inzercia, predaj, predám, bazár

Všetko za 1€, Bavlnené komplety 56, Richelieu, Brendon

Kategória: Komplety

Mám na predaj bavlnené komplety po jednom dieťati, veľmi malo nosene, sú vo výbornom stave

Cena za jeden komplet 1€

1. Komplet - na foto nie je až tak vidieť ale farba je jemne žltá. Značka Richelieu / veľ 56 - body, teplaciky, kosielka a mikinka

2. Komplet Sovicky - značka Richelieu veľkosť 56 - kosielka, čapicka, bavlnené dupacky

3. Komplet Sedy medvedík - značka Richelieu veľkosť 50 - kosielka, dupacky, svetrik, čapica

4. Komplet Best friends - značka Brendon , veľkosť 56, farba je taká jemne krémová , dupacky, kosielka, čapica

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, číslo je nefunkčné . Osobný odber vecí Dunajska Lužná, inak posielam cez Packetu .
Všetko za 1€, Bavlnené komplety 56, Richelieu, Brendon
Podobné inzeráty
Bavlnené komplety veľ 50 a 56 Richelieu, Brendon
Dobrý den, Mám na predaj bavlnené komplety po jednom dieťati, veľmi malo nosene, sú vo výbornom stave 1. Komplet - na foto nie je až tak vidieť ale farba je jemne žltá. Značka Richelieu / veľ 56 - body, teplaciky, kosielka a mikinka 2. Komplet Sovicky - značka Richelieu veľkosť 56 - kosielka, čapicka, bavlnené dupacky 3. Komplet Sedy medvedík - značka Richelieu veľkosť 50 - kosielka, dupacky, svetrik, čapica 4. Komplet Best friends - značka Brendon , veľkosť 56, farba je taká jemne krémová , dupacky, kosielka, čapica V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, číslo je nefunkčné . Osobný odber vecí Dunajska Lužná, inak posielam cez Packetu .
Komplety chlapčenské veľk. 62-68
Ponúkam na predaj chlapčenské komplety vo veľkosti 62-68. Kupované v predajni Brendon. 1)Komplet pozostáva z teplákov, mikiny a trička s dlhým rukávom 2)Komplet pozostáva z mikiny a trička s dlhým rukávom 3)Komplet pozostáva z mikiny a teplákov Oblečenie je vo veľmi dobrom stave. Cena spolu 15€. Preferujem osobný odber v BA alebo pošlem na dobierku.
Zimný komplet: bundička a nohavice Richelieu
Predám veľmi praktický zimný zateplený komplet: bundička + nohavice vo veľkosti 74/80 značky Richelieu. Pekná smotanová farba. Inzerát platí do vymazania. Prosím, píšte e-mail. Ďakujem. K cene prirátam ešte poštovné. Nech sa páči, pozrite aj naše ďalšie inzeráty.
Súprava Zn.Richelieu(veľ.80-86)
Predám krásnu súpravu Zn.Richelieu,slovenský výrobca(veľ.80-86),asi 2xoblecenu,v top stave.Cena 10eur+poštovné.Po zlých skúsenostiach posielam až po pripisani peňazí na účet.
Detské chlapčenské súpravy 56cm a 62cm
Ponúkam na predaj veľmi zachovalé detské súpravy: 1. svetlomodrá súprava/nohavice na traky, body s pridanou čiapkou a ponožkami - veľkosť 56 cm, zn. FaF. Cena: 4 € 2. svetlomodrá súprava/nohavice, svetrík, čiapka, zn. Richelieu s pridaným tričkom a ponožkami FaF - veľkosť 62 cm, nohavice a svetrík majú zamatový vzhľad. Cena: 7 € 3. biela súprava s motívom sloníka/dupačky, svetrík, čiapka- zamatový vzhľad, veľkosť 62 cm, zn. Richelieu. Cena: 7 € V prípade vážneho záujmu ma prosím kontaktujte sms správou alebo e-mailom. Preferujem osobný odber v Prešove - Sekčov, pri zaslaní poštou platba vopred na účet plus poštovné.
Súprava Richelieu veľ.62
Ponúkam na predaj detskú súpravu na zimu pre chlapčeka - Sloník, vo svetloomodrej farbe od slovenskej značky Richelieu, veľkosť 62. Celá súprava je z mäkkého fleecu a čiapočka má bavlnenú podšívku a viazanie. V súprave je kabátik, tepláčiky, čiapočka aj papučky. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom alebo SMS, uprednostňujem osobný odber.