inzercia, predaj, predám, bazár

Výrivka Kamino typ 4

Kategória: Bazény

Ponúkam na predaj nafukovaciu výrivku v top stave. Pre 4-6 osôb, objem 910 l, vo štvorcovom tvare. Skoro nepoužívaná, aj so všetkým príslušenstvom.
Výrivka Kamino typ 4
Podobné inzeráty
Nová nafukovacia vírivka 800 l, KAMINO s malým poškodením
Predám novú nafukovaciu vírivku 800 l, KAMINO TYP 3 s malým poškodením Na integrovanom ovládacom paneli si viete zvoliť z troch funkcií: ohrev vody, masáž a filtrácia. Užívajte si teplotu vody až do 40°C. Horúci kúpeľ priaznivo pôsobí na zdravie, dokáže obnoviť stratenú energiu do ďalších dní. Nafukovacia vírivka, alebo tiež Jacuzzi Kamino dokáže zvýšiť teplotu vody až o 1-2°C za hodinu. Teplotu si jednoducho môžete regulovať pomocou prehľadného ovládacieho panelu. Materiál: laminované PVC Farba: sivá/biela Rozmery (ŠxHxV): 154x154x65 cm Vnútorný rozmer (ŠxH): 115x115 cm Počet masážnych trysiek: 110 Objem: 800 litrov Dĺžka el. kábla: 3,3 metra Elektrické napätie: 220-240 V Maximálna teplota vody: 40 °C Hrúbka vonkajšieho materiálu: 0,66 mm Hrúbka vnútorného materiálu: 0,6 mm Rýchlosť ohrevu vody: 1-2 °C/hod. Ohrev vody: 1800 W/ 7,8 A Príkon masážneho čerpadla: 600 W/ 2,6 A Príkon ohrevu vody: 2400 W/ 10,4 A Súčasťou balenia je Izolačná podložka Filter 2ks (výdrž jedného filtra cca 168 hodín) Taška Hadice Elektrické káble Termoizolačny kryt vírivka je úplne nová, voda ešte nebola napustená poškodenie vonkajšieho obalu od nožičiek /viď foto/ fučí vzduch - treba zalepiť
Nafukovacia vírivka kondela
Vírivka je vyskúšaná či funguje. Je nová. Cena novej vírivky v sezóne stojí 749€. Je to z tých kvalitnejších nafukovacích víriviek. + K baleniu pridám potrebné tabletky na ošetrovanie vody v hodnote 25€ + malý plavák na ich aplikovanie. Doprajte si pocit luxusu v nafukovacej vírivke KAMINO TYP 4. Sami, s rodinou alebo priateľmi, vírivka je s objemom vody 910 litrov určená pre 4 až 6 osôb. Nechajte stresové napätie odplávať v prúde teplej bublinkovej vody a vychutnajte si relax v pokoji na záhrade, terase či priamo u vás doma Podmienkou pre jej inštaláciu je pevný a rovný podklad. Inštalácia je veľmi jednoduchá a rýchla. Ak plánujete využívať vírivku aj v interiéri, treba dbať na to, aby miestnosť bola dobre odvetrávaná a prispôsobená na zvýšenú vlhkosť vzduchu. O ideálnom mieste na záhrade rozhoduje aj dostupnosť zdroja energie a vody. Na integrovanom ovládacom paneli si viete zvoliť z troch funkcií: ohrev vody, masáž a filtrácia. Užívajte si teplotu vody až do 40°C. Horúci kúpeľ priaznivo pôsobí na zdravie, dokáže obnoviť stratenú energiu do ďalších dní. Nafukovacia vírivka, alebo tiež Jacuzzi Kamino dokáže zvýšiť teplotu vody až o 1-2°C za hodinu. Teplotu si jednoducho môžete regulovať pomocou prehľadného ovládacieho panelu. 130 masážnych trysiek bude priaznivo pôsobiť na každý váš sval, čo uvoľní psychické a fyzické napätie.
Filter KAMINO
Predám 4ks nové filtre do vírivky typ KAMINO. Cena spolu 12 € + doprava.
Vyrivka za 100 EUR Modra Harmonia
5-rocna vyrivka v dobrom stave za 100 EUR a odvoz
Vyrivka
Predám vyrivku SPA GLACIA, vyrivka je pre 5 osôb. Je v bezchybnom stave. Objem vody 1100l, celkový počet trysiek 48 rozmery 2160x2160x920mm. Po dohode možnosť vybaviť dopravu.
Vyrivka nova intex 28428
Nova vyrivka intex 28428, vhodna ako darcek , dostali sme 2 kusy a 1 nevyuzijeme , ma aj doklad o kupe, osobne v HC, TT, NR