inzercia, predaj, predám, bazár

VYHRIEVANÁ VESTA - DEERHUNTER HEAT INNER WAISTCOAT

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám čisto novú VYHRIEVANÚ VESTU DEERHUNTER.

Veľkosť: 5XL
Cena: 160€
Doprava: kuriér GLS, dobierka (3,99€ v cene)

POPIS

Vnútorná vesta Deerhunter Heat má integrovaný systém HEAT, ktorý sa aktivuje na ľavej strane vesty jediným kliknutím.

Intenzita tepla je nastaviteľná a ilustruje ju zabudované LED svetlo, ktoré indikuje tri úrovne tepla vesty. Po použití odstráňte sprievodnú powerbanku, nasaďte malý kryt na zástrčku a vesta je teraz pripravená na pranie v práčke - to všetko bez poškodenia elektrického systému HEAT. Vesta je vybavená predným zapínaním na zips, vodoodpudivou povrchovou úpravou a pružnou textíliou na oboch stranách, ktoré poskytujú vysoký stupeň voľnosti pohybu a pohodlia.

Vodoodpudivá
Integrovaný tepelný systém
Tlačidlo ON vpredu
Vesta s integrovaným ohrevom 3 stupne ohrevu
Vrátane powerbanky
Rebrový krk
Bočná roztiahnuteľná látka pre lepšie prispôsobenie a pohyb Elastické lemovanie pri otvorení objímky
V dolnej časti elastické lemovanie
Zloženie 97% Polyester / 3% Elastan
VYHRIEVANÁ VESTA - DEERHUNTER HEAT INNER WAISTCOAT
Podobné inzeráty
Columbia FIVEMILE BUTTE HOODED JACKET velkost M
Predam tuto bundu vo farbe NAVY blue.Dovod predaja - nevyuzita. Stav 9/10. technologia Omni Heat. Velkostna tabulka na obrazku. Prešívaná zatepľovacia pánska bunda Columbia FIVEMILE BUTTE HOODED JACKET sa hodí na turistiku aj do mesta. Termoreflexná podšívka udržuje teplo vnútri, zatiaľ čo vodoodolná tkanina odrazí neočakávanú prehánku. Keď sa počasie zmení, stačí nasadiť kapucňu. podšívku tvorí termoreflexná technológia Omni-Heat Reflective - strieborné body odrážajú teplo späť k užívateľovi vodoodolná tkanina syntetická izolácia Thermarator™ elastický lem kapucne a manžiet chránič brady bočné vrecká na zips Špecifikácie Materiál 100 % polyester Podšívka 100 % polyester , Omni-Heat™ Reflective lining Zateplenie 100 % polyester, Thermarator™ Vrecko vonkajšie 2 predné vrecká na zips Technológie OMNI-HEAT ® REFLECTIVE , THERMARATOR
DEERHUNTER VESTA PÁNSKA NENOSENA v.M
Predám vestu DEERHUNTER pánsku, veľkosť M. Nenosená, ešte so štítkom. Prosím písať SMS, nevolať.Ozvem sa naspäť .Len vážny záujem , ďakujem.
DEERHUNTER Verdun Bunda
Málo nosena paperova bunda. Veľkosť L. Deerhunter Verdun je zateplená bunda vyrobená z kvalitného materiálu s vložkou Thinsulate PLATINUM. Bunda je ľahká a pritom veľmi hrejivá, ideálna cez tričko pri teplotách až do -5° C. Verdun má 4 vrecká na zips - jedno náprsné vrecko, 2 postranné vrecka a 1 vnútorne vrecko.
Predám detský set Columbia - zimná vetrovka a čiapka
Detská zimná vetrovka Columbia s technológiou Omni-Heat. veľkosť: XS farba: bordová Detská zimná čiapka Columbia s technológiou Omni-Heat. veľkosť: O/S Youth farba: bordová so vzorom Omni-Heat je technológia tepelnej izolácie s vynikajúcim pomerom tepelnej izolácie a hmotnosťou. Ľahká a tenká, bez zbytočného objemu. Mäkka na dotyk. Iba osobný odber v Bratislave.
nová Vyhrievaná vesta velkosť L, 9.zón,čierna 2kusy
JE TO AKTUALNE - MAM 2 KUSY PLATNÉ DO ZMAZANIA - pozor je to verzia 9zón (lacnejšie sú 3-5 zónové) Vyhrievaná vesta velkosť L, 9.zón,nová, FARBA čierna. Funguje na powerbanku, ale aj zo siete, alebo cez kábel), ale určite jednoduchšie je dať tam powerbanku a z toho napájať. - 9 vyhrievaných zón vesty, Elektrické vyhrievané bundy Športové , Vyhrievaný kabát USB vyhrievacia bunda (bez powerbanky) cena 34eur/kus Nové Zámky
Vyhrievaná vesta
Vyhrievaná vesta, funguje na Power bank, veľkosť L/XL, mám dva kusy