inzercia, predaj, predám, bazár

VYMEŇ SUSEDA - Výnimočný 5-izbový moderný rodinný dom, Zelen

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Devín
Obec: Bratislava-Devín

Ponúkame vám na predaj výnimočný moderný 5-izbový slnečný rodinný dom s jedinečnou atmosférou, ktorý sa nachádza priamo v srdci nádhernej okolitej prírody Devínskej Kobyly na juhozápadnom svahu lukratívnej a tichej lokality v projekte Zelené terasy. Úžasnú atmosféru umocňujú nádherné celoročné západy slnka s výhľadom na Rakúsko. Devín je jedna z najkrajších lokalít Bratislavy, ktorá oslovuje aj náročných klientov. Najväčším benefitom projektu je pokojná rodinná atmosféra, výhody komunitného bývania a vynikajúca dostupnosť do centra mesta Bratislava. 

Pre lepšiu predstavu o nehnuteľnosti máme v inzeráte k dispozícii aj pôdorys bytu a video.

Pozemok má ideálnu výmeru 630m2, z toho zastavaná plocha 195m2 a úžitková plocha 150m2. Rodinný dom, typu bungalov v tvare “L“, ponúka možnosť navýšenia úžitkovej plochy o ďalších 100 m2 v zmysle nadstavby druhého nadzemného podlažia.

Rodinnému domu dominuje krásny a presvetlený priestor spoločenskej miestnosti so zvýšeným stropom spojený s veľkou kuchyňou a jedálenskou časťou. V spoločenskej miestnosti je spravená predpríprava na krb.

Kuchyňa je kompletne vybavená kvalitnými zabudovanými spotrebičmi značky Siemens a Bosch, americká chladnička, micro teplovzdušná rúra, parná rúra, umývačka riadu, indukčná varná doska, stena s množstvom úložného priestoru, nerezový odsávač pár.

Kvalitné interiérové dvere v kombinácii z masívu, skla a hliníku (4x posuvné do puzdra, 4x normál), plus veľkorysý úložný priestor zabezpečí 6 vstavaných skríň.

Terasa o výmere 35m2 spojená s veľkou záhradou (automatický zavlažovací systém Gardena) vám umožní si vychutnať pokojnú a tichú atmosféru okolitej prírody v úplnom súkromí.

Dispozícia: priestranná obývacia spoločenská miestnosť spojená s veľkou kuchyňou a jedálenskou časťou, 4 samostatné izby, priestranná kúpeľňa, 2 samostatné toalety, technická miestnosť, plus prístavba cca 25m2 (možnosť využitia ako pracovňa, ateliér, sklad a iné).

Vykurovanie nehnuteľnosti je zabezpečené podlahovým kúrením BUDERUS Logamax plus v kombinácii s klimatizáciou LG technológia Inventor.

Rodinný dom spolu so záhradou a terasou je vyvýšený o 2,5m nad úroveň cesty, čo umožňuje vybudovanie podzemnej garáže pre 4 osobné automobily. Tým sa navýši aj samotná výmera záhrady, ktorá bude tvoriť zelenú strechu garáže. Súčasné parkovanie je zabezpečené 3 parkovacími vonkajšími státiami.

V obci Devín nájdete bohatú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, kvalitné reštaurácie, potraviny, vinárstvo a ďalšie.

