inzercia, predaj, predám, bazár

Vstavaná mikrovlnná rúra WHIRLPOOL AMW 730 NB

Kategória: Mikrovlnné rúry

Predám vstavanú mikrovlnnú rúru WHIRLPOOL AMW 730 NB. Je ako nová, kúpili sme už zariadenú novostavbu, ale nám nevyhovuje.
Vstavaná mikrovlnná rúra WHIRLPOOL AMW 730 NB
Podobné inzeráty
Vstavané mikrovlnná Whirlpool s grilom
Predám používanú plne funkčnú mikrovlnku Whirlpool AMW 1401 IX Dôvod predaja prerábka kuchyne. Vstavaná mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 1401 IX v nerezovom prevedení s čiernobielym grafickým displejom sa stane vítaným pomocníkom pri varení. Jej hĺbka je 35 cm a zabudujete ju do hornej skrinky kuchynskej linky. Objem je 20 l, vnútorný otočný tanier má priemer 24,5 cm. O dokonalú prípravu pokrmov sa postará ohrievací výkon 800W, ktorý môžete regulovať piatimi stupňami. Vo vašom úsilí vám veľmi pomôžu sprievodné programy Jet Start pre extra rýchly ohrev a Jet Defrost, ktorý po nastavení druhu potraviny a jej hmotnosti vykoná rovnomerné rozmrazenie až 7x rýchlejšie, než iné rozmrazovacie funkcie. Rúra disponuje funkciou gril, dostanete k nej grilovaciu mriežku. Samozrejmosťou je časovač a detská poistka. Vlastnosti: Design: Univerzálny Farba: nerez so zrkadlovým sklom Displej rúry: čiernobiely grafický Distribúcia mikrovĺn: jednoduchá Kontrola času: elektronická Funkcie rúry: Jet Start Mikrovlnný ohrev Gril Kombinovaný gril Jet Defrost Časovač Detská poistka Výbava: Ovládanie gombíkmi + tlačidlá Typ gombíkov - vyčnievajúce Materiál panelu kovový Otváranie dverí do boku Počet a typ skiel vo dverách rúry 2 / s bezpečnostnou mriežkou / vonkajšie číre Príslušenstvo rúry: Otočný tanier Grilovacia mriežka Technické údaje: Vnútorný objem mikrovlnnej rúry 20 l Priemer otočného taniera 24,5 cm Materiál / farba interiéru nerez Výkon mikrovlnného ohrevu 800 W Počet úrovní výkonu 5 Výkon grilu 1000 W Maximálny príkon 1200 W Napätie 230 V Frekvencia 50 Hz Prúdová poistka 10 A Rozmery (v x š x h) 388 x 595 x 347 mm Rozmery s obalom (v x š x h) 445 x 650 x 404 mm Rozmery otvoru pre zabudovanie (v x š x h) 380 x 560 x 340 mm Hmotnosť 15,35 kg Pôvodná cena 189€ Cena teraz 75€ Inzerát je aktuálny až do zmazania Len osobný odber.
Nová  nepoužitá mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 730 NB
Predám novú nepoužitú vstavanú mikrovlnnú rúru Whirlpool AMW 730 NB, cena novej sa hýbe od 350 až 500€. Kúpená 11/2022, záruka do 11/2024. - technológia 6. zmysel - funkcia CRISP pripraví chutné chrumkavé jedlá, ako napríklad chlieb, koláč či pizzu a aj jedlá zo zmrazeného stavu. Funkcia REHEAT zabezpečí automatický ohrev zmrazených pokrmov a čas či výkon prípravy inteligentne upraví podľa veľkosti porcie a obsahu vody. O naozaj dokonalé rozmrazenie sa postará funkcia DEFROST, stačí navoliť druh a hmotnosť potraviny. Systém distribúcie mikrovĺn 3D zabezpečuje rovnomerné prúdenie energie pre rovnomerný ohrev potravín. Vy sa tak dočkáte skvelých a chutných výsledkov. Multifunkčnej mikrovlnnej rúre nechýba vo výbave ani časovač, s ktorým nastavíte časomieru ohrevu a po uplynutí času sa všetky nastavené funkcie automaticky vypnú. O bezpečnosť a ochranu pred nežiaducim poranením sa stará detská poistka, ktorou uzamknete prednastavené funkcie alebo zabráni zapnutiu spotrebiča.
Whirlpool amw 518 IX, vstavaná mikrovlnka
