inzercia, predaj, predám, bazár

Vstavaná rúra AEG Mastery CombiQuick

Kategória: Mikrovlnné rúry

Predám dvojročnú mikrovlnnú rúru AEG Mastery CombiQuick KMK721000M. Používali sme ju aj na pečenie. Je to rúra a mikrovlnka v jednom. Je ako nová, bez škrabancov. Len osobný odber. V prípade dohody viem doviesť do 50km
Bližší popis napr. tu: 190€

Vstavaná rúra AEG Mastery CombiQuick
Podobné inzeráty
Kompaktna rura AEG Mastery KMR721000B
Kompaktna rura pouzivana cca rok a pol znacky AEG Mastery KMR721000B ma funkciu grillu, mikrovnly. Viacero programov na pecenie, zapekanie, ohrievanie a rozmrazovanie.
Mikrovlnna rura AEG
Predan mikrovlnnu ruru AEG-MFD2025S..s grilom.Ako nova,malo pouzivana. Mikrovlnná rúra AEG MFD2025S-M ponúka mikrovlnnú a grilovaciu funkciu, ktoré môžete použiť v akejkoľvek kombinácii, čo dáva príprave vašich jedál viac možností. K dispozícii sú aj automatické programy pre odmrazovanie potravín s meraním ich hmotnosti a automatické varné programy s meraním hmotnosti. Mikrovlnnú rúru môžete bez problémov použiť na prípravu rôznych druhov jedál ako sú napr. zapekané zemiaky s vynikajúcim chrumkavým povrchom.
Vstavana rura AEG s mikrovlnkou
Predam vstavanu ruru s mikrovlnkou AEG pouzivanu 2 roky, povodna cena 800€, dovod predaja nova kuchynska linka
Samsung MG22M8074AT/EO - vstavana
SAMSUNG MG22M8074AT/EO Predam novu mikrovlnku POPIS PRODUKTU ŠPECIFIKÁCIE NA STIAHNUTIE MULTIFUNKČNÁ MIKROVLNKA Perfektne pripravené jedlá Inteligentný senzor vlhkosti Šikovný senzor vlhkosti dokáže jediným stisnutím tlačidla zistiť vlhkosť vzduchu a prispôsobiť čas a spôsob ohrevu pre zaručenie tých najlepších kuchynských výsledkov. Jedlo s ideálnou textúrou Grill+30sec Tlačidlo Grill+30sec zaistí vášmu jedlu ideálnu textúru a farbu pre čo najlepší vzhľad i chuť. Zvýši čas ohrevu o 30 sekúnd a pomocou grilu pripraví chrumkavé a skvelo vyzerajúce jedlo. Vždy teplé jedlo Keep Warm Ak pripravujete viacero pokrmov, využijete funkciu Keep Warm, ktorá zachováva tú správnu teplotu jedla bez toho, že by ho prevarila. Výsledkom je tak jedlo, ktoré je čerstvé, teplé, chutné a pripravené na podávanie. Čerstvejšie mrazené jedlo Quick Defrost Funkcia Quick Defrost vám umožní rozmraziť jedlo rýchlo a rovnomerne. Potraviny si tak uchovajú svoju čerstvosť i tvar a vy si môžete vychutnať delikátne mäso, hydinu, ryby, chlieb, koláče a ovocie, kedykoľvek budete chcieť. Ľahké čistenie interiéru CERAMIC INSIDE™ Odolné riešenie CERAMIC INSIDE™ zabraňuje ušpineniu a poškriabaniu vnútra mikrovlnnej rúry. Jemný povrch môžete ľahko vyčistiť bez akéhokoľvek poškodenia či straty farby. Rúra je skvelo odolná voči hrdzi a škrabancom a preto skutočne dlho vydrží. Šetrný standby režim ECO Mode ECO mód výrazne znižuje spotrebu energie a vyznačuje sa najnižšou spotrebou standby režimu v priemysle. Ak práve nepripravujete jedlo, energia, ktorú rúra používa na udržiavanie svojho chodu je minimálna. Ušetrí vám tak množstvo financií. TECHNICKÉ PARAMETRE: Typ Typ produktu Gril Typ inštalácie Vstavaná Menovitý výkon Kapacita 22 L Materiál/prevedenie Farba (dvierka) Čierna Farba (skrinka) Čierna Farba (úprava) Nerezová Ovládanie Dotyková Typ ovárania dvierok Tlačidlo Povrch vnútorného priestoru Keramický smalt Veľkosť otočného taniera 255 mm Typ displeja LED / Ľadovo modrý Vykurovacie teleso grilu Sheath Heater Výkon/hodnotenie Napájanie 230V/50Hz Výstupný výkon (mikrovlnná rúra) 850 W Spotreba energie (gril) 1100 W Spotreba energie (mikrovlnná rúra) 1300 W Príkon (max.) 2
Magnetrón pre mikrovlnnú rúru AEG MBE2657D-M.
Predám Originálny Magnetrón pre mikrovlnnú rúru AEG MBE2657D-M.Kompatibilita : AEG MBE2657D-M, KB6524PS SMD2470AS KB6525PS SMD2470ASY a mnoho ďalší úplne nový len demontovaný z novej poškodenej rúry.Treba mi prosím volať v prípade záujmu na číslo a prosím len osobne V okrese Myjava.Kliknite na meno pre zobrazenie ostatných inzerátov.Cena je 80 Euro pevná,nič neposielam tak z ďaleka mi prosím nevolajte.
Magnetrón pre mikrovlnnú rúru AEG MBE2657D-M
Predám Originálny Magnetrón pre mikrovlnnú rúru AEG MBE2657D-M.Kompatibilita : AEG MBE2657D-M, KB6524PS SMD2470AS KB6525PS SMD2470ASY a mnoho ďalší úplne nový len demontovaný z novej poškodenej rúry.Treba mi prosím volať v prípade záujmu na číslo a prosím len osobne V okrese Myjava.Kliknite na meno pre zobrazenie ostatných inzerátov.Cena je 70 Euro pevná,nič neposielam tak z ďaleka mi prosím nevolajte.