inzercia, predaj, predám, bazár

Vykružováky do betónu vŕtacie korunky 30-100mm -nové

Kategória: Náradie

Inzerát platí do zmazania.
tel.
Predám novú sadu korunkových vykružovákov do betónu, vŕtacie korunky uložené v hliníkovom praktickom kufriku + predlžovaky. Adaptér na SDS plus a SDS MAX.

korunky:
Ø 30mm x 75mm
Ø 40mm x 75mm
Ø 65mm x 75mm
Ø 80mm x 75mm
Ø 100mm x 75mm
adapter 300 mm SDS PLUS
adapter 300 mm SDS MAX
2 x vrták
Pošlem aj na dobierku
poštovné:
balík na poštu +4,3€
balík na adresu 5,2€
pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,1€
pri platbe vopred na účet balík na adresu+4€ Pozri všetky moje inzeráty. Klikni na moje meno
Vykružováky do betónu vŕtacie korunky 30-100mm -nové
Podobné inzeráty
Vykružováky do betónu vŕtacie korunky 30-100mm -nové
Inzerát platí do zmazania. tel. Predám novú sadu korunkových vykružovákov do betónu, vŕtacie korunky uložené v hliníkovom praktickom kufriku + predlžovaky. Adaptér na SDS plus a SDS MAX. korunky: Ø 30mm x 75mm Ø 40mm x 75mm Ø 65mm x 75mm Ø 80mm x 75mm Ø 100mm x 75mm adapter 300 mm SDS PLUS adapter 300 mm SDS MAX 2 x vrták Pošlem aj na dobierku poštovné: balík na poštu +4,4€ balík na adresu 5,3€ pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,2€ pri platbe vopred na účet balík na adresu+4,1€ Pozri všetky moje inzeráty. Klikni na moje meno
Drážkovač betónu, oceľový, 152x76mm
MARSHALLTOWN QLT Drážkovač betónu, oceľový, 152x76mm, drevená rúčka, drážka šírka 13mm, hĺbka 13mm, R 6mm, drevená rúčka z tvrdého a hladkého dreva, oceľový ručný drážkovač QLT vytvára drážky v betónových doskách za účelom kontroly trhlín a predelenia plôch na jednotlivé sekcie a plochy Použitie: hladený betón, betón, dilatácia betónu, finálna úprava betónu skladom na SVK ihneď k odoslaniu aj do ČR Hladítko na betón, stierka na betón, metla na betón, metla na metličkový betón, náradie na betón, profesionálne náradie na betón, ručné náradie na betón, úprava betónu, finálna úprava betónu, leštené podlahy, priemyselné podlahy, priemyselný betón, sťahovacia lata na betón, hladený betón, metličkový betón, rohovník na betón, drážkovač na betón, magnéziové hladítko, betónový chodník, betónová podlaha, oblé hladítko, betón, pečiatkovaný betón hladítko zaoblené konce, murárske náradie, drážkovač betónu, podložky pod kolená, sťahovačka na betón, ohrablo, živicové hladítko, protišmyková úprava betónu, hladítko na betón magnéziové, podložka pod kolená, rohovník na betón, hladítko
Bosch PBH 2000 RE - vŕtacie kladivo s pneumatickým príklepom
Predám Bosch PBH 2000 RE - vŕtacie kladivo - s pneumatickým príklepom, s výkonom 550 W, SDS Plus, max. otáčky 2300 ot./min, počet úderov 5800/min, sila úderu až 1.5 J, hmotnosť 2.2 kg Komplet v kufríku, perfektný stav, minimálne používané. BOSCH PBH 2000 RE Vŕtacie kladivo Bosch PBH 2000 RE je praktický pomocník, ktorý zvládne bez problémov vŕtanie, vŕtanie s príklepom aj sekanie do betónu. Disponuje pneumatickým príklepovým mechanizmom Bosch so silou 1,5 J, vďaka ktorému ľahko opracováva tvrdé materiály nezávisle na prítlaku. Napriek vysokému výkonu určite oceníte nízku pracovnú hmotnosť a pokročilý dizajn podporený ergonomickou rukoväťou Softgrip s mäkkou gumovou tlmiacou vložkou, ktorá zaručuje vysoký štandard pohodlia aj pri dlhšej práci. Kľúčové vlastnosti vŕtacieho kladiva Bosch PBH 2000 RE Silné vŕtacie kladivo v kompaktnom vyhotovení Pneumatický príklep so silou 1,5 J Riadenie otáčok pomocou elektroniky Bosch v spínači Ergonomicky tvarovaná rukoväť s mäkkou vložkou SoftGrip Upínanie nástrojov systémom SDS-Plus Vario-Lock – ľubovoľné nastavenie polohy sekáča Hmotnosť len 2,2 kg Profesionálny systém upínania nástrojov SDS-plus Upínanie nástrojov rieši vŕtacie kladivo PBH 2000 RE profesionálnym systémom SDS-plus, ktorý zaručuje rýchlu manipuláciu a optimálny prenos sily. Rozšírenie použitia prináša integrovaná funkcia na sekanie s funkciou Vario-Lock (ľubovoľné nastavenie polohy sekáča). Samozrejmosťou je spínač na vypnutie príklepu pri vŕtaní do kovu a dreva. Rovnako ako riadenie otáčok pomocou elektroniky Bosch umožňujúce reguláciu otáčok z nuly na maximum tlačidlom vypínača.
Bi Metal Vykružováky Milwaukee 19-64 originál
Ponúkam 16 dílnu sadu 19-64mm - originalne nikdy nepoužité Bi-metal vykružováky Milwaukee Multimaterial vo velkej sade. (U Stahlmanna stoji 263€ podobna sada - - stav ako z obchoda - Bimetalové vykružováky vám dokonale poslúžia pri vŕtaní do dreva, drevovláknitej dosky strednej hustoty typu MDF, ocele s tvrdosťou až do 1 000 N/mm2, nerezovej a kyselinovzdornej ocele, neželezných kovov, liatiny, hliníku, ale taktiež do sadrokartónovej dosky, sendvičového materiálu a PVC.Kruhové píly majú zuby z rýchloreznej ocele typu Matrix II s obsahom 8% kobaltu s optimalizovanou geometriou.Špeciálny uhol osadenia zubov znižuje trenie a viskozitu. Jednoduché upnutie do akejkoľvek vrtačky vďaka univerzálnemu unášaču + Vykružovacie vrtáky sú všestranne využiteľným pomocníkom vo výrobe ako aj v domácej dieľni a domácnosti + Zuby s nerovnomerným počtom 4-6 na TPI (TPI = počet zubov na jeden palec) s pozitívnym uhlom sklonu zubu 10° poskytujú agresívnejšie vykružovanie materiálu + Možnosť využitia pri obrábaní širokej škály materiálov - pozrite aj ostatné inzeráty kliknutím na moje meno Osobný odber, alebo pošlem po dohode. tel:
Bi Metal Vykružováky Milwaukee 19-121 originál
Ponúkam 28 dílnu sadu - originalne nikdy nepoužité Bi-metal vykružováky Milwaukee Multimaterial vo velkej sade. (U Stahlmanna stoji 300€ obycajna mala sada - - stav ako z obchoda - Bimetalové vykružováky vám dokonale poslúžia pri vŕtaní do dreva, drevovláknitej dosky strednej hustoty typu MDF, ocele s tvrdosťou až do 1 000 N/mm2, nerezovej a kyselinovzdornej ocele, neželezných kovov, liatiny, hliníku, ale taktiež do sadrokartónovej dosky, sendvičového materiálu a PVC.Kruhové píly majú zuby z rýchloreznej ocele typu Matrix II s obsahom 8% kobaltu s optimalizovanou geometriou.Špeciálny uhol osadenia zubov znižuje trenie a viskozitu. Jednoduché upnutie do akejkoľvek vrtačky vďaka univerzálnemu unášaču + Vykružovacie vrtáky sú všestranne využiteľným pomocníkom vo výrobe ako aj v domácej dieľni a domácnosti + Zuby s nerovnomerným počtom 4-6 na TPI (TPI = počet zubov na jeden palec) s pozitívnym uhlom sklonu zubu 10° poskytujú agresívnejšie vykružovanie materiálu + Možnosť využitia pri obrábaní širokej škály materiálov - pozrite aj ostatné inzeráty kliknutím na moje meno Osobný odber, alebo pošlem po dohode. tel:
Milwaukee Bi-Metal Multimaterial Vykružováky
AKCIA za 139 Ponúkam 16 dílnu sadu 19-64mm - originalne nikdy nepoužité Bi-metal vykružováky Milwaukee Multimaterial vo velkej sade. (U Stahlmanna stoji 263€ podobna sada - - stav ako z obchoda - Bimetalové vykružováky vám dokonale poslúžia pri vŕtaní do dreva, drevovláknitej dosky strednej hustoty typu MDF, ocele s tvrdosťou až do 1 000 N/mm2, nerezovej a kyselinovzdornej ocele, neželezných kovov, liatiny, hliníku, ale taktiež do sadrokartónovej dosky, sendvičového materiálu a PVC.Kruhové píly majú zuby z rýchloreznej ocele typu Matrix II s obsahom 8% kobaltu s optimalizovanou geometriou.Špeciálny uhol osadenia zubov znižuje trenie a viskozitu. Jednoduché upnutie do akejkoľvek vrtačky vďaka univerzálnemu unášaču + Vykružovacie vrtáky sú všestranne využiteľným pomocníkom vo výrobe ako aj v domácej dieľni a domácnosti + Zuby s nerovnomerným počtom 4-6 na TPI (TPI = počet zubov na jeden palec) s pozitívnym uhlom sklonu zubu 10° poskytujú agresívnejšie vykružovanie materiálu + Možnosť využitia pri obrábaní širokej škály materiálov - pozrite aj ostatné inzeráty kliknutím na moje meno Osobný odber, alebo pošlem po dohode. tel: