inzercia, predaj, predám, bazár

Vymením za mobil

Kategória: Sony

INZERÁT JE AKTUÁLNY!

Vymením farebný plochý TV FUNAI (viď foto), uhl. 55cm, stereo, teletext, s diaľkovým ovládaním za MOBIL.

TV JE FUNKČNÝ a vymením ho za FUNKČNÝ TLAČÍTKOVÝ MOBIL, prípadne iný podľa ponuky...

NA SMS NEODPOVEDÁM !

PREFERUJEM OSOBNÝ ODBER, SOM Z BA !
Vymením za mobil
Podobné inzeráty
Sony Ericsson W960i 8GB
Predám alebo vymením retro mobil Sony Ericsson W960i 8GB. Mobil je plno funkčná a odblokovaná na všetky siete. Bez svk jazyka. Veľmi pekný stav. Cena 50€ alebo vymením za retro Nokiu Ponuky cez e-mail. REAGUJEM NA E-MAIL!
Sony Xperia Z3+ Dual SIM
Predám mobil Sony Xperia Z3 plus Dual sim vo výbornom stave. Používaný len v púzdre. Vpredu a vzadu nalepené ochranné sklá. Bez škrabancov. Originál krabička, nabíjačkový adaptér, nerozbalené schlúchadká. Mobil je na dve SIM karty. Android 7.1.1. Pamäť 32 GB, ale možnosť rozšírenia pomocou pamäťovej karty. Mobil môže mať dve SIM karty aj pamäťovú kartu súčasne (viď foto - modrý slot na sim karty a čierny na pamäťovú kartu) Najlepšie osobný odber okolie PT, LC alebo potom po prevode peňazí na účet.
Sony Ericsson T100
Predám pre zberateľa funkčný retro mobil Sony Ericsson T100. Mobil je vo veľmi dobrom stave. Skoro bez škrabancov. Ťažko zohnať už v takom stave. Má slovenčinu, funguje na všetky siete. Cena za mobil s nabíjačkou je 45€ + darujem originál chatboard na retro Ericsson mobily. ( Na Sony Ericsson T100 to nefunguje! Vhodné pre zberateľa!) Možná výmena za retro Nokiu. Kontakt cez email!
sony ericson X8
predam funkcny mobil na vset .siete len mobil v cene je cena 8 eura .posta za cenu 12 eur z dobierkou.niekto ho predava za ovela viac taki mobil
XPERIA 10 iv 5G tenky a lahky skvela vydrz baterky SUPER cen
Predam novy mobil xperia 10 6GB/128 GB iv-5G.Zaruka z alzy este 21 mesiacov.Mobil je bez poskodenia ma nalepenu specialnu ochrannu foliu proti poskriabaniu a odlesku slnka+obal.Komplet balenie pre viac info kontakt mobilom.Super telefon a dobra cena.Parametre a recenzie v obrazku.Kontaktovat len v pripade vazneho zaujmu seriozna ponuka.Cena 335 e je PEVNA nakolko mobil je novy a tie stoja od 390 e nahor ...takze cena je ozaj dobra a mate na nom aj specialnu foliu+kryt!Vsetko komplet nove!!
SONY ERICSSON K610i Červený Neblokovaný Top Stav
Predám Sony Ericsson K610i vo veľmi peknom zachovalom stave (vzhľadom na vek mobilu)! Na mobile je doposiaľ celkom prevolaných len 26 hodín 51 minút 25 sekúnd ČISTO JASNE TO KRÁSNE VIDIEŤ NA FOTKE ČÍSLO 4 ! Mobil, ktorý už nefunkčný je raritou, nie to ešte plne 100% funkčný a v takom stave ! Všetko je čisto detailne nafotené na 16ks reálnych aktuálnych fotkách. Slovenské menu, Neblokovaný, vhodný na všetky typy SIM kariet. Ešte stále veľmi dobrá výdrž batérie, aj keď je to starý mobil ! Možnosť zakúpenia mobilu samostatne aj bez nabíjačky za 20.00Eur, alebo ak náhodou doma nemáte, a potrebujete nabíjačku + 10Eur. Cena mobilu spolu s nabíjačkou je 30.00Eur. Bez nabíjačky cena za mobil s batériou je 20.00Eur. Po dohode posielam na SK/CZ - Slovenskou poštou, alebo Zásielkovňou Packeta. Prosím len SERIÓZNY, a VÁŽNY ZÁUJEM ! Tel: