inzercia, predaj, predám, bazár

Výrobné a skladové haly na predaj, Projekt Bardejovská, Svid

Kategória: Ostatné

Hľadáte priestory v centre mesta, kde by mohla sídliť Vaša spoločnosť? Potrebujete uskladniť veľké množstvo Vášho materiálu alebo máte záujem o zriadenie výdajne či výroby? Potom je táto ponuka vhodná práve pre Vás.

Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj priestory - sklady, v budovách Projektu Bardejovská.

LOKALITA:
- Projekt Bardejovská je situovaný na severovýchode Slovenska, v centre mesta Svidník odkiaľ sa dostanete veľmi rýchlo k hraniciam s Poľskom (19km), alebo do miest ako Bardejov (35km) a Prešov (55km).

STAVBA:
- Železobetónový skelet všetkých hál a ich vysokozáťažové podlahy s dvoma nákladnými výťahmi do 2 ton si hravo poradia či už s Vašou výrobou, alebo budú slúžiť ako sklady, prekladiská, alebo logistické centrá.

INŽINIERSKE SIETE:
- Projekt Bardejovská je napojený na všetky dostupné inžinierske siete. Areál využíva úžitkovú vodu z neďalekej rieky a je napojený na mestskú kanalizáciu. Samozrejmosťou je pripojenie elektrickej energie, plynotifikácia celého areálu a optické pripojenie na internet.

VARIABILITA PRIESTOROV:
- Celková výmera výrobných a skladových hál predstavuje takmer 12 000 m² plochy. Takže je len na Vás, či sa rozhodnete pre kompletnú halu, ktorá pozostáva zo suterénu a troch poschodí, alebo jedného podlažia podľa Vášho výberu v ľubovoľnej budove.

DOSTUPNOSŤ PRIESTOROV - 1. poschodie
- Výrobná a skladová hala A, 997,95 m² - VOĽNÉ
- Výrobná a skladová hala B, 1039,80 m² - VOĽNÉ
- Výrobná a skladová hala C, 1862,70 m² - REZERVOVANÉ

CENA A PLATBA:​
• 1. poschodie v ktorejkoľvek budove - 220 000,- Eur + DPH
• v prípade kúpy nehnuteľnosti právnickou osobou, ktorá je platcom DPH, je možnosť kúpy bez DPH

BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE BARDEJOVSKÁ NÁJDETE NA WEB STRÁNKE PROJEKTU:
Výrobné a skladové haly na predaj, Projekt Bardejovská, Svid
Podobné inzeráty
Výrobné a skladové haly na predaj, Projekt Bardejovská, Svid
Hľadáte priestory v centre mesta, kde by mohla sídliť Vaša spoločnosť? Potrebujete uskladniť veľké množstvo Vášho materiálu alebo máte záujem o zriadenie výdajne či výroby? Potom je táto ponuka vhodná práve pre Vás. Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj priestory - sklady, v budovách Projektu Bardejovská. LOKALITA: - Projekt Bardejovská je situovaný na severovýchode Slovenska, v centre mesta Svidník odkiaľ sa dostanete veľmi rýchlo k hraniciam s Poľskom (19km), alebo do miest ako Bardejov (35km) a Prešov (55km). STAVBA: - Železobetónový skelet všetkých hál a ich vysokozáťažové podlahy s dvoma nákladnými výťahmi do 2 ton si hravo poradia či už s Vašou výrobou, alebo budú slúžiť ako sklady, prekladiská, alebo logistické centrá. INŽINIERSKE SIETE: - Projekt Bardejovská je napojený na všetky dostupné inžinierske siete. Areál využíva úžitkovú vodu z neďalekej rieky a je napojený na mestskú kanalizáciu. Samozrejmosťou je pripojenie elektrickej energie, plynotifikácia celého areálu a optické pripojenie na internet. VARIABILITA PRIESTOROV: - Celková výmera výrobných a skladových hál predstavuje takmer 12 000 m² plochy. Takže je len na Vás, či sa rozhodnete pre kompletnú halu, ktorá pozostáva zo suterénu a troch poschodí, alebo jedného podlažia podľa Vášho výberu v ľubovoľnej budove. DOSTUPNOSŤ PRIESTOROV - suterén - Výrobná a skladová hala A, 910,15 m² - VOĽNÉ - Výrobná a skladová hala B, 957,35 m² - VOĽNÉ - Výrobná a skladová hala C, 909,05 m² - REZERVOVANÉ CENA A PLATBA:​ • suterén v ktorejkoľvek budove - 150 000,- Eur + DPH • v prípade kúpy nehnuteľnosti právnickou osobou, ktorá je platcom DPH, je možnosť kúpy bez DPH BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE BARDEJOVSKÁ NÁJDETE NA WEB STRÁNKE PROJEKTU:
Výrobné a skladové haly na predaj, Projekt Bardejovská, Svid
Hľadáte priestory v centre mesta, kde by mohla sídliť Vaša spoločnosť? Potrebujete uskladniť veľké množstvo Vášho materiálu alebo máte záujem o zriadenie výdajne či výroby? Potom je táto ponuka vhodná práve pre Vás. Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj priestory - sklady, v budovách Projektu Bardejovská. LOKALITA: - Projekt Bardejovská je situovaný na severovýchode Slovenska, v centre mesta Svidník odkiaľ sa dostanete veľmi rýchlo k hraniciam s Poľskom (19km), alebo do miest ako Bardejov (35km) a Prešov (55km). STAVBA: - Železobetónový skelet všetkých hál a ich vysokozáťažové podlahy s dvoma nákladnými výťahmi do 2 ton si hravo poradia či už s Vašou výrobou, alebo budú slúžiť ako sklady, prekladiská, alebo logistické centrá. INŽINIERSKE SIETE: - Projekt Bardejovská je napojený na všetky dostupné inžinierske siete. Areál využíva úžitkovú vodu z neďalekej rieky a je napojený na mestskú kanalizáciu. Samozrejmosťou je pripojenie elektrickej energie, plynotifikácia celého areálu a optické pripojenie na internet. VARIABILITA PRIESTOROV: - Celková výmera výrobných a skladových hál predstavuje takmer 12 000 m² plochy. Takže je len na Vás, či sa rozhodnete pre kompletnú halu, ktorá pozostáva zo suterénu a troch poschodí, alebo jedného podlažia podľa Vášho výberu v ľubovoľnej budove. DOSTUPNOSŤ PRIESTOROV - 2. poschodie - Výrobná a skladová hala A, 1003,95 m² - VOĽNÉ - Výrobná a skladová hala B, 1028,95 m² - VOĽNÉ - Výrobná a skladová hala C, 1003,95 m² - REZERVOVANÉ CENA A PLATBA:​ • 2. poschodie v ktorejkoľvek budove - 170 000,- Eur + DPH • v prípade kúpy nehnuteľnosti právnickou osobou, ktorá je platcom DPH, je možnosť kúpy bez DPH BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE BARDEJOVSKÁ NÁJDETE NA WEB STRÁNKE PROJEKTU:
Výrobné a skladové haly na predaj, Projekt Bardejovská, Svid
