inzercia, predaj, predám, bazár

Vykrajovačky nové, zvieratká, orient, mesiac..

Kategória: Umelecké predmety

Vykrajovačky na koláčiky, sušienky s islamským motívom: lampáš, mesiac, ťava, hlava ovečky (na Eid al Adha), mešita, ORIENT, hviezda. Počet kusov: 12
Rozmer: ťava 8*9cm, hviezda 5*5cm, hlava ovečky 7*6,5cm, mešita 12*8cm,
Materiál: antikor
Sviatočné vykrajovačky na Eid al Adha, Eid al Fitr, Ramadánové

Cena za sadu: 14,49 Eur, nové

A ružové vykrajovačky na sušienky:
Plastové vykrajovačky a zdobítka na pečivo - vynímateľná spodná časť s úchopom. Vhodné na vykrajovanie z medového cesta, lineckého cesta a taktiež na zdobenie sušienok a iného pečiva.
Materiál: plast
Rozmery: ťava približne 6*5cm, hviezda 6*6cm, mešita 5*5cm, mešita druhá 6*4cm, lampión 6*3cm, krčah 6*4cm
Cena: 8,23 Eur za balenie
Vykrajovačky nové, zvieratká, orient, mesiac..
Podobné inzeráty
Orient predmety
Predám mosadzné orient predmety,lampy. Spolu len 30€
Mosadzné vázy, tepané ,  miska  ORIENT  ,
Mosadzné vázy : výška 18 cm -5€ ; výška 25 cm -6€ a výška 36cm -8€, alebo spolu tri za 15€ . Mosadzná miska - nalezový stav, priemer kruhu 18 cm + ušká, výška 8,5 cm. → 6€ Miska sklo v tepanom podstavci na troch nôžkach s lyžičkou (Orient) → 12 € . Napíš SMS, zavolám. Osobne prevzatie v KE alebo poštou, I na dobierku . Inzerát platí do jeho zmazania.
Orient
Obraz - Orient - maľba je originál 30 x 90 cm Olej na plátne . Je vhodný ako Dizajn doplnok do pekného interiéru . - podpísaný PFEIFER .
Mosadzné vázy, tepané ,  miska  ORIENT  ,
Mosadzné vázy : výška 18 cm -5€ ; výška 25 cm -6€ a výška 36cm -8€, alebo spolu tri za 15€ . Miska sklo v tepanom podstavci na troch nôžkach s lyžičkou (Orient) → 12 € . Napíš SMS, zavolám. Osobne prevzatie v KE alebo poštou, I na dobierku . Inzerát platí do jeho zmazania.
Obraz - kombinovaná maľba
Obraz - kombinovaná maľba Predám obraz : Maliar : uvedený Názov : Orient Vznik : september 1981 Rozmery : 109 x 52 cm Podklad : Drevo Technika : kombinovaná maľba ( olej ) Cena : dohodou, na základe ponuky --------- Možnosti platby : 1. Osobne v hotovosti 2. Prevodom na účet 3. Na dobierku ( platí kupujúci ) Možnosti dodania : 1. Osobne 2. Zásielková služba ( kuriér, platí kupujúci ) 3. Pošta ( list, balík, kuriér, platí kupujúci ) Inzerát platí do jeho zmazania. Odpovede prosím len písomne e-mailom, nie telefonicky. POZOR !!! Uveďte prosím Vašu e-mailovú adresu nie len do poľa „Váš e-mail“ , ale aj do poľa „Text správy“ , lebo inak Vám moja odpoveď nebude systémom doručená !!!
Predam kovove vázičky
Predam rozne kovove vázičky a misky,kupovane v niekdajsich predajniach Orient. Cena dohodou.