inzercia, predaj, predám, bazár

Vypracovanie projektovej dokumentácie

Kategória: Sprostredkovateľské služby

Ponúkame Vám vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie pre:

-rodinné domy
-rekreačné chaty
-prístavby a rekonštrukcie
-prípojky

a to konkrétne pre:

-územné rozhodnutia
-stavebné povolenia
-dodatočné stavebné povolenia
-podklady pre kolaudáciu

cenová ponuka: kosice.projekcia@

oblasť: Východné a Stredné Slovensko
Vypracovanie projektovej dokumentácie
Podobné inzeráty
Spracujeme engineering ,GP, vytýčenie a osadenie stavby...
- Spracujem podklady pre územné a stavebné konanie, kolaudačné konanie s možnosťou realizácie výstavby RD - Geometrické plány, vytyčovanie a osadenie stavieb - Vypracovanie architektonických štúdií a projektovej dokumentácie- architektúra, statika... - autorský a stavebný dozor Kontakt : , mail: novaky.grebssro@
Projekty rodinných domov
Pomôžeme vám s vypracovaním projektovej dokumentácie a všetkých náležitosti pre : -územné rozhodnutie -stavebné povolenie -kolaudáčne rozhodnutie Konkrétne pre stavby ako : -rodinne domy -rekreačne chaty -prístavby a rekonštrukcie pre cenovú ponuku : kosice.projekcia@
s.r.o. na predaj, platca dph
Predám spoločnosť založenú v r. 2020 bez akýchkoľvek záväzkov (zmluvná garancia). Spoločnosť nevykonávala žiadnu činnosť. Plnila si všetky povinnosti voči finančnej správe. Cena zahŕňa vypracovanie zmluvnej dokumentácie potrebnej k prevodu obchodného podielu advokátom. Pre viac info ma kontaktujte telefonicky.
s.r.o. na predaj, platca dph
Predám spoločnosť založenú v r. 2020 bez akýchkoľvek záväzkov (zmluvná garancia). Spoločnosť nevykonávala žiadnu činnosť. Plnila si všetky povinnosti voči finančnej správe. Cena zahŕňa vypracovanie zmluvnej dokumentácie potrebnej k prevodu obchodného podielu advokátom. Pre viac info ma prosím kontaktujte telefonicky.
poistenie podnikateľov SZČO zodpovednosti za škodu
Ponúkam online vypracovanie ponuky a následné uzatvorenie poistenia pre podnikateľov, SZČO a veľké firmy. Výber spoločnosti a konkrétnych pripoistení na základe požiadaviek podnikateľa. Možnosť poistiť zodpovednosť za škodu spôsobenú zamestnancami, majetkové poistenie pre firmu, ušlý zisk, poistenie zodpovednosti za škodu aj do zahraničia. Bezplatné vypracovanie ponuky, možnosť uzatvorenia online alebo zaplatením poistného. Videohovor konzultácia cez aplikácie Zoom, alebo WHATSAPP.
Elektroinštalačné práce VÝCHODNÉ SLOVENSKO, DEXORIX s.r.o.
Elektrické riešenia a inštalácie NA MIERU PRE VÁS !!! Dexorix s.r.o. Electric Solutions & Installations Vám ponúka realizáciu elektroinštalácií od návrhu, realizácie a vypracovanie revízie OPaOS až po finálne odovzdanie diela s viac ako 8 ročnou praxou prevažne na východnom Slovensku. ☺ Sme zohratý tím mladých skúsených elektrikárov, pre ktorých je zákazník prioritou a preto je celá naša snaha a pozornosť zameraná práve na neho. Pri jednaní so zákazníkom je dôležité si vysvetliť, aké materiály budú použité, aké technologické postupy budú zvolené a akým spôsobom bude celá elektroinštalácia, či rekonštrukcia prebiehať. S klientom vždy jednáme otvorene a o akýchkoľvek zmenách ho vždy okamžite informujeme. Pri realizácii zabezpečíme kompletnú dodávku technológii a koncových zariadení ako aj veškerého materiálu. Zameriavame sa a realizujeme: ⇨ elektroinštalácie a rekonštrukcie starých rozvodov v rodinných domoch, bytoch a administratívnych budovách či rezidenciach ako hotely, penzióny, nákupné centrá, atď. ale aj priemyselných budovách. ⇨ inteligentné elektroinštalácie rodinných domov a bytov, rezidencií a hotelov ale aj administratívnych budov na mieru podľa Vás... ( KNX systém + ComfortClick) ⇨ meranie a regulácia, monitoring (komplexné riadenie kúrenia, chladenia, VZT, alebo iných regulačných systémov či už v malých alebo aj väčších objektoch s väčším počtom topných zariadení ušité na mieru !) ⇨ kamerové a zabezpečovacie systémy pre rodinné domy a iné objekty (CCTV-Hikvision , EZS- Satel / sme držiteľom LICENCIE na prevádzkovanie, montáž, údržbu technickej služby pod MVSR) ⇨ vypracovanie revízií - OPaOS (VZT E E2A,B - elektro inštalácie a bleskozvody do 1000V/ aj výbušné prostredia) ⇨ slaboprúdové rozvody (internetové a TV rozvody, videovrátniky a komunikačné tablá pre bytové domy a iné admin. objekty značky HIKVISION, TESLA, 2N, kompletné zabezpečenie kvalitnej koncovej technológie pre internetovú sieť rod. domov, hotelov, rezidencií so svetovým lídrom v oblastí sietí - zn. Ubiquiti) ⇨ audio multiroom - ozvučenie pre rodinné domy, prevádzky, hotely a iné rezidečné budovy (SONOS, DEXON) ⇨ bleskozvody a NN prípojky ✍ Odborné poradenstvo a cenové ponuky pre Vás radi spracujeme zdarma. Kontaktujte nás a radi Vám pomôžeme. ✍ ☏ Phone: ✉ E-mail: dexorix@ Neustále sa vzdelávame v oblasti elektroinštalácií, inteligentných inštalácií a zabezpečovacích systémov. Postupujeme podľa aktuálnych noriem .Pri našich realizáciách dbáme o kvalitne odvedenú prácu s certifikovanými materiálmi k spokojnosti zákazníka.