Hľadáte priestory v centre mesta, kde by mohla sídliť Vaša spoločnosť? Potrebujete uskladniť veľké množstvo Vášho materiálu alebo máte záujem o zriadenie výdajne či výroby? Potom je táto ponuka vhodná práve pre Vás. Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj priestory - sklady, v budovách Projektu Bardejovská. LOKALITA: - Projekt Bardejovská je situovaný na severovýchode Slovenska, v centre mesta Svidník odkiaľ sa dostanete veľmi rýchlo k hraniciam s Poľskom (19km), alebo do miest ako Bardejov (35km) a Prešov (55km). STAVBA: - Železobetónový skelet všetkých hál a ich vysokozáťažové podlahy s dvoma nákladnými výťahmi do 2 ton si hravo poradia či už s Vašou výrobou, alebo budú slúžiť ako sklady, prekladiská, alebo logistické centrá. INŽINIERSKE SIETE: - Projekt Bardejovská je napojený na všetky dostupné inžinierske siete. Areál využíva úžitkovú vodu z neďalekej rieky a je napojený na mestskú kanalizáciu. Samozrejmosťou je pripojenie elektrickej energie, plynotifikácia celého areálu a optické pripojenie na internet. VARIABILITA PRIESTOROV: - Celková výmera výrobných a skladových hál predstavuje takmer 12 000 m² plochy. Takže je len na Vás, či sa rozhodnete pre kompletnú halu, ktorá pozostáva zo suterénu a troch poschodí, alebo jedného podlažia podľa Vášho výberu v ľubovoľnej budove. DOSTUPNOSŤ PRIESTOROV - 3. poschodie - Výrobná a skladová hala A, 1003,40 m² - VOĽNÉ - Výrobná a skladová hala B, 1028,95 m² - VOĽNÉ - Výrobná a skladová hala C, 1003,40 m² - REZERVOVANÉ CENA A PLATBA:​ • 3. poschodie v ktorejkoľvek budove - 120 000,- Eur + DPH • v prípade kúpy nehnuteľnosti právnickou osobou, ktorá je platcom DPH, je možnosť kúpy bez DPH BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE BARDEJOVSKÁ NÁJDETE NA WEB STRÁNKE PROJEKTU:
Prenájom výrobné priestory 3168 m2, Bardejovská ul.
Ponúkame na prenájom halu, veľkosklad, vrátane strojov a strojových zariadení pre prevádzkovanie drevovýroby, nachádzajúcu sa na ulici Bardejovská, v priemyselnej časti obce Ľubotice. POPIS AREÁLU: - Bardejovská ulica, Ľubotice, okr. Prešov - úžitková plocha areálu 5858 m2 - zastavaná plocha objektu 2880 m2 - úžitková plocha priestorov: 3168 m2 - areál bol využívaný na výrobu a skladovanie drevených polotovarov a výrobkov - energetický certifikát . nestanovený DISPOZÍCIA STAVBY: - stavba je rozdelená na výrobno-skladovaciu a predajno-administratívnu časť - výrobno-skladovacia časť (plocha priestorov: 2592 m2) je jednopodlažná so svetlou výškou 6 m, pozostáva z výrobno-skladovacích  priestorov v ktorom sú umiestnené regály a technológia na úpravu a porez materiálov, k dispozícii je v hale vzduchotechnika s odsávaním. - predajno-administratívna časť 576 m2, je dvojpodlažná  - 1.NP - časť predajne a showroom, technická miestnosť, šatne a sociálne zariadenia. -  2.NP - 4 kancelárske priestory, 2 zasadacie miestnosti, kuchynka a sociálne zariadenie ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - stavba bez podpivničenia, skolaudovaná v roku 2003 a je rozdelená na výrobno-skladovaciu a predajno-administratívnu časť. - postavená ako oceľová montovaná stavba založená na prefabrikovaných železobetónových nabíjaných základových pätkách, po obvode vystužených železobetónovým trámom. - základy pásové z prostého betónu. - nosná konštrukcia oceľová, montovaná. - sedlová strešná konštrukcia je súčasťou oceľovej konštrukcie stavby - podlahy v skladovacej časti haly sú liate z drátkobetónu so vsypovanou povrchovou úpravou. - v streche haly sú osadené svetlíky - vstup do skladovacej časti haly je zabezpečený hliníkovými rolovacími bránami. - vykurovanie skladovacej časti haly je riešené nástropnými plynovými žiaričmi VYBAVENIE STROJOV A STROJOVÝCH ZARIADENÍ:  . nárezové centrum uhlové – TOP SAW-N-E   . výkonná olepovačka hrán – SOLUTION-99 • veľkokapacitné obrábacie a zvrtávacie centrum (vertikálne), MODEL PILOT 20.08/7 • dopravníkové manipulačné systémy • baliaca linka – Model ERL-150-TI+B • drvič odpadu – Model LR 700 • CNC obrábacie centrum horizontálne s tvarovým olepovaním – PLANET MX1 • ďalšie strojové zariadenia, ktoré sú technologicky prepojené s vyššie uvedenými strojmi a tvoria súčasť týchto strojov INŽINIERSKE SIETE: - Objekt je napojený na vodovod z verejnej siete, plyn, kanalizáciu do ČOV a elektrinu CENA PRENÁJMU: -  cena prenájmu - na vyžiadanie - k cene je potrebné pripočítať DPH + platby za energie a odvoz odpadu LOKALITA: - areál sa nachádza blízko hlavného ťahu smerom na Vranov, - prístup je z hlavnej asfaltovej cesty, v blízkosti je čerpacia stanica, zastávka MHD  - prístup k objektu je po spevnených asfaltových komunikáciách UŽ 13&nb
PONÚKAME DVE HALY V LIPT. MIKULÁŠI - 1500 a 526 m2 S...
VÝHRADNE V NAŠEJ PONUKE NA PREDAJ DVE VEĽKÉ VÝROBNÉ/SKLADOVÉ HALY S POZEMKOM 5207 m2 V MESTSKEJ ČASTI LIPTOVSKÉHO MIKULÁŠA. _____________________________________________________ ? Haly so súpisným číslom sú postavené na oplotenom pozemku o výmere 5207m2 s automatickou posuvnou bránou. Vstup na pozemok je zo spevnenej cesty s napojenim na hlavnú cestu č. 584 smer Lipt. Trnovec. Na pozemku je dostatok miesta na parkovanie a manipulaciu s kamiónom. _____________________________________________________ ? Veľká hala so zastavanou plochou 1500m2 je montovanej prefabrikovanej železobetónovej konštrukcie s murovanými výplňami hr. 300mm, betónová podlana. Predná - expedičná časť haly je prestrešená trápézovým plechom na oceľových strešných väzníkoch na prefabrikovanom montovanom železobet. skelete. Zadná časť podobne, na monolitických železobet. stĺpoch, vhodná na vonkajšie skladovanie/parkovanie. Pozdĺž haly je nakladacia rampa. Súčasťou haly je aj veľký MOSTOVÝ ŽERIAV, POSUVNÝ MANIPULAČNÝ ŽERIAV NA KOĽAJNICIACH A HYDRAUL. ZDVIHÁK PRE AUTÁ. Ostatné zariadenie po dohode. Vo vnútri haly sú na dvoch podlažiach priestory pre personál a pre kancelárie. Na prízemí sú dve miestnosti s kuchynkou a soc. zariadenie so sprchovacím kútom, umývadlom, WC a práčkou. V kuchynke je aj liatinová krbová piecka na pevné palivo. Na poschodí sú tiež dve miestnosti s chodbou a soc. zariadením so sprch. kútom, umývadlom a WC. Oba podlažia sa teoreticky dajú využiť aj ako dve samostatné bytové jednotky. Hala je presvetlená sklenými výplňami dodatočne zateplenými z vonkajšej strany Lexanom, ostatné okná sú plastové z iz. dvojskla. V prednej časti haly sú výklopné vráta. _____________________________________________________ IS: Hala je plne elektrifikovaná s úsporným osvetlením. Napojená je na ver. vodovod a kanalizáciu. Vykurovanie je v celej hale veľkou pecou na pevné palivo ("metrovicu") do ústredného kúrenia panelovými radiátormi Corad a zároveň núteným obehom - teplým vzduchom s teplovzdušným potrubím rozvedeným po hale. _____________________________________________________ ? Menšia oblúková hala so zastavanou plochou 526m2 je z oceľovej oblúkovej konštrukcie - oceľových vezníkov, z časti do cca 2,5m prekrytá vlnitým pozink. plechom a strop je prekrytý, presvetlený vlnitou sklolaminátovou krytinou. Podlaha je zo železobet. panelov. Z prednej a zadnej strany su veľké oceľ vráta. _____________________________________________________ IS: Hala je elektrifikovaná s úsporným...
Výrobné/skladové priestory na prenájom,   Budča pri Zvolene
Ponúkame na prenájom dva výrobné/skladové priestory pri obci Budča v uzavretom areáli. Prvá hala je murovaná o výmere 637,5 m2 (75 m x 8,5 m x 2,5 m) s prístavbou o rozmere 20 m x 5 m x 4 m. Súčasťou haly je miestnosť s krbom, kuchynkou a šatňou. Na druhej strane haly je ďalšia miestnosť využívaná ako kancelária. V hale je zavedená elektrika 230/400 V, kamery. Nehnuteľnosť bola využívaná na drevársku výrobu. Mesačný prenájom 700,- Eur + DPH/mesiac + energie. Druhá hala je tak isto murovaná, výmera 637,5 m2 (75 m x 8,5m x 2,5m), zavedená elektrina 230/400 V. Súčasťou budovy je dielňa o rozmere 10 m x 8,5 m. V sklade je trezorová miestnosť na vybavenie dielne. Mesačný nájom 900,- Eur + DPH/mesiac + energie. Okolo hál sú k dispozícií spevnené plochy o výmere cca 4 tis. m2, výborná manipulácia s nákladnými autami. Haly sú situované v dobrom prostredí, spojenie na diaľnicu (privádzač na R1) cca 500 m, pripojenie autobusovej zastávky cca 800 m. Haly je možné prenajímať buď jednotlivo, alebo v celku. Cena mesačného nájmu za obidve haly je 1 200,- Eur + DPH + energie. V prípade záujmu je aj možnosť odpredaja tejto nehnuteľnosti. Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A.Sládkovičovej 1 vo Zvolene oproti hlavnej pošte a vedľa SLSP alebo na tel. čísle . Obytná plocha: 1300m² Celková rozloha: 1375m² Úžitková plocha: 1300m² Vlastníctvo: firemné El. napätie: 230/400V Kúpeľňa: nie Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: nie Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: nie Energetický certifikát: nie Prístupová cesta: asfaltová cesta