inzercia, predaj, predám, bazár

Výroba brán

Kategória: Výroba

Výroba brán, plotov, plotových polí, prístreškov, zábradlí a iné zváračské práce
Výroba brán
Podobné inzeráty
Výroba brán, zábradlí, plotových výplní, schodov, kovovýroba
Ponúkame výrobu a montáž Posuvných brán Samonosných brán Teleskopických brán Zábradlí Schodísk Prístreškov Montáž pohonov a videovrátnikov mail: info@ tel:
Nerezové zábradlia , kovovýroba
Výroba nerezových zábradlí ,kovanych brán, hliníkový brán,brán z tahokovov,lamelovych bran,kvalitna práškova farba, zinkovanie, značkové motory, komplet realizácia.
Predaj montáž a servis garážových brán. Výroba na mieru
Zaoberáme sa s zaobstaraním a montážom garážových brán a pohonov na sekcionálné, priemyselné a dvojkrídlové brány. Veľký výber kvalitných garážových brán s dlhou životnosťou na osobné a aj priemyselné použitie. Ponúkáme garážové brány s povrchovou úpravou: imitácia dreva hladká a hladká polygrain. Individuálne riešenia pre každého zákazníka. Krátké dodacie lehoty. Predaj, montáž a servis. V prípade záujmu nás veváhajte kontaktovať.
Ponukam výrobu bran,braniciek
Ponukam výrobu branky,alebo bran do plotu z ocelovych polotovarov.Ponukam precizne spracovanie,ziadna vyroba vo velkom. Zameranie,navrh,vyroba,dovoz,montaž.
Výroba brán, plotov a iných ocelových konštrukcii
Ponúkame zámočnícke a zváracie práce. Zákazková výroba: - brána posuvná,samonosná, koľajnicová, dvojkrídlová - plotové dielce - ocelové schody - mreže na okná - ocelový prístrešok na auto - ocelový prístrešok na bicykle Povrchová úprava žiarovým zinkovaním, striekaním PU farbou. Výplň do brán: Plechové lamely Ťahokov Vypalovaný plech Jaklová výplň a iné. Tak isto ako výrobu ponúkame aj montáž v okrese Púchov a okolí. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte. Viac info nájdete aj na:
Brány, prestrešenia, oceľové konštrukcie
Výroba brán, zábradlí, prestrešení, plotov a iných kovových výrobkov. Výroba z ocele, nereze aj hliníku. Máme profesionálne vybavenú zámočnícku dielňu s CNC stojmi. Od 3D návrhu, výroby, dovozu až po montáž u Vás. Sme platcami DPH. Vyrábané druhy brán: - Kolajové brány - Samonosné brány - Krídlové brány - Teleskopické brány - Nadrozmerné brány Typy výplní: - Lamelové brány - Brány s dizajnovými plechmi pálenými na mieru - Priehladné lamelové brány - Kované brány pre vyhladávanie: nerezové brány, bránky, ploty, zábradlia, zábra