inzercia, predaj, predám, bazár

Vrtuľe, budíky, kolesá..

Kategória: Letectvo

Dobrý deň, predám množstvo leteckých dielov, všetko ako je na fotografiách kolesá, vrtuľe, meracie prístroje, konštrukcia..
..pôvodne určené na stavbu Vírnika
..ak sa nájde niekto zanietený do letectva, paraglidingu,alebo aj fanúšik.. prosím mail, mám aj plány k výrobe GYROCOPTER B8MV
Vrtuľe, budíky, kolesá..
Podobné inzeráty
Predám nový kompaktný dron + 2x batéria
Predám úplne nový zabalený dron. Výborné ako darček na Vianoce pre deti! Špecifikácie: Farba produktu: tmavošedá Hmotnosť jednotky: 56 g Veľkosť produktu (CM): "Rozbalené: 17,1 x 14,2 x 4,5, zložené: 11,2 x 4,8 x 4,5" Rozlíšenie pixelov (P): 640*480, prenosová snímková frekvencia: 20 snímok Formát obrazu/videa: JPG/MP4 Uhol objektívu: "Zobrazovací uhol objektívu 60° Rozsah manuálneho nastavenia sklonu 0° až -90°" Vzdialenosť prenosu obrazu: 30 metrov, doba letu: 9-10 minút Doba nabíjania: 90 minút Batéria tela: 3,7V 600mAh lítiová batéria*2 (súčasť balenia) Hmotnosť batérie tela: 18g, vzdialenosť diaľkového ovládača: 50-80 metrov Batéria diaľkového ovládača: AAA batéria**3 (nie je súčasťou balenia) Veľkosť balenia (CM): 22x17,5x6,5 OBSAH BALENIA: - dron - ovládač - čepeľový skrutkovač - 4x vrtule - 4x ochrana na vrtule - 2x batéria - skrutkovač - manuál Predaj buď osobne alebo pošlem aj na dobierku! Telefónne číslo v inzeráte je vymyslené. Volať na ! Klikni na moje meno a pozri aj ďalšie inzeráty.
EOS100|C|Rv5
predam EOS100|C|Rv5(len motor) + dve vrtule e-props, 2-lista 130cm, 3-lista 125cm
mini dron
Predám tento málo používaný mini dron. Je k nemu ovládač, káblik na nabíjanie, náhradné vrtule
Rc Lietadlo
Predám plne funkčný rc model Mustang,rozpätie krídiel ma 80cm.Novy motor 3015KV1700 Predator.Dalsie nahradne vrtule k tomu
Prodej dvoumístného MZK, rogalo
Prodám dvoumístné motorové rogalo Solewski s křídlem Eros Stream-16. Tříkolka je po celkové generálce, která zahrnovala výměnu veškerého spojovacího materiálu, silentbloků, ložisek, palivových hadic, nové elektroinstalace a přístrojové desky, včetně nových sedaček. Na celé tříkolce je nový lak. Motor Rotax 503 je zánovní, provedena dekarbonizace, změřeno opotřebení a ovalita pístů. Motor nemá za sebou žádný výbrus. Na rogale je třílistá, kompozitová, stavitelná vrtule zn. KievProp. Křídlo má snímatelné "uši" pro ovládání křídla z druhé sedačky, je neskládané, po dobu rekonstrukce rogala (podzim 2021 - jaro 2022) bylo stále rozložené a uložené v hangáru. Samozřejmostí je kompletní přístrojové vybavení - výškoměr, variometr, otáčkoměr, rychloměr, kompas, snímač teploty hlav motoru, 2x auto-zásuvka a zásuvka 2x USB. Rogalo je skutečně téměř jako nové, přihlášené v ČR po čerstvé technické kontrole a prodávám ho jen proto, že jsem si v listopadu 2021 koupil vojáka, který byl svého času zařazen u AČR. Celé rogalo je hangárované na letišti v Rokycanech, Česká republika. Je možné jej vyzkoušet při letu. Podrobné foto zájemci pošlu. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Rc lietadlo Spitfire FPV stihacka 2.svetova vojna.
Predam rc lietadlo stihacka 2.svet.vojna- nelietany,nepouzity Spitfire od durafly 1100mm zatahovaci podvozok,klapky osvetlenie vsetko funkcne,kvoli nedostatku nelietany ako novy.Aj sada fpv(okuliare eachine 800D nove upravene pre vecsi obraz)vysielac,kamera,antena vsetko je nove iba priprave.Otacanie kamery v kokpite do stran-vlavo,vpravo (servo smerovky)este nie je prilepene ale vsetko je uz pripravene fpv na 90 percent.Baterka 4s uplne nova ,nabijacka na baterku nova,vrtule nove vsetko co je na fotkach cena 400eur.rc lietadlo.Predavam tu na bazosi este 1 stihacku s fpv kamerou a fpv vysielacom.