inzercia, predaj, predám, bazár

Vrchný matrac DORMEO TOPPER OPTIONS 180x200 cm

Kategória: Matrace

Predám vrchný matrac, topper značky DORMEO OPTIONS s rozmermi 180x200 cm, hrúbka 4 cm, spolu s dokladom o kúpe kvôli záručnej dobe.

Kúpené 13.8.2022 v STUDIO MODERNA (OC Nivy, Bratislava). Pôvodná cena: 179,99 €.

Viac o produkte: je zrolovaný a zabalený vo fólii. V rámci BA možný odvoz po dohode.
Vrchný matrac DORMEO TOPPER OPTIONS 180x200 cm
Podobné inzeráty
Vrchný matrac DORMEO TOPPER OPTIONS 180x200 cm
Predám vrchný matrac, topper značky DORMEO OPTIONS s rozmermi 180x200 cm, hrúbka 4 cm, spolu s dokladom o kúpe kvôli záručnej dobe. Kúpené 13.8.2022 v STUDIO MODERNA (OC Nivy, Bratislava). Pôvodná cena: 179,99 €. Viac o produkte: Matrac je zrolovaný a zabalený vo fólii. V rámci BA možný odvoz po dohode. Dohoda na cene možná.
Penový topper na matrac 160 x 200 cm
Predám vrchný topper na matrac s aloe vera ešte v záručnej 3-ročnej dobe vo veľmi dobrom stave, používaný cca 1,5 max 2 roky, veľmi kvalitná a užitočná záležitosť, odporúčam na 100%, spánok ako v bavlnke. Osobný odber v Šintave. Pôvodná cena 190€. Prikladám všetky info k nemu: Penový topper na matrac 160 x 200 cm Vrchný matrac 160x200 cm vyrobený zo vzdušnej a pružnej HR studenej peny pridá tvrdému lôžku nový komfort. Vrchný matrac 160x200 cm zmäkčí povrch a zároveň funguje ako chránič pôvodného lôžka. Prednosti matraca TOPPER SOFT HR 200 x 160 cm Moderným prvkom je 7-zónové vyhotovenie: najmä zóny pod ramenom a kolenami sú vďaka väčšej perforácii mäkšie, aby sa matrac lepšie prispôsobil pri ležaní v polohe na boku. Tento matrac 200 x 160 cm sa dodáva v odzipsovateľnom prateľnom poťahu, vďaka ktorému je údržba skutočne jednoduchá.
Matrac Dormeo Ergo Comfort - 2 x 80x200 cm
!IBA SPOLU 2 kusy 80x200cm! ** Uvedená cena je za jeden kus. ** Používané cca 1,5 roka (kupované jún 2020) originál popis: Vedecky navrhnutý tak, aby poskytoval chrbtu maximálnu oporu, správne zakrivenie chrbtice a uvoľnenie reflexných bodov. Vďaka pridanej vrstve Ergo inšpirovanej tvarom výrobku Kosmodisk sa matrac dokonale prispôsobí telu a dopraje vám potrebné pohodlie. Môžete si vybrať strednú až tvrdú pevnosť matraca. Výška 20 cm. Prateľný poťah. Skúšobná doba 60 dní a predĺžená záruka 15 rokov. ** NAJLEPŠÍ ERGONOMICKÝ MATRAC V EURÓPE ** Matrac Ergo Comfort je naším najlepším ergonomickým matracom s jedinečnou päťvrstvovou skladbou navrhnutou pre maximálnu podporu, dynamickú prispôsobivosť a kvalitný spánok. Poskytuje optimálnu podporu chrbtice a zmierňuje bolesti chrbta a iných častí tela. Matrac bol testovaný nemeckým inštitútom ergonómie, ktorý ho ohodnotil ako jeden z najergonomickejších matracov v Európe. Výsledky testu ukázali jeho vynikajúcu podporu, prispôsobivosť a pohodlie. ** OPTIMÁLNA PODPORA PRE CHRBTICU ** Inovatívna vrstva ERGO sa prispôsobí tvaru chrbtice, čím uspokojí vaše potreby. Pružiny sa dynamicky prispôsobia vašim pohybom v spánku. Matrac podporuje správnu polohu v spánku a poskytuje zdravý spánok. ** POSTARÁME SA O VÁŠ CHRBÁT ** Hlavným dôvodom bolesti krížov je nesprávna poloha chrbtice v spánku na príliš mäkkom alebo vyležanom matraci, ktorý podporuje najťažšiu časť tela, a to trup. Bolesť chrbta je však aj častým dôvodom nespavosti. Je veľmi dôležité tieto príčiny odstrániť, a dopriať si tak zdravý a regenerujúci spánok. Tri zóny komfortu poskytujú podporu pre rôzne časti tela v akejkoľvek polohe. Matrac Ergo Comfort sa každú noc po dlhé roky dynamicky prispôsobí telu a správnemu zakriveniu chrbta, nech už spíte v akejkoľvek polohe. ** TVRDOSŤ MATRACA SI VYBERIETE JEHO PRETOČENÍM ** Matrac Ergo Comfort má obojstranné jadro, vďaka ktorému si vyberiete tvrdosť matraca. Jedna strana matraca je vyrobená z mäkšej peny Ecocell®, ktorá je biela a druhá strana z tvrdšej peny Ecocell® v modrej farbe. Ak dáte navrch mäkšiu bielu vrstvu, matrac bude mäkší. Ak dáte navrch tvrdšiu modrú vrstvu, ktorá je prešitá 2 cm pamäťovou penou, povrch matraca bude tvrdší. Vychutnajte si spánok na matraci s vašou obľúbenou úrovňou tvrdosti. ** ANTIBAKTERIÁLNY A ANTIALERGICKÝ MATRAC MÁ POŤAH, KTORÝ SA MÔŽE PRAŤ V PRÁČKE ** Bohatá pamäťová pena zapracovaná do mäkkého poťahu sa vášmu telu perfektne prispôsobí. Poťah je navyše maximálne hygienický. Vrchný poťah s viskózou pomáha matracu odvádzať vlhkosť a má chladiaci účinok. Okrem toho matracu dodáva krásny lesk. Poťah je navrhnutý technológiou CleanEffect®. Predstavuje efektívnu ochranu proti prachovým roztočom, baktériám a pachom. Vyzliekateľný vrchný poťah jednoducho odzipsujte a operte.
Dormeo octasmart 180x200x70
Predám vrchný matrac dormeo octasmart 180x200x70, vrchný matrac som kupoval do nového bytu, lebo som tam mal staré matrace, ale majiteľ kúpil nove matrace, tak vrchný matrac už nepotrebujem, spalo sa na ňom týždeň. ešte voňia novotou, vrchná obliečka sa da vyzliecť a oprať (vid foto). Vrchný matrac kupovaný na stránke:
Vrchný matrac (topper) 180x200
Predám topper (vrchný matrac) v rozmere 180x200 pre manželskú posteľ. Topper bol používaný cca 7-8 mesiacov iba.. Ako nový
VISCOPUR Vrchný Pamäťový Matrac - Tencel - 4cm - 140cm
Predám NOVÝ Vrchný Pamätový Matrac VISCOPUR - Tencel - 4cm Ide o nevhodný darček. Pôvodná cena >300€. "Mercedes" medzi vrchnými matracmi. Pamäťová pena vysokej objemovej hmotnosti a luxusný poťah Tencel® zaistí dokonalé vylepšenie Vášho súčasného matraca alebo gauča. Vrchný matrac, podložka, topper sa používa tam, kde je potrebné zmäkčiť či inak spríjemniť súčasné spanie. Vrchný matrac značne zlepší kvalitu Vášho spánku: vyrovná nerovnosti matraca či gauča, zmäkčí posteľ a vďaka pamäťovej pene rovnomerne rozloží tlak chrbtice po celej dĺžke matraca. Výsledkom tak bude chrbát bez bolesti a lepší pocit po prebudení. 4 cm - výška samotného jadra (vrstvy pamäťovej peny) je 3 cm. Vhodný pre rovnejšie povrchy, napríklad na nový matrac, ktorý je tvrdý a potrebujete ho zmäkčiť.