inzercia, predaj, predám, bazár

Vstavané spotrebiče Siemens

Kategória: Ostatné - biela

Predám vstavané spotrebiče Siemens - kávovar (plne funkčný) + kompaktná kombinovaná rúra s mikrovlnkou (mikrovlnka ide, rúra je pokazená, ale dá sa opraviť). Rok výroby 2010. len spolu. Osobný odber Ivanka pri Dunaji.
Vstavané spotrebiče Siemens
Podobné inzeráty
Predám vstavanú mikrovlnku a elektrickú rúru
Predávam vstavanú mikrovlnku a elektrickú rúru značky Whirlpool. Dôvod predaja je, že boli súčasťou nehnuteľnosti, ktorú sme kúpili a kuchyňu sme nanovo prerábali a spotrebiče sa nám tam nehodili. Možné zakúpiť aj zvlášť ale uprednostním kupcu, ktorý kúpi oba spotrebiče naraz. K spotrebičom prikladám linky kde je možné si pozrieť presné parametre a taktiež prikladám aj fotky.
indukčná platňa siemens
Predám indukčnú platňu siemens model EX675LYC1E. Výkonná. Flexizóna. Funkčná, trojročná. V rámci Bratislavy so zapojením v cene.
Predám vstavanú rúru SIEMENS
Predám zachovalu teplovzdušnu vstavanú rúru SIEMENS HT5HB33 nová stála pred cca 8 rokmi 560 eur. Nefunguje horný ohrev. Inak všetko funguje . Ventilátor pečie perfektne ...za symbolickú sumu 40 eur. Vyrobená v Nemecku žiadny čínsky ani turecký ksunt
voľne stojaca umývačka riadu Siemens
Predám voľne stojacu umývačku riadu Bosch/Siemens, šírka 60 cm, polohovateľný vrchný košík, 2 x nádoba na príbor, farba biela, nepoškodená, funkčná Odber Prešov
NOVÁ - Indukčná doska Siemens
Ponúkam novú nepoužitú indukčnú dosku siemens eu631bef1e. Cena 300€ alebo dohodou.
Predam parnu ruru Siemens IQ700 HS658GXS7
Predam parnu ruru Siemens IQ700 HS658GXS7. Pouzivana od 31/01/2022 t.j. stale v zaruke. Je super, vsetko funkcne vratane wifi ovladania. Pravidelne cistena.