Predám WHIRLPOOL AMW 518 IX, VSTAVANÁ MIKROVLNKA Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom v EssenceLine dizajne S technológiou Crisp sa jedlá pripravujú na špeciálnej panvici, na ktorej sa opeká jedlo zospodu, zvrchu ho opeká gril a zvnútra ho varia mikrovlny Systém GrilCombi je kombinácia grilu s mikrovlnamy na prípravu zapečených jedál Ďalšie moderné technológie mikrovlnky sú: mikrovlnný ohrev, Detský zámok, Automatický ohrev, distribúcia mikrovĺn 3D, časovač, JetStart, AutoDefrost, Gril, GrilCombi, Crisp, Hodiny, Zrkadlové dvere mikrovlnky sa otvárajú smerom dole, pomocou praktickej nerezovej rukoväte Digitálny displej s modernými digitálnymi gombíkmi Výkon mikrovlnného ohrevu: 900W, grilu: 1600W Počet úrovní výkonu: 8 Rozmery spotrebiča (V x Š x H): 51 x 59,5 x 45,5 cm Osobný odber Košúty Pôvodná cena na fotke
Mora MT 320W
Predám mikrovlnnú rúru zn. Mora MT 320W v dobrom stave, nepoškodenú plne funkčnú. Cena 30€. Popis: Voľne stojaca mikrovlnná rúra Mora MT 320 W v bielom prevedení s objemom 20 l ponúka klasický mikrovlnný ohrev, expres funkciu ohrevu, detský zámok a nesmie chýbať ani rozmrazovanie. Je vybavená 5 výkonovými stupňami a digitálnym programátorom s možnosťou nastavenia ohrevu až 95 minút. Je bezpečná aj pre vaše ratolesti, pretože je vybavená detským zámkom. Základ do každej domácnosti Mikrovlnná rúra Mora MT 320 W je základným modelom od značky Mora a skvele sa hodí do takmer každej modernej domácnosti. Disponuje základnými funkciami ohrevu a rozmrazovania. Vnútorný priestor mikrovlnnej rúry má objem 20 litrov a zmestí sa do neho otočný tanier s priemerom 25,5 cm. Vďaka tomu je táto mikrovlnná rúra vhodná predovšetkým do menších kuchýň. Výkon a funkcie Výkon mikrovĺn u tejto rúry dosahuje 700 W. K dispozícii je päť stupňov intenzity, vždy si môžete zvoliť práve ten, ktorý potrebujete. Vedľa klasického mikrovlnného ohrevu disponuje mikrovlnná rúra aj funkciou rozmrazovania. Nechýba ani funkcia expres ohrevu. Táto mikrovlnná rúra je vybavená tiež časovačom s predvoľbou až 95 minút. Pre pohodlnejšie používanie je k dispozícii signalizácia ukončenia procesu ohrievania alebo rozmrazovania. Nechýba ani detská poistka, ktorá zaistí maximálne bezpečný chod mikrovlnnej rúry. Kompaktný dizajn Mikrovlnná rúra je v bielej farbe a preto sa hodí predovšetkým do moderných domácností. Jej jednoduchý dizajn je doplnený kompaktnými rozmermi 257 x 439 x 335 mm.
Mikrovlnná rúra vstavana nova Whirlpool AMW 7031 WH
Predám novu, len odskusanu mikrovlnu ruru. Druh rúry: so zapekaním Crisp Whirlpool AMW 7031 WH   funkcie: zapekanie Crisp, gril, rozmrazovanie, mikrovlnný ohrev a ich kombinácie výkon mikrovĺn 1000 W, výkon grilu 800 W čiernobiely grafický displej farba: biela, dizajn GENESIS+,  vyčnievajúca rukoväť, sklápacie dvere Crisp funkcia – jedinečný tanier Crisp™, systém 3D distribúcie mikrovĺn, vysokovýkonný gril a rotácia taniera pracujú súčinne pre dosiahnutie vysokých teplôt potrebných pre upečenie alebo usmaženie chrumkavých jedál len za niekoľko minút.
Mikrovlnna rura Whirlpool AMW 130IX
Plne funkcna vstavana mikrovlnka Whirlpool AMW 130IX c grilom. V nerezovom rámčeku. Na elektronickom ovládacom paneli môžete voliť medzi klasickým mikrovlnným ohrevom, pečením na grile a alebo rýchle rozmrazovanie Jet defrost. Vnútorný objem je 20 l