inzercia, predaj, predám, bazár

Vrchný nadstavec na skriňu

Kategória: Skrine

Predám vrchný nadstavec na skriňu farba Dub.
V 32 cm
Š 101.5 cm
H 57.5
Cena 15€
Osobný odber Veľký Grob
Vrchný nadstavec na skriňu
Podobné inzeráty
Predam skrinu / botnik
Predam skrinu - povodne nadstavec na satnikovu skrinu. My sme ju mali zavesenu nad vstupnymi dverami do bytu a pouzivali sme ju na uskladnenie topanok v skatuliach. Skrina je rucne zrezana na hlbku 45 cm a nema zadnu stranu. Dvere posuvne. Visi na zeleznych L-kach (v cene). Rozmer dlzka 138 cm, vyska 55 cm a hlbka 45 cm. Kupovana z tejto stranky. Dobry pouzivany stav. Na fotke je zaprasena. Osobny odber BA- Dubravka. Odvoz vlastny.
Predám skriňu, typu roldor
Predám skriňu, typu roldor. Rozmery sú: šírka 183cm, výška 200cm, hĺbka 63,5cm. Ľavá strana je na zavesenie a pravá sú police. Pravá strana sa dá prerobiť tiež na zavesenie, keďže pôvodne boli obe časti na zavesenie a police boli dorábané a dajú sa odstrániť, poposúvať. (K skrini je aj tyč na zavesenie pre pravú stranu, pravá strana už má tiež zabudovaný úchyt na tyč). O police na pravej strane však bola uchytená zástena, preto v prípade ich odstránenia, alebo zmeny úrovní, Vám ostanú v zástene dierky po klinčekoch. Viď foto. Keď však skriňu naplníte, tak to z vnútra nebude viditeľné. Všetky police sú trošičku poškodené (odštiepené z vnútornej strany ako sa do nich chytala zástena klinčekmi, na funkčnosť to nemá vplyv). Vrchné police na oboch stranách sú uložené napevno (spevňujú skriňu a nedajú sa odstrániť, posunúť). Skriňu predávam v rozloženom stave. Prikladám k nej fotodokumentáciu ako skriňu poskladať + originálny návod. Iba osobný odber.
Nadstavec na skriňu
Predám nadstavec na skriňu. Mám ho asi rok, takže skoro ako nový, farba nezažltnutá ani nevyblednutá, nepoškodený. Rozmer š150 x v40 x h60. Farba dub sonoma + biela. Nerozložený.
Skriňa + nádstavec
Predám praktickú a zachovalú bielu skriňu s nadstavcom . V skrini je možné zavesiť oblecenie aj si zavesiť podľa potreby poličky. Skriňa aj nadstavce majú posuvné dvere, takže je vhodné ju postaviť na akékoľvek miesto. Skriňa má iba mierne poškodenia . Skriňa Výška 175 cm Šírka 119 cm Hĺbka 45 cm Nadstavce Výška 70 cm Šírka 119cm Hĺbka 45 cm Cena spolu za skriňu aj nádstavec 66 eur Ak máte záujem, pozrite si všetky moje inzeráty. Mobil
Skriňa, spálňová skriňa, obývačková skriňa
Predáme skriňu Möbelix Toyko s rozmermi 315x225x61 z pôvodnej ceny 699€ za sumu 400€. Skriňu sme kupovali so spálňou Alicante, ale žiaľ nezapasovalo nám to rozmerovo do bytu a museli sme zmeniť rozloženie nábytku v spálni. Skriňa je necelý rok používaná, no z dlhodobého hľadiska nám prestala vyhovovať. Potrebujeme zmeniť usporiadanie spálne. Nakoľko sme sa potrebovali dostať za skriňu, v zadnom kartónovom kryte je urobený rez, cez ktorý sme sa dostali za skriňu. Rez je robený v úrovni poličky a takmer nebadateľný. Skriňu je potrebné samostatne demontovať a odniesť. Odporúčame aspoň 2 osoby, ideálne 3. Ku skrini sme hneď na začiatku prirobili extra úchytky, aby bola stabilnejšia. Poprosím kontaktovať ideálne formou sms
Spálňové skrine - predaj
Predám tri spálňové skrine s nadstavcami v dobrom stave - spolu za cenu 120 EUR. Osobný odber vo Zvolene - sídlisko Západ. Výnos a odvoz si zabezpečí kupujúci. Rozmery v cm (šírka x výška x hĺbka): skriňa vešiaková: 100 x 165 x 60 nadstavec (1 polica): 100 x 63 x 60 skriňa - 4 police: 100 x 165 x 60 nadstavec (1 polica): 100 x 63 x 60 skriňa - 2 šuplíky a vešiaková tyč 50 x 165 x 60 nadstavec (1 polica): 50 x 63 x 60 Kontaktujte e-mailom len v prípade vážneho záujmu so zabezpečeným odvozom.