inzercia, predaj, predám, bazár

VW Touran FACELIFT 1.9TDi 66kW BEZ DPF

Kategória: Volkswagen

Predám Volkswagen TOURAN FACELIFT 1.9TDi 66kW 2008 BEZ DPF

DOVOZ FRANCÚZSKO - Všetky potrebné dokumenty na prihlásenie do evidencie v SR.

✅UVEDENÁ CENA JE UŽ S KOMPLET PRIHLÁSENÍM NA SLOVENSKÉ ŠPZ - vrátane novej STK, EK a Kontroly originality (Garantujem pôvod vozidla) a komplet celej administratívy.

—Cena bez prihlásenia je 5000€—
Po obhliadke viem auto doviezť ku Vám domov.

Auto je v dobrom a zachovalom stave, dovezené z FRANCÚZSKA.
Po motorickej stránke ide auto (motor, prevodovka, spojka a pod.) bezproblémovo.
Motor BXF (Spoľahlivý a jednoduchý dieslovy motor - výkonovo podobný ako 1.9TDi 77kW, s nízkou spotrebou, vhodný na dlhé, ale aj krátke trasy a originál od výroby bez DPF filtra )
Kilometre zaznamenané každé dva roky keď bolo auto na STK - viď posledná foto.
Kilometre overené aj vo Volkswagene (Možnosť preverenia podľa VIN čísla)
Karoseria bez náznaku korózie !! S minimálnymi nedostatkami od bežného používania
Interiér je zachovalý, čistý, po nefajčiarovi.
Klimatizácia FUNKČNÁ !

Pohodlné nastupovanie aj vystupovanie, vyššie sedenie, dobrý výhľad na cestu,variabilné zadné sedadlá, veľa priestoru na sedenie v predu aj v zadu, veľký kufor, jednoduché vybratie zadných sedadiel.

Technické údaje:
R.v. 2008, 1896cm3, 66kW (90PS), Generácia vozidla: 1T
Manual 6st., Diesel, 5 dv., 5- miestne, 5 sedačiek
Najazdené: 221000km
Šedomodrá metalíza.

Spotreba vozidla (l/100km):
V meste: 5.8, mimo mesta: 4.5, kombinovaná: 4.8

Výbava:
Tempomat, EBD/EBV, Posilňovač riad., ABS, ESP(VDC), Airbag 8X, Isofix, Deaktivácia airbagov, Nezávisle kúrenie - WEBASTO - FUNKČNÉ, Palubný počítač v českom jazyku, Rádio/CD, Centrálne uzamykanie, Elektrické predné okná, El. zrkadlá, Manuálna klimatizácia, Diaľkové ovládanie, Lakťová opierka, Vonkajší teplomer, Klimatizovaná priehradka, Imobilizér, Vyhrievané zrkadla.
Plnohodnotné rezervné koleso aj s príslušenstvom.
Možnosť dorobenia ťažného zariadenia + zapísanie do TP.

Pri vážnom a serióznom záujme je dohoda na cene istá...

