inzercia, predaj, predám, bazár

Vychytávky na každý deň - vynájdi sa v každej situácií

Kategória: Pre mládež

Vychytávky na každý deň je perfektná kniha pre dievčatá a chlapcov plná skvelých tipov a trikov, ako sa vynájsť a byť naj v každej situácii.
Vychytávky na každý deň - vynájdi sa v každej situácií
Podobné inzeráty
Vychytávky na každý deň, dve časti
Predám knihy Vychytávky na každý deň, dve časti na foto, cena spolu 3€.
Predám knihy
Predám tieto knihy: Tínedžerské radosti a starosti - 2€ Vychytávky na každý deň - 2€ Mojich 7 najväčších tajomstiev - 5€ Otázky a odpovede pre chlapcov - 5€ Možná dohoda ceny Osobný odber alebo môžem aj poslať (+poštovné k cene knihy). Prosím kontaktovať cez SMS alebo mail.
Raz čítané knihy
Michel Amelin: Stretnutie na pobreží lásky - 2,50€ Jacqueline Wilsonová: Bozk - 4€ Cathy Hopkins: Kamošky, schôdzky a princezné z Portobella - 3€ Vychytávky na každý deň pre dievčatá - 1,50€ Elena Rozinaiová: Etika heterosexuálnych vzťahov - 2€ E.L. James: Päťdesiat odtieňov slobody (3.diel) - 9,50€ Ivan Úlehla: Fyzika a filozofia - 2,50€ Evita Urbaníková: Poviedky o nás dvoch - 1€ Príprava na maturitu: Občianska náuka - 3€
Rôzné knihy
Predám rôzné knihy pre mladých. Knihy sú vo výbornom stave raz prečítané. :) - Láska pre bláznov, ako som ja - Najjasnejšie hviezdy - Zavri oči a snívaj - Selekcia 6€/ks - Vychytávky na každý deň - Upírske denníky 7 - Ako kameň 3€/ks
Knihy
Ponúkam na predaj tieto knihy: Keď sa pes smeje - 3€ Príbeh o Zúfalčekovi - 3€ Kamošky III, VIII, IX - 3€, 3€, 3€ (každý diel 3€) Zatúlané číslice - 3€ Džínsový denník - každý diel 4€ Upírske denníky - každý diel 4€ Tajné denníky - 4€ +poštovné/ poprípade osobný odber Spišská Nová Ves alebo Levoča. Neváhajte ma kontaktovať.
Polib mě
Kniha je iba v CZ jazyku, je ako nová, ani raz nečítaná. Cena 15€ aj s poštovným. Ivy by nikdy nečekala, že hned první den na Floridské univerzitě přejde přes cestu svému muži snů. Ryan MacCain není jen sexy, drzý a tajemně potetovaný – k tomu všemu ho na koleji ubytují ve vedlejším pokoji… Každý pohled jeho zelených očí, každý náhodný dotyk jí rozbuší srdce. Ale stejně jako Ivy není ani Ryan tím, za koho se vydává. Jako bohatá dědička je totiž Ivy na univerzitě inkognito. A Ryan je její tajný osobní strážce.