inzercia, predaj, predám, bazár

VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA - krásna chata v obci Víťaz

Kategória: Chalupy, Chaty

- Krásne prostredie v blízkosti
lyžiarskych stredísk – Plejsy 18km,
Rezort Levočská dolina – 36 km,
Tatranská Lomnica 60km
- Chata aj na celoročné bývanie
- Dokončená v roku 2019
- El. kúrenie s ovládaním cez Wi-fi
- Obecný vodovod
- Oplotený pozemok 1422m2

Top Real Košice ponúka na predaj príjemnú drevenú chatu v krásnom prostredí pohoria Branisko naďaleko lyžiarskeho strediska Krompachy – Plejsy.
Okolie obce Víťaz a Široké ponúka množstvo možností na turistiku a výlety do okolia v nádhernej prírode v každom ročnom období.
Chata stojí na oplotenom pozemku s elektrickou bránou o výmere 1422m2 kde sa nachádza aj záhradný domček s vonkajším sedením a dielňa. Celé okolie chaty a všetky vonkajšie priestory sú dokonale upravené a udržiavané. Chata je chránená kamerovým systémom.
Pod terasou je úložný priestor na drevo.
Dispozícia a zariadenie chaty umožňuje pohodlné ubytovanie pre 4 až 6 ľudí, prípadne aj celoročné bývanie. Samostatne stojaca chata bola dokončená v roku 2019 a predáva sa kompletne zariadená.

Dispozícia:
1. Nadzemné podlažie:
- zastrešená terasa
- vstupná chodba
- Kúpeľňa (WC, sprchovací kút )
- Obývacia izba s kuchyňou
- technická miestnosť

2. Nadzemné podlažie: (Podkrovie)
- Spálňa
- Detská izba
- Chodba so vstavaným úložným priestorom

Technické údaje:
Plocha pozemku: 1422m2
Úžitková plocha: cca 90m2
Stavebný materiál: železná konštrukcia, Tatranský profil – smrek, sklená vata, betónové kocky
Typ stavby: samostatne stojaca, rok 2019
Orientácia: J-V-Z

IS:
Voda: obecný vodovod
Elektrina: 220, 380V
Odpad: žumpa

Cena: 145.000

V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie.
S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti .
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne.