Volať na t.č.
(Možnosť kontaktovať aj cez WhatsApp)
VW Touran FACELIFT 1.9TDi 66kW BEZ DPF
Podobné inzeráty
Rozpredamvolkswagen golf 1.9tdi 74kw 1,9tdi 81kw 1.9tdi 66kw
Rozpredam Golf 1,9tdi 74kw ATD..,1.9tdi 110kw ARL a 1,9tdi 81kw ,1.9 66kw,-AGR
Rozpredamvolkswagen golf 1.9tdi 74kw 1,9tdi 81kw 1.9tdi 66kw
Rozpredam Golf 1,9tdi 74kw ATD..,1.9tdi 110kw ARL a 1,9tdi 81kw ,1.9 66kw,-AGR TIETO VECI UŹ NIESU blatníky,kapota,predný nárazník,predné svetlá, piate dvere,tapacíry sedačky
PREDÁM VW TOURAN 1,9TDi 66kW BXF dovoz Belgicko
PREDÁM VW TOURAN 1,9TDi 66kW BXF dovoz Belgicko K autu sa vystavuje riadna kupnopredajná zmluva a faktúra o predaji vozidla, možnosť predaja aj na firmu Auto má stále platnú Belgickú STK do 13.03.2023, posledný záznam z Belgickej STK je z 28.4.2022 a mal najazdených 205 245km (v Belgicku platí STK len na jeden rok, preto spravím na Slovensku novú Slovenskú STK platnú na 2 roky) Karoséria - podbehy blatníky a piate dvere sú bez náznaku korózie v pôvodnom stave a s pôvodným lakom. Predná kapota, strecha, ľavý blatník a ľavé dvere sú po krupci Uvedená cena je s Kontrolou originality (garantujem pôvod vozidla), novou slovenskou STK (Technická + Emisná) a slovenským technickým preukazom (500€ za prihlásenie už je zahrnuté v cene) Motor BXF (Spoľahlivý motor s nízkou spotrebou na dlhé aj krátke trasy a originál od výroby bez DPF filtra - bez filtra pevných častíc). Čo sa týka motora, prevodovky, spojky, turbo... je auto v plne pojazdnom stave 2x vystrelovací kľúč s diaľkovým ovládaním Interiér zachovalý, sedačky niesu vysedené ani potrhané v prípade záujimu viem dať dorobiť ťažné zariadenie +150€ (cena bez prihlásenia 4500€, po pobhliadke doveziem auto ku vám domov) Technické údaje: r.v.: 2008, 1896cm3, 77kW (101PS), Generácia vozidla: 1T, P, Manual 6st., Diesel, 5 dv., 5-miestne, 5 sedačiek Najazdené: 210000 km, Tmavošedá metalíza. VIN : Spotreba vozidla (l/100km): V meste: 5.2, mimo mesta: 3.9, kombinovaná: 4.5 Bezpečnost: EBD/EBV, Posilňovač riad., ABS, ESP(VDC), Airbag 8X, DSC(DTC), Isofix, Deaktivácia airbagov Komfort: Rádio/CD, Centrálne uzamykanie, El. predné okná, El. zrkadlá, Manuálna klimatizácia, Diaľkové ovládanie, Lakťová opierka, Vonkajší teplomer, Klimatizovaná priehradka Ostatné: Imobilizér, Strešný nosič, Vyhrievané spätné zrkadlá Stav vozidla: Vyrobené v EU, Dovezené, Nikdy nebúrané, servisná história Pri vážnom a serióznom zaujme je dohoda na cene istá. Najazdené km: 210000
VW TOURAN FL 1.9TDi 77kW bez DPF
Predám Volkswagen TOURAN 1.9TDi 77kW 2007 DOVOZ FRANCÚZSKO - Všetky potrebné dokumenty na prihlásenie do evidencie v SR. ✅UVEDENÁ CENA JE UŽ S KOMPLET PRIHLÁSENÍM NA SLOVENSKÉ ŠPZ - vrátane novej STK, EK a Kontroly originality. —Cena bez prihlásenia je 5150€— Po obhliadke viem auto doviezť ku Vám domov. Auto je v dobrom a zachovalom stave, dovezené z FRANCÚZSKA. Po motorickej stránke ide auto bezproblémovo. Motor BXE (Spoľahlivý a jednoduchý motor s nízkou spotrebou, vhodný na dlhé, ale aj krátke trasy a originál od výroby bez DPF filtra ) Kilometre zaznamenané vo francúzskych STK každé dva roky - viď foto. Kilometre overené aj vo Volkswagene (Možnosť preverenia podľa VIN čísla) Faktúry od pravidelných servisov. Karoseria bez korózie a preliačin !! Ale mierne škrabančeky a nedostatky od bežného používania sa samozrejme nájdu. Interiér je veľmi zachovalý, čistý, po nefajčiarovi. Klimatizácia FUNKČNÁ ! 2x vystrelovací kľúč s diaľkovým ovládaním. Pohodlné nastupovanie aj vystupovanie, vyššie sedenie, dobrý výhľad na cestu,variabilné zadné sedadlá, veľa priestoru na sedenie v predu aj v zadu, veľký kufor, jednoduché vybratie zadných sedadiel. Technické údaje: R.v. 2007, 1896cm3, 77kW (105PS), Generácia vozidla: 1T FACELIFT Manual 6st., Diesel, 5 dv., 5- miestne, 5 sedačiek Najazdené: 233000km. Strieborná metalíza. Spotreba vozidla (l/100km): V meste: 5.8, mimo mesta: 4.5, kombinovaná: 4.8 Výbava: Tempomat, EBD/EBV, Posilňovač riad., ABS, ESP(VDC), Airbag 8X, Isofix, Deaktivácia airbagov, Nezávisle kúrenie - WEBASTO, Palubný počítač v českom jazyku, Rádio/CD, Centrálne uzamykanie, Elektrické predné a zadné okná, El. zrkadlá, Automatická dvojzónová klimatizácia, Diaľkové ovládanie, Lakťová opierka, Vonkajší teplomer, Klimatizovaná priehradka, Imobilizér, Vyhrievané zrkadla. Možnosť dorobenia ťažného zariadenia + zápis do TP Pri vážnom a serióznom záujme je dohoda na cene istá... Volať na t.č. (Možnosť kontaktovať aj cez WhatsApp)
Volkswagen golf 5 1.9tdi-66kw-bez DPF-super spotreba
Predám volkswagen golf 5 s vynikajúcim a nenáročným naftovým motorom 1.9tdi 66kw-90ps. Výbava-el.okná,el.vyhrievané zrkadlá,Pal.PC,centrálne zamykanie,výškovo nastaviteľný volant a sedadlo vodiča,,imobilizér, originál autorádio na CD,vyhrievané zadné sklo,vyhrievané predné sedadlá,klimatizácia,ABS,ESP,4xairbag,sezónne prezutie,automatické svietenie,atď... Vozidlo je na svoj vek v dobrom a zachovalom stave. Bolo pravidelne a riadne servisované. Olej a filtre menené pravidelne po každých 15tis.km. Rozvod aj s vodnou pumpou sa menil cca pred 2tis.km. Interiér auta je vo veľmi peknom a zachovalom stave. Je bez poškodení a zašpinenia. Je po nefajčiarovi. Je na novo vytepovaný a vydenzifikovaný. Exteriér je na svoj vek v dobrom stave. Bez väčších nedostatkov. Známky používania sa však za tie roky samozrejme nájdu. Auto je obuté na plechových diskoch, ktoré sú na zachovalých zimných pneumatikách a pridám aj letné prezutie. Motor vo veľmi dobrom stave bez spotreby oleja. Od výroby je bez DPF filtra. Má prijateľný výkon a kultivovaný chod bez rušivých zvukov. Priemerná spotreba je cca 5l.nafty Veľmi nenáročné vozidlo na prevádzku a údržbu s nízkymi cenami náhradných dielov a tak isto aj nízke ceny PZP. Ideálne pre nenáročného používateľa alebo aj začínajúceho vodiča. Prevod držby vozidla sa dá vykonať na nového majiteľa na počkanie. Nemusíte chodiť na Dopravný inšpektorát ani vybavovať potrebné formality. Všetko dokážem vybaviť za Vás. Všetky papierové formality vieme vybaviť na počkanie a s vozidlom môžete ihneď odísť. Samozrejmosť je kúpna zmluva, faktúra k vozidlu a preverenie vozidla v papierovej podobe. Možnosť vykonania servisných úkonov podľa požiadaviek zákazníka priamo u nás v autoservise(napr. výmena kvapalín,filtrov,kontrola vozidla pred TK a EK,výmena rozvodov,montáž ťažného zariadenia,výmena bŕzd,klampiarske a lakírnické práce atď...) Len volať ,v prípade nedostupnosti prosím písať SMS Vozidlo sa nachádza priamo v Banskej Bystrici Cena 2500€ Možnosť zarátať Vaše vozidlo ako protihodnotu.
6 st. prevodovka VW Touran 1,9TDI/74,77kW - GQN, JYK...
Predám 6st.prevodovku kod GQN (FYG,JCM, JYK,LKA,KWB...) na VW Touran 1.9tdi/66kW, 1.9tdi/74kW, 1.9tdi/77kW, záruka, cena dohodou, moznosť dovozu.