inzercia, predaj, predám, bazár

Vyhrievané rukavice JINGOU, 7,4V 4000mAh dobíjacie batérie v

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Vyhrievané rukavice JINGOU, 7,4V 4000mAh dobíjacie batérie vyhrievané kožené rukavice pre mužov Dámske Vodotesné, rýchlo sa zahrievajúce tepelné rukavice Elektrické rukavice pre dospelých Vyhrievané rukavice na motorku


Povrch vyhrievaných kožených rukavíc je vyrobený z prvotriednej PU kože, špičková textúra, dobrá na dotyk, vodeodolná a vetruodolná. Vnútro kožených rukavíc sa skladá zo superjemného termálneho zamatu a má výborné tepelné vlastnosti.
Kožené vyhrievané rukavice s 2 dobíjacími lítiovými batériami, ktoré sú 7,4 V 4000 mAh, vysoká kapacita batérie, vysoká hustota energie, dlhá životnosť batérie pri práci, sú napájané a je možné ich používať nepretržite 3–6 hodín. maximálna teplota môže dosiahnuť 55℃/131°F. Vyhrievané rukavice s dobíjacou batériou by boli vaše elegantné nevyhnutnosti pre chladné počasie.
Elektricky vyhrievané rukavice nepotrebujú predhrievanie, vysoká teplota. Vysoko kvalitný vykurovací drôt z uhlíkových vlákien 3 úrovne zahrievania od 104 °F do 130 °F, nastavenie teploty môžete upraviť jednoduchým stlačením tlačidla – zelená pre nízku (40℃/104°F-45℃/113°F ), modrá pre strednú ( 45℃/113 °F-50℃/122 °F) a červená pre vysokú teplotu (50℃/122 °F-55℃/131 °F). Jediným dlhým stlačením vypnete aj ohrev.
Tieto dobíjacie vyhrievané rukavice majú plnú funkciu zahrievania, čo znamená, že vám nebude zima na ruke, bude to teplý darček pre vašu rodinu alebo vašich priateľov
Unisex vyhrievané rukavice sú navrhnuté ako magický pás, môžu upraviť magický pás tak, aby vyhovoval všetkým rôznym užívateľským podmienkam, pasujú všetkým dospelým, ženám, mužom mladším, starším, okrem toho môžu zvýšiť teplo, hodí sa pre všetky druhy outdoorových aktivít- turistika, lov, snowboarding, cyklistika, prechádzky so psom, rybárčenie na ľade, lyžovanie, lezenie na všetky druhy zimných outdoorových aktivít.
Vyhrievané rukavice JINGOU, 7,4V 4000mAh dobíjacie batérie v
Podobné inzeráty
FOX Racing Dirtpaw / Troy Lee Desings RUKAVICE
FOX Racing Dirtpaw race glove Nové rukavice veľkosť XL Nepoužité Rukavice Fox Racing Dirtpaw Race Glove - XL Black/White -PREDANE Rukavice Fox Racing Dirtpaw Race Glove FLUO-YELLOW/BLACK -XL 22€ Rukavice Fox Racing Dirtpaw Race Glove - XL Black/Blue -22€ Rukavice Troy Lee Designs AIR KTM/GOPRO - XL -27€ Rukavice Troy Lee Designs AIR RED/WHITE - XL -27€ Rukavice Troy Lee Designs AIR FLUO-YELLOW/BLACK -XL -27€ Pozri aj ďalšie moje inzeráty. pri nedostupnosti mail.
FOX Racing Dirtpaw / Troy Lee Desings RUKAVICE
FOX Racing Dirtpaw race glove Nové rukavice veľkosť XL Nepoužité Rukavice Fox Racing Dirtpaw Race Glove - XL Black/White -PREDANE Rukavice Fox Racing Dirtpaw Race Glove FLUO-YELLOW/BLACK -XL 22€ Rukavice Fox Racing Dirtpaw Race Glove - XL Black/Blue - PREDANE Rukavice Troy Lee Designs AIR KTM/GOPRO - XL -27€ Rukavice Troy Lee Designs AIR RED/WHITE - XL -27€ Rukavice Troy Lee Designs AIR FLUO-YELLOW/BLACK -XL -27€ Pozri aj ďalšie moje inzeráty. pri nedostupnosti mail.
FOX Racing Dirtpaw / Troy Lee Desings RUKAVICE
FOX Racing Dirtpaw race glove Nové rukavice veľkosť XL Nepoužité Rukavice Fox Racing Dirtpaw Race Glove - XL Black/White -PREDANE Rukavice Fox Racing Dirtpaw Race Glove FLUO-YELLOW/BLACK -XL 24€ Rukavice Fox Racing Dirtpaw Race Glove - XL Black/Blue - PREDANE Rukavice Troy Lee Designs AIR KTM/GOPRO - XL -29€ Rukavice Troy Lee Designs AIR RED/WHITE - XL -29€ Rukavice Troy Lee Designs AIR FLUO-YELLOW/BLACK -XL -29€ Pozri aj ďalšie moje inzeráty. pri nedostupnosti mail.
Predám nové rukavice TRILOBITE 1943 Comfee beige
Predám nové, len vyskúšané rukavice TRILOBITE 1943 Comfee beige. Veľkosť M. Jednoduché s maximálnou voľnosťou pohybu pre jazdu v lese a v prírode pre všetkých fanúšikov SCRAMBLER a ľahkého endura. Tam, kde na vás nečíha nebezpečenstvo pádu na asfaltový povrch a hlavným predpokladom je úplná sloboda pohybu, rovnako tak ako tomu je u motokrosových rukavíc. Rukavice Trilobite Comfee ponúka kombináciu retro vzhľadu, zvýšenej ochrany a pohodlie športových rukavíc. Hovädzia farbená koža tej najvyššej kvality (A +) je použitá na vonkajšej strane rukavice a na malíčku. Pre perfektné vnímanie odozvy od ovládacích prvkov motocykla (spojka, brzda a rukoväť plynu) pri jazde je použitý pružný spandex, ktorý je príjemný aj pri dlhej alebo náročné jazde v teréne. Syntetická koža so silikónovým potlačou na spodnej strane všetkých prstov pomáha zaistiť vynikajúci úchop na brzdovej a spojkovej páčke a eliminuje kĺzanie prstov pri preradení alebo brzdení. Dlaň rukavíc je vystužená, čo pomáha brániť proti otlakom počas dlhých ciest. Pri navliekaní rukavíc oceníte pútko, vďaka ktorému rukavice ľahko nasadíte na ruku. Materiál: • Dlaň: Kvalitná koža Amara / Syntetická koža s extra vrstvou so silikónovým potlačou pre pohodlné nosenie a jednoduché ovládanie • Chrbát: Elastická a extra priedušná sieťovina s koženými panelmi Ochrana: • Mäkčený chránič kĺbov • Podšívka: Super silná aramidová podšívka pre ochranu proti oderu Ergonómia a pohodlie: • Predtvarované prsty • Strečové zóny na prstoch • Nastaviteľný pásik na suchý zips na zápästí • Pružná sieťovina • Praktické pútko pre ľahšie nasadenie rukavice • Mäkké výstuhy na dlani • Kompatibilné s dotykovými displejmi Možné poslať poštou/packetou. Na SMS neodpovedám.
rukavice
predám nové nenosené rukavice Revit Echo. veľkosť L. viac info tu: rukavice motorukavice rukavice na motorku kožené rukavice letné rukavice športové rukavice
Rukavice 100%
Ponúkam na predaj nové rukavice 100% - Brisker Farba a veľkosť Čierna - L Oranžová - XL ⚡ Neoprénové rukavice ⚡ Ľahko izolovaná mäkká horná časť rukavic zaisťuje ochranu pred chladnejšími teplotami ⚡ Reflexné logo 100% (platí pre oranžové rukavice) ⚡ Mäkké a flexibilné ⚡ Zapínanie na suchý zips Cena: 25,90€/pár Rukavice viem v prípade potreby odoslať aj na dobierku (+3€) Pre zobrazenie kompletnej ponuky rukavic kliknite na meno "Rukavice" ✔ Rukavice vhodné pre motocross - enduro - downhill - bike ✔