a tým pádom predávam veľkosť S spodný diel a M vrchný diel. V cene je aj poštovné.
VRCHNY DIEL PLAVIEK VICTORIAS SECRET 38C
ponukam na predaj vrchny diel plaviek Victoria’s Secret vo velkosti 38C zodpoveda nasej velkosti 85C ihned k odberu posledny kus v tejto farbe ich uz nezozeniete nikde !!! cena za vrchny diel 45€ plus postovne mam k nim aj spodok v rovnakej farbe bez trblietok a napisu Victorias Secret vo velkosti M
Calvin Klein bikiny
V ponuke su dvojdielne plavky original znacky Calvin Klein, krasnej modrej, s peknymi detailami- spony s logom znacky, vrchny diel nastavitelny a s moznostou vsunutia vypchavok, super prisposobivej kvalitky. Velkost: pisana S, Top sadne na A-B kosiky 12x12cm bez natiahnutia, obvod prisposobiteny na zavazovanie 99cm, Spodny diel sadne na S 34-36, sirka 36cm, sed 20cm (sadnu ak nosite nohavice velkosti 25-26 alebo 34-36), spona 4x2,5cm, odnimatelne ramienka. Zakupene v zahranici v kamennom obchode, pc vysoka, iba 2x obleceny vrchny diel na sucho- nie vo vode, spodny diel nenoseny- iba odskusany, su oprate, ciste takze ako nove, upozornujem na chybu krasy- po vyprani spona vrchneho dielu zmenila farbu-vid detailne foto, zohladnene v cene. Cena + postovne. Nezabudnite kuk aj na moje dalsie ponuky:)
• Na predaj dámske plavky Censored •
Predám dámske plavky. Značka: Censored Kupované v obchode NewYorker Veľkosť: vrchný diel L (EU 40) / spodný diel XL (EU 42) Rozmery vrchnej časti plaviek na fotografiách. Stav: iba odskúšané, nevyužila som ich ani raz CENA: vrchný diel 10 eur / spodný diel 5 eur PREDÁM AJ JEDNOTLIVO. PROSÍM, POZRITE SI VŠETKY MOJE INZERÁTY, ĎAKUJEM.
• Na predaj dámske plavky Bepon •
Predám dámske plavky. Kupované v obchode BEPON Veľkosť: vrchný diel M (UK 12) / spodný diel L (UK 14) Stav: iba odskúšané na predajni a doma, inak som ich nevyužila ani raz; sú aj s visačkami CENA: vrchný diel 10 eur / spodný diel 5 eur PREDÁM AJ JEDNOTLIVO. PROSÍM, POZRITE SI VŠETKY MOJE INZERÁTY, ĎAKUJEM.
• Na predaj krásne Censored dámske plavky •
Predám dámske plavky. Značka: Censored Kupované v obchode NewYorker Veľkosť: vrchný diel L (EU 40) / spodný diel M (EU 38) Stav: iba odskúšané, nevyužila som ich ani raz; sú s visačkami CENA: vrchný diel 7 eur / spodný diel 6 eur PREDÁM AJ JEDNOTLIVO. PROSÍM, POZRITE SI VŠETKY MOJE INZERÁTY, ĎAKUJEM.