Táňa Šebíková Sakáčová -


© Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA  - krásna chata v obci Víťaz
Podobné inzeráty
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA  - krásna chata v obci Víťaz
- Krásne prostredie v blízkosti lyžiarskych stredísk – Plejsy 18km, Rezort Levočská dolina – 36 km, Tatranská Lomnica 60km - Chata aj na celoročné bývanie - Dokončená v roku 2019 - El. kúrenie s ovládaním cez Wi-fi - Obecný vodovod - Oplotený pozemok 1422m2 Top Real Košice ponúka na predaj príjemnú drevenú chatu v krásnom prostredí pohoria Branisko naďaleko lyžiarskeho strediska Krompachy – Plejsy. Okolie obce Víťaz a Široké ponúka množstvo možností na turistiku a výlety do okolia v nádhernej prírode v každom ročnom období. Chata stojí na oplotenom pozemku s elektrickou bránou o výmere 1422m2 kde sa nachádza aj záhradný domček s vonkajším sedením a dielňa. Celé okolie chaty a všetky vonkajšie priestory sú dokonale upravené a udržiavané. Chata je chránená kamerovým systémom. Pod terasou je úložný priestor na drevo. Dispozícia a zariadenie chaty umožňuje pohodlné ubytovanie pre 4 až 6 ľudí, prípadne aj celoročné bývanie. Samostatne stojaca chata bola dokončená v roku 2019 a predáva sa kompletne zariadená. Dispozícia: 1. Nadzemné podlažie: - zastrešená terasa - vstupná chodba - Kúpeľňa (WC, sprchovací kút ) - Obývacia izba s kuchyňou - technická miestnosť 2. Nadzemné podlažie: (Podkrovie) - Spálňa - Detská izba - Chodba so vstavaným úložným priestorom Technické údaje: Plocha pozemku: 1422m2 Úžitková plocha: cca 90m2 Stavebný materiál: železná konštrukcia, Tatranský profil – smrek, sklená vata, betónové kocky Typ stavby: samostatne stojaca, rok 2019 Orientácia: J-V-Z IS: Voda: obecný vodovod Elektrina: 220, 380V Odpad: žumpa Cena: 125.000 V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Táňa Šebíková Sakáčová - © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
NA PREDAJ - rekreačná chata v nádhernom tatranskom štýle v o
Centrum Real exkluzívne ponúka na predaj rekreačnú chatu v nádhernom tatranskom prostredí. Chata sa nachádza v najkrajšej a veľmi žiadanej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec priamo pod Štrbským plesom /cca 9min. autom/. Chata sa nachádza iba 7min chôdze od stanice novo zrekonštruovanej zubačky Tatranský Lieskovec.  Chatová oblasť Tatranský Lieskovec, si ako jedna z posledných zachovala svoj pôvodný tatranský vzhľad a ako jedno z mála území v Tatrách má aj pôvodný les.  Chata sa nachádza v tichej chatovej oblasti na miernom, južne orientovanom svahu, s prístupom priamo k chate. Chata je celoročne obývateľná, vhodná aj na prenajímanie. Rozloha pozemku je 400 m2,  ktorý je v OV a celá rozloha pozemku je zapísaná na LV ako zastavaná plocha, čo je jedna z veľkých výhod. Zastavaná plocha chaty je cca 60m2 vrátane vonkajšieho schodiska. Úžitková plocha objektu je cca 75m2, vrátane schodísk a balkóna, plocha pivnice je cca 19m2. Chata je murovaná s betónovými základmi, disponuje troma nadzemnými podlažiami, je tiež podpivničená.  Chata prešla rekonštrukciou v roku 2015/16, kde boli vymenené elektrické rozvody, je tu nové úsporné elektrické kúrenie cez el. konvektory, vďaka tomu je nízka spotreba elektriky. Kúpeľňa prešla rekonštrukciou, vrátane nového bojleru so zásobníkom vody 120 l. Kuchyňa je zrekonštruovaná a disponuje novou kuchynskou linkou. Kompletnou rekonštrukciou prešla tiež voda a kanalizácia /napojenie na žumpu/. Chata disponuje plávajucími podlahami, drevenými obkladmi a kazetovými stropmi.  V chate sú na prízemí umiestnené kastlíkové okná, vo všetkých oknách bolo vymenené sklo za termoizolačné dvojsklo. Balkón je zaizolovaný EPDM gumou. Elektrická prípojka je 3F/40A /48kW/, vhodná je aj na nabíjanie elektromobilov. Táto chata má aj vonkajšie osvetlenie.  Exteriér chaty má zateplený a odizolovaný sokel. Na pozemku sa nachádza vlastná veľkokapacitná žumpa a dve studne. Prvá je narážaná v objekte, druhá je kopaná na pozemku, táto studňa bola obnovená a vyčistená. Studňa je výdatným zdrojom čistej vody celoročne bez obmedzenia. V pivnici je osadená samočinná vodáreň so sústavou filtrov pre pitnú vodu. V roku 2021 VSE robili  kompletnú rekonštrukciu elektrických silových rozvodov priamo k chate a tiež v celej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec.  Chata je situovaná medzi stromami s trávnatým pozemkom a veľkým množstvom slnka. Priamo pri chate sa nachádza spevnené parkovisko pre dve osobné autá. Na pozemku sa nachádza aj ohnisko s lavičkami. Prostredie chaty poskytuje veľké súkromie a má dobré napojenie na cestu s celoročným udržiavaním.  Náklady na celoročné bývanie elektrina 80 €/ mesiac, žumpa 100 €/ vývoz,  smeti 25 €/ rok, daň z nehnuteľnosti. Dostupnosť k chatovej oblasti je aj priamo z diaľnice na odbočku Važec, cca 7min,/smer z Bratislavy/, alebo Štrba, cca 5min /smer z Košíc/. 