Cena nehnuteľnosti 899.900,- EUR

Možnosť financovania aj na HÚ. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Ponúkame aj bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Určite odporúč
VYMEŇ SUSEDA - Výnimočný 5-izbový moderný rodinný dom, Zelen
Podobné inzeráty
VYMEŇ SUSEDA - VÝNIMOČNÝ 4 IZB. RODINNÝ DOM s pozemkom 662 m
Typ: Rodinný dom Ulica: Stavbárska Obec: Bratislava-Vrakuňa Ponúkame na predaj výnimočný, tehlový, čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový rodinný dom o celkovej výmere 112.47 m2 Rodinný dom sa nachádza v Bratislave v mestskej časti Vrakuňa v tichej pokojnej ulici čo zaručuje súkromie a oddych od ruchu mesta no zároveň zabezpečuje výborný prístup do centra mesta ako aj na hlavné cestné ťahy. Vynikajúca občianska vybavenosť. RD je výborne dispozične riešený, napojený na všetky IS, klimatizácia. Obývacia izba, samostatná kuchyňa, dve samostatné izby, plus aktuálne dielňa z ktorej môže vzniknúť priestranná izba, kúpeľňa s oknom, s umývadlom, vaňou a toaletou, vstupná chodba, komora s východom na povalu. Nádherný pozemok záhrada o celkovej výmere 662.00 m2 na ktorom sa nachádza samostatne stojaca garáž pre jeden osobný automobil. Parkovanie je zabezpečené priamo na pozemku nehnuteľnosti minimálne pre 3 osobné automobily. Cena vrátane odmeny pre RK: 339.900 € Možnosť financovania aj na HÚ. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Ponúkame aj bezplatné hypotekárne poradenstvo. Určite odporúčame danú nehnuteľnosť aj unikátnu atmosféru prísť zažiť osobne. Pre termín obhliadky a ďalšie bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. GARANTUJEME FINANCOVANIE alebo vám VRÁTIME ZÁLOHU. VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 112.47 m2 Úžitková plocha: 112.47 m2 Plocha pozemku: 662 m2 Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Materiál: tehla
VYMEŇ SUSEDA - VÝNIMOČNÝ 4 IZB. RODINNÝ DOM s pozemkom 662 m
Typ: Rodinný dom Ulica: Stavbárska Obec: Bratislava-Vrakuňa Ponúkame na predaj výnimočný, tehlový, čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový rodinný dom o celkovej výmere 112.47 m2 Rodinný dom sa nachádza v Bratislave v mestskej časti Vrakuňa v tichej pokojnej ulici čo zaručuje súkromie a oddych od ruchu mesta no zároveň zabezpečuje výborný prístup do centra mesta ako aj na hlavné cestné ťahy. Vynikajúca občianska vybavenosť. RD je výborne dispozične riešený, napojený na všetky IS, klimatizácia. Obývacia izba, samostatná kuchyňa, dve samostatné izby, plus aktuálne dielňa z ktorej môže vzniknúť priestranná izba, kúpeľňa s oknom, s umývadlom, vaňou a toaletou, vstupná chodba, komora s východom na povalu. Nádherný pozemok záhrada o celkovej výmere 662.00 m2 na ktorom sa nachádza samostatne stojaca garáž pre jeden osobný automobil. Parkovanie je zabezpečené priamo na pozemku nehnuteľnosti minimálne pre 3 osobné automobily. Cena vrátane odmeny pre RK: 329.900 € Možnosť financovania aj na HÚ. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Ponúkame aj bezplatné hypotekárne poradenstvo. Určite odporúčame danú nehnuteľnosť aj unikátnu atmosféru prísť zažiť osobne. Pre termín obhliadky a ďalšie bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. GARANTUJEME FINANCOVANIE alebo vám VRÁTIME ZÁLOHU. VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 112.47 m2 Úžitková plocha: 112.47 m2 Plocha pozemku: 662 m2 Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Materiál: tehla
VYMEŇ SUSEDA - VÝNIMOČNÝ 5 IZB. RODINNÝ DOM, RAČA BA III
Typ: Rodinný dom Ulica: Ihrisková Obec: Bratislava-Rača Ponúkame na predaj výnimočný, tehlový, dvojpodlažný čiastočne zrekonštruovaný 5 izbový rodinný dom o celkovej výmere 150.00 m2 Rodinný dom sa nachádza v Bratislave v mestskej časti Rača na Ihriskovej ulici v tichej pokojnej ulici čo zaručuje súkromie a oddych od ruchu mesta no zároveň zabezpečuje výborný prístup do centra mesta ako aj na hlavné cestné ťahy. Vynikajúca občianska vybavenosť. RD je výborne dispozične riešený, napojený na všetky IS. Prízemie: Obývacia izba, samostatná kuchyňa s jedálenskou častou a komorou, dve samostatné izby, kúpeľňa s umývadlom, vaňou, sprchovým kútom a toaletou, plus ešte jedna samostatná toaleta, vstupná chodba, a podbránie v ktorom je možné zaparkovať osobný automobil plus bezproblémové parkovanie pred domom, technická miestnosť na náradie a vstup do pivnice. Poschodie: kuchyňa a samostatná priestranná izba. Nádherný pozemok záhrada o celkovej výmere 401.00 m2 Na streche sa nachádza bazén a vstup na priestrannú povalu. Cena vrátane odmeny pre RK: 449.900 € Možnosť financovania aj na HÚ. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Ponúkame aj bezplatné hypotekárne poradenstvo. Určite odporúčame danú nehnuteľnosť aj unikátnu atmosféru prísť zažiť osobne. Pre termín obhliadky a ďalšie bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. GARANTUJEME FINANCOVANIE alebo vám VRÁTIME ZÁLOHU. VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 150 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Plocha pozemku: 401 m2 Počet izieb: 5 Inžinierske siete: áno Materiál: tehla
VYMEŇ SUSEDA - VÝNIMOČNÝ 4 IZB. RODINNÝ DOM s pozemkom 662 m
Typ: Rodinný dom Ulica: Stavbárska Obec: Bratislava-Vrakuňa Ponúkame na predaj výnimočný, tehlový, čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový rodinný dom o celkovej výmere 112.47 m2 Rodinný dom sa nachádza v Bratislave v mestskej časti Vrakuňa v tichej pokojnej ulici čo zaručuje súkromie a oddych od ruchu mesta no zároveň zabezpečuje výborný prístup do centra mesta ako aj na hlavné cestné ťahy. Vynikajúca občianska vybavenosť. RD je výborne dispozične riešený, napojený na všetky IS, klimatizácia. Obývacia izba, samostatná kuchyňa, dve samostatné izby, plus aktuálne dielňa z ktorej môže vzniknúť priestranná izba, kúpeľňa s oknom, s umývadlom, vaňou a toaletou, vstupná chodba, komora s východom na povalu. Nádherný pozemok záhrada o celkovej výmere 662.00 m2 na ktorom sa nachádza samostatne stojaca garáž pre jeden osobný automobil. Parkovanie je zabezpečené priamo na pozemku nehnuteľnosti minimálne pre 3 osobné automobily. Cena vrátane odmeny pre RK: 299.900 € Možnosť financovania aj na HÚ. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Ponúkame aj bezplatné hypotekárne poradenstvo. Určite odporúčame danú nehnuteľnosť aj unikátnu atmosféru prísť zažiť osobne. Pre termín obhliadky a ďalšie bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. GARANTUJEME FINANCOVANIE alebo vám VRÁTIME ZÁLOHU. VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 112.47 m2 Úžitková plocha: 112.47 m2 Plocha pozemku: 662 m2 Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Materiál: tehla
VYMEŇ SUSEDA - VÝNIMOČNÝ 5 IZB. RODINNÝ DOM, RAČA BA III
Typ: Rodinný dom Ulica: Ihrisková Obec: Bratislava-Rača Ponúkame na predaj výnimočný, tehlový, dvojpodlažný čiastočne zrekonštruovaný 5 izbový rodinný dom o celkovej výmere 150.00 m2 Rodinný dom sa nachádza v Bratislave v mestskej časti Rača na Ihriskovej ulici v tichej pokojnej ulici čo zaručuje súkromie a oddych od ruchu mesta no zároveň zabezpečuje výborný prístup do centra mesta ako aj na hlavné cestné ťahy. Vynikajúca občianska vybavenosť. RD je výborne dispozične riešený, napojený na všetky IS. Prízemie: Obývacia izba, samostatná kuchyňa s jedálenskou častou a komorou, dve samostatné izby, kúpeľňa s umývadlom, vaňou, sprchovým kútom a toaletou, plus ešte jedna samostatná toaleta, vstupná chodba, a podbránie v ktorom je možné zaparkovať osobný automobil plus bezproblémové parkovanie pred domom, technická miestnosť na náradie a vstup do pivnice. Poschodie: kuchyňa a samostatná priestranná izba. Nádherný pozemok záhrada o celkovej výmere 401.00 m2 Na streche sa nachádza bazén a vstup na priestrannú povalu. Cena vrátane odmeny pre RK: 412.980 € Možnosť financovania aj na HÚ. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Ponúkame aj bezplatné hypotekárne poradenstvo. Určite odporúčame danú nehnuteľnosť aj unikátnu atmosféru prísť zažiť osobne. Pre termín obhliadky a ďalšie bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. GARANTUJEME FINANCOVANIE alebo vám VRÁTIME ZÁLOHU. VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 150 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Plocha pozemku: 401 m2 Počet izieb: 5 Inžinierske siete: áno Materiál: tehla
VYMEŇ SUSEDA - VÝNIMOČNÝ 4 IZB. RODINNÝ DOM s úžasnou atmosf
Typ: Rodinný dom Ulica: Boženy Nemcovej Obec: Banská Štiavnica Ponúkame na predaj výnimočný, kamenný, priestranný, kompletne zrekonštruovaný 4 izbový, dvojpodlažný rodinný dom o celkovej výmere 180.00 m2 s neopakovateľnou atmosférou a úžasnými výhľadmi. Pre lepšiu predstavu o nehnuteľnosti máme v inzeráte k dispozícii aj 3D prehliadku a video. Rodinný dom sa nachádza v absolútnom srdci malebnej prírody Banskej Štiavnice, v tichej pokojnej ulici čo zaručuje súkromie a oddych od ruchu mesta no zároveň zabezpečuje výborný prístup do centra mesta ako aj na hlavné cestné ťahy. RD je výborne dispozične riešený, orientovaný na všetky svetové strany prešiel kompletnou rekonštrukciou pričom niektoré historické artefakty danej nehnuteľnosti boli zachované a zrepasované. Prízemie: Priestranná obývacia izba s jedálenskou časťou so zrekonštruovanými 120 ročnými kachľami, samostatná kuchyňa, samostatná izba, kúpeľňa s oknom s umývadlom, sprchovým kútom a toaletou. Poschodie: Dve priestranné samostatne izby pričom je možné jednoduchou úpravou vytvoriť tri samostatné izby. RD sa predáva kompletne zariadený stačí sa len nasťahovať. Nádherný pozemok s parkovou úpravou o celkovej výmere 928.00 m2 na ktorom sa nachádza záhradný domček. Parkovanie je zabezpečené priamo na pozemku nehnuteľnosti minimálne pre 3 osobné automobily. Cena vrátane odmeny pre RK: 499.900 € Možnosť financovania aj na HÚ. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Ponúkame aj bezplatné hypotekárne poradenstvo. Určite odporúčame danú nehnuteľnosť aj unikátnu atmosféru prísť zažiť osobne. Pre termín obhliadky a ďalšie bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. GARANTUJEME FINANCOVANIE alebo vám VRÁTIME ZÁLOHU. VYMEŇ SUSEDA! Ak chceš vymeniť suseda, sme tu pre teba. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 180 m2 Úžitková plocha: 180 m2 Plocha pozemku: 928 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické