inzercia, predaj, predám, bazár

Vtáčik Hatchimal je interaktívne zvieratko

Kategória: Hračky

Vtáčik Hatchimal je interaktívne zvieratko, ktoré sa počas tvojej láskyplnej starostlivosti samé vyliahne z obrovského vajíčka a stane sa tvojim kamarátom. Tvojou úlohou je Draguella zvieratko vychovať a všetko ho naučiť. Pritom spolu zažijete úžasnú zábavu!
Komunikuje svietiacimi očkami. Hatchimal ti naznačuje melódiou Happy Birthday, že dosiahol ďalšiu vývojovú fázu. Pri starostlivosti ho môžeš naučiť chôdzu, tancovanie, hru s hračkami a mnohé iné triky. Zvukové a svetelné efekty. K funkčnosti sú potrebné 2 batérie typu AA, ktoré hračka obsahuje
Rozmery balenia: 25 x 15 x 20 cm
pôvodná cena 60€
Vtáčik Hatchimal je interaktívne zvieratko
Podobné inzeráty
Zvieratká rôzne + Dinosaure rôzne
Obrázok č. 1 Zvieratko - cena 2 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 12 cm. Výška: 6 cm. Obrázok č. 2 Zvieratko - cena 2 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 10 cm. Výška: 6 cm. Obrázok č. 3 Zvieratko - cena 2 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 9 cm. Výška: 12 cm. Obrázok č. 4 Zvieratko - cena 2 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 13 cm. Výška: 11 cm. Obrázok č. 5 Dinosaurus - cena 2 Eur Predám málo hraného dinosaura na obrázku. Dĺžka: 14 cm. Výška: 5 cm. Obrázok č. 6 Dinosaurus - cena 2 Eur Predám málo hraného dinosaura na obrázku. Dĺžka: 15 cm. Výška: 6 cm. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Zazu Psík DEX - šumiace zvieratko a tlkotom srdca
Zazu Psík DEX - šumiace zvieratko a tlkotom srdca a melódiami - nevhodný darček V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom. Popis: ZAZU Psík Dex - Plyšové zvieratko s tlkotom srdca 0m+ Novorodenci si musia zvyknúť na život mimo maternice svojej mamičky. Je to pre nich veľmi ťažké obdobie pretože prichádzajú o pohodlie, teplo a upokojujúci tlkot materského srdca. Roztomilé a veľmi hebké zvieratko ZAZU pomáha bábätku spriateliť sa s jeho novým prostredím. V brušku zvieratka sa skrýva zvukový modul, kde si môžete vybrať 4 ukľudňujúce melódie a 2 zvuky. Tlkot srdca a zvuk vodopádu. Zvolená melódia sa začne prehrávať automaticky, ak dieťa začne plakať. Je možné ju spustiť aj ručne zatrasením so zvieratkom. Melódia sa automaticky vypne po 10 minútach. U zvukového modulu môžete nastaviť aj hlasitosť prehrávania. Vďaka pútku a pásiku na suchý zips je možné jednoducho pripútať plyšové zvieratko k postieľke alebo kočíku. Zvieratko je vhodné pre deti od narodenia. Vďaka tomu, že je atraktívne navrhnuté, stane sa spoločníkom vášho dieťatka na veľmi dlhé obdobie. Hlavné funkcie: Prehráva 4 ukľudňujúce melódie a 2 zvuky (tlkot srdca, vodopád). Melódia sa začne automaticky prehrávať, keď dieťa začne plakať alebo sa aktivuje zatrasením so zvieratkom. Automatické vypnutie po 10 minútach. Nastavenie hlasitosti prehrávania Je možné prať v práčke (po odstránení zvukového modulu) Špecifikácia: Plyšové zvieratko funguje na 2 × 1,5V AA batérie Veľkosť zvieratka: 350 mm Odporúčaný vek: od narodenia Obsah balenia: Plyšové zvieratko – Pásik so suchým zipsom
Zvukové hračky + Drevené hračky rôzne
Obrázok č. 1 Zvuková hračka - cena 5 Eur Predám zvukovú hračku na obrázku. Vydáva zvierace zvuky a aj melódie. Iba prasiatko nevydáva zvuk. Dĺžka: 21 cm. Výška: 18 cm. Šírka: 5 cm. Obrázok č. 2 Zajačik - cena 3 Eur Predám hranú drevenú hračku - zajačika. Ide o vkladačku. Výška: 17 cm. Obrázok č. 3 Drevený koník - cena 4,50 Eur Predám používaného dreveného koníka na kolieskach. Koníka je možné rozobrať a znova spojiť. Bez poškodenia. Výška: 13 cm. Dĺžka: 22 cm. Obrázok č. 4 Zvieratko - cena 3 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 10 cm. Výška: 8,5 cm. Obrázok č. 5 Zvieratko - 0,50 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 6 cm. Výška: 4 cm. Obrázok č. 6 Zvieratko - 0,50 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 6 cm. Výška: 5 cm. Obrázok č. 7 Drevená veža - zvieratká - cena 10 Eur Predám hranú hračku na obrázku - drevená veža so zvieratkami. Bez vážneho poškodenia. Vhodná pre deti od 2 rokov. Ide o blok veží, ktorý sa skladá z okrúhlej časti, kde je vyobrazená hlava zvieratka a uhlovej časti s kruhovým výrezom, kde sa vkladá okrúhla časť. Hračka podporuje motorické zručnosti a koordináciu rúk a očí u detí. Výška veže: 50 cm. Šírka veže: 7 cm. Hĺbka veže: 3 cm. Obrázok č. 8 Domino - madera - cena 9,50 Eur Predám hrané, nepoškodené domino. Materiál: drevo. Značka: Madera. Počet kusov: 28 kusov. Obrázok č. 9 Drevená vkladačka s puzzlami - cena 4,50 Eur Predám drevenú vkladačku zvieratiek. Dve zvieratka chýbajú. Puzzle so 9 kusami. Tabuľa, kde sa vkladajú zvieratká a puzzle je obojstranná. Na druhej strane je možné si sám vyskladať zvieratka. Rozmer: 38,5 cm x 28 cm. Viac fotiek pošlem do e-mailu. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Hatchimal
Predám málo používanu hráčku hatchimal.
Interaktívne zvieratko
Predám interaktívne zvieratko. Po stlačení nošteka vydáva cca 50 rôznych zvukov, hýbe očkami do strán a zatvára oči. Vo výbornom stave, málo hrané. Mobil neplatný. Kontaktujte ma prosím mailom.
Interaktívne autíčko so 4 zvieratkami
Predám interaktívne autíčko so štyrmi figúrkami. Výhodou je precvičovanie úchopu a možnosť vložiť zvieratko na správne miesto, vtedy autíčko vydá aj zvuk (pokiaľ dieťa zvieratko vloží do otvoru správne). Dieťa môže precvičovať geometrické tvary (kocka, kruh, hviezda, trojuholník), farby (zelená, žltá, biela, modrá) a druhy zvierat (kačička, psík, mačička a žabka).