ZNÍŽENÁ CENA - Chata v krásnom prostredí – Víťaz
- Krásne prostredie v blízkosti lyžiarských stredísk – Plejsy 18km, Rezort Levočská dolina – 36 km. Tatranská Lomnica 60km - Chata aj na celoročné bývanie - Dokončená v roku 2019 - El. kúrenie s ovládaním cez Wi-fi - Obecný vodovod - Oplotený pozemok 1422m2 TOP Real Košice ponúka na predaj príjemnú drevenú chatu v krásnom prostredí pohoria Branisko naďaleko lyžiarskeho strediska Krompachy – Plejsy. Okolie obce Víťaz a Široké ponúka množstvo možností na turistiku a výlety do okolia v nádhernej prírode v každom ročnom období. Chata stojí na oplotenom pozemku s elektrickou bránou o výmere 1422m2 kde sa nachádza aj záhradný domček s vonkajším sedením a dielňa. Celé okolie chaty a všetky vonkajšie priestory sú dokonale upravené a udržiavané. Chata je chránená kamerovým systémom. Pod terasou je úložný priestor na drevo. Dispozícia a zariadenie chaty umožňuje pohodlné ubytovanie pre 4 až 6 ľudí, prípadne aj celoročné bývanie. Samostatne stojaca chata bola dokončená v roku 2019 a predáva sa kompletne zariadená. Dispozícia: 1. Nadzemné podlažie: - zastrešená terasa - vstupná chodba - Kúpeľňa (WC, sprchovací kút ) - Obývacia izba s kuchyňou - technická miestnosť 2. Nadzemné podlažie: (Podkrovie) - Spálňa - Detská izba - Chodba so vstavaným úložným priestorom Technické údaje: Plocha pozemku: 1422m2 Úžitková plocha: cca 90m2 Stavebný materiál: železná konštrukcia, Tatranský profil – smrek, sklená vata, betónové kocky Typ stavby: samostatne stojaca, rok 2019 Orientácia: J-V-Z IS: Voda: obecný vodovod Elektrina: 220, 380V Odpad: žumpa Cena: 125.000 V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Janka Lengyelová - © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
Na predaj chata Zázrivá, na predaj chaty Orava (2 chaty)
Na predaj chata Zázrivá (2 chaty) investičná príležitosť Na PREDAJ chata Zázrivá, Chata na Orave, Zázrivá, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívnu chatu na predaj na Orave v najvyhľadávanejšej obci Zázrivá. Ak hľadáte nezabudnuteľnú dovolenku alebo bývanie pre seba, pre firmu alebo investičnú príležitosť, ktorá leží v krásnom prostredí na Orave, máme pre Vás riešenie. Presvedčte sa sami. 1. Chata Väčšia chata disponuje so 6-timi miestnosťami na spanie, kde je možné ubytovať komfortne 22 osôb. Kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spojená s obývačkou si Vás získa atmosférou praskajúceho dreva v krbe. 2. Chata Menšia chata disponuje s 3-mi miestnosťami na spanie, kde je možné komfortne ubytovať 10 – 12 osôb. Samozrejmosťou ako vidíte na fotkách je opäť kuchyňa spojená s obývačkou a neodmysliteľným krbom. Obe chaty prešli kompletnou rekonštrukciou. Malé ratolesti sa vyhrajú v detskom parku a Vy si oddýchnete aj na vonkajšom posedení, či už pri grile, na terase ale výhľadom na Rozsutec. IS: voda, elektrika, žumpa s prepadom, vlastná studňa Vykurovanie: krb + peletková pec INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnej prírode pod Rozsutcom a pod Magurou, ktorú pozná celé Slovensko, ale aj zahraniční turisti. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. cykloturistika, turistika, lyžiarske strediská (Malá Lučivná, Zázrivá Havrania – SKI Kozinec, Kubínska Hoľa, Gavúrky Terechová, SKI park Racibor, Malinô brdo, Vrátna, Free Time Zone, Jánošíkove diery, Šútovský vodopád, relaxačno-informačné centrum Terchovec, Aquarelax Dolný Kubín, Železnica Oravská Lesná, kúpele Lúčky, Zuberec, Oravská priehrada, Čičmany, Liptovská Mara FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.
Na predaj murovaná podpivničená chata so záhradou
Reality na kľúč vám ponúka na predaj murovanú podpivničenú chatu so záhradou v chatovej oblasti Hliník v Nových Zámkoch. Chata Zastavaná plocha chaty je 17m2 + pivnica. Murovaná chata bola postavená z tehál a je podpivničená. Vykurovanie je riešené 5KW krbom na tuhé palivo. Chata je vybavená kuchynskou linkou, mikrovlnkou, chladničkou, pohovkou, konferenčným stolíkom, skriňou a televízorom. Na stene je namontovaná anténa na príjem voľných programov. Po dohode s majiteľom je možnosť dodatočného namontovania satelitnej paraboly. Taktiež je tu možnosť zriadiť internet. Chata je obývateľná celý rok a predáva sa aj so zariadením. Dispozícia Chata pozostáva z: obytnej miestnosti a pivnice. Pozemok Výmera pozemku je 315m2. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka a studňa. V pivnici je čerpadlo na dodávku vody. Na pozemku sa nachádza chata, zastrešený posed, záhradná hojdačka, vonkajší krb na opekanie, záhradný domček využívaný na uskladnenie náradia a vonkajšia toaleta. Pozemok je oplotený s možnosťou pestovania zeleniny či okrasnej výsadby. Z pozemku je priamy prístup k rybníku. Parkovanie priamo pri pozemku. Chata je vzdialená 1 km od Termálneho kúpaliska Štrand. Výhody • chata s možnosťou na celoročné bývanie • lokalita ideálna na vonkajšie grilovanie, relax, rybolov, cyklistiku a prechádzky • krásne a tiché prostredie Cena Cena chaty je 34000€ . V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti) - poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom) - zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb - zabezpečenie znaleckého posudku - prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu - provízia realitnej kancelárie Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
NOVÁ CENA - Murovaná chata Nižný Klátov
TOP Real Košice exkluzívne ponúka všestrannú chatu pod lesom v krásnom a vyhľadávanom prostredí Nižného Klatova. - Murovaná chata - Nádherne prostredie uprostred lesa - Potok na pozemku + plnohodnotný bazén - Rekreačno - obytná časť mesta Nižný Klátov - Vhodná na Home Office – internetová prípojka priamo v chate Chata ponúka všetko čo by ste od chaty chceli očakávať. Tiché prostredie – chata sa nachádza v doline uprostred lesa na konci Nižného Klatova, časť Čaks. V okolí je iba niekoľko susedov, je to celé obklopené lesom a teda máte pocit, že ste naozaj uprostred prírody. BAZÉN +POTOK NA POZEMKU. Keďže na konci pozemku tečie krásny potok s čistou vodou, majitelia si vybudovali plnohodnotný bazén s čerpadlom, čističkou, ohrevom vody a prípravou na proti prúd. Z tohto potoka, potom načerpajú vodu do bazéna, ktorý im slúži celé leto. Rozmery bazéna 3,3 x 5,5 x 2m. ROVNÝ POZEMOK s ovocím a posedením. Na pozemku cca 450m2 – nájdete všetko čo od chaty očakávate. Vyvýšene ohnisko s dreveným posedením, lavičky pri potoku, posedenie na terase, či veľkú lavicovú hojdačku a kopu ovocia. Majiteľka si na záhrade dala naozaj záležať, a tak okrem bežných bobuľovín a ovocia – maliny, jahody, čučoriedky, černice, červené ríbezle a jablka nájdete na pozemku dokonca aj rakytník a ARÓNIU. Niekoľko metrov od pozemku je veľké otočisko, ktoré miestnym deťom slúži aj ako športovisko. Hrá sa tu futbal, bedminton, vybíjaná a i. INTERNET- chata ma výborne pokrytie, možný Home Office Chata – Dispozícia : - 56m2+terasa+samostatný stojaci prístrešok s vykurovanou izbou na spanie. - úžitková plocha cca 75m2 Chata má : 1x obývacia izba s krbovými kachľami a rozťahovacím gaučom 1 x mala izba na spanie, do ktorej je možné umiestniť poschodovú posteľ a krbové kachle. 1 x kuchyňa s jedálenským stolom a plynovým sporákom a rúrou 1 x kúpeľňa s vaňou, umývadlom a splachovacím WC 1 vstupná chodba 2 x pivnica 1 x samostatne stojaci prístrešok s pieckou využívaný na spanie Technické údaje: - Pozemok 450m2 - Úžitková plocha: 75m2 - Stavebný materiál: tehla, kváder, kameň / vzhľadom na hrúbku múru MOŽNÁ NADSTAVBA - Strecha –plechová, šikmá IS: - Voda – vlastná studňa+ úžitková voda s potoka - Elektrina 220, 380V - Plyn – áno –plynová bomba - Kanalizácia – žumpa cca 8m3 Chata má mnoho ďalších výhod a predností, ktoré Vám rada ukážem na obhliadke, prípadne zodpoviem na Vaše otázky počas telefonického rozhovoru. CENA: 89.900 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás chata zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ju ukážem osobne. Ing. Kristína Benöczová